-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #1854 üzenetére
Elisa, ROW, PTCRB az etalon konfig profilok!
Elisa profil az európai. PTCRB az amerikai, ROW a globális világ profil.
Mármint a Telenort használod Elisa profillal? Vagy a Digit? Elméletileg Telenornál az Elisa nem ajánlott mivel északon már nincs 3G hálózat.
Átlagos turistának láttam. Napszemüveg, együtt egy férfival.
Csak azért nem ajánlott a törlése mert könnyebb visszaállítani. De miért is akarná az ember visszaállítani? -
tomp
félisten
válasz
betyarr #1846 üzenetére
Diginél a PTCRB, telenornál a Telenor Denmark profil tökéletesen megy. Csak társítani kell a magyar kártyához.
Add át neki az Üdvözletünket!
Ma láttam egy kínai hölgyet Budapesten. Mivel fotózott? OnePlus 7 Pro Nebula BlueHateEternal
Nálam egy kb 3-4perces 4K HDR videótól még langyos sem lesz. Pedig QHD+ és 90Hz.
Csinálnál arról a "kráterről" fotót? Nem lehet, hogy a kijelző mögötti közelség vagy fényérzékelő helyét látod?csako
Na az érdekes... -
G_krisz
tag
válasz
betyarr #1798 üzenetére
Lehet megtört benne az nfc....., viszont akkor a telefon nem tudta volna beolvasni a kártyát...
Amikor megkaptam működött, aztán 1 hónapot bírt azóta mindenhol elutasítva...k*nénikéjét...
Szóval Tanácstalan vagyok. Majd kérek újat.
(#1799) marcarc
Elvileg kaphatnál két kártyát, Nekem is kettő volt amíg lopás miatt le nem tiltattam a régi kártyámat. -
marcarc
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz
betyarr #1792 üzenetére
Igen, gépre van a backup and sync amit én használok is, szerintem rohadt jó, be van állítva hogy melyik gépes mappáimat szinkronizálja a google drive-val és ha behal a HDD-m, akkor minden ott van fent
És valahogy ebbe lesz belerakva a google fotókból driveba való képek átrakása és vissza, meg a google fotókba is új megoldás lesz hogy átrakjuk a drive-ban lévő fotókat a google fotókba
Szóval semmi lényeges nem szűnik meg, csak átalakul
Google fotók nélkül én sem tudnék élni
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #1773 üzenetére
Naja. Megírtam nekik, hogy ilyen hozzáállással az ügyfeleknek sem kötelező velük szerződni ha már nem fontos nekik az ügyfél...
Ha egy friss OnePlus tulaj a szerint köt szerződést egy szolgáltatóval, hogy melyiknél érhető el a legkönnyebben a VoLTE akkor a telenor már rögtön kiesik... -
tomp
félisten
válasz
betyarr #1717 üzenetére
Írtam a telenornak, hogy mikor lesz OnePlus VoLTE támogatás azaz mikor adják át a gyártó részére a hazai VoLTE konfigot(ami ugyan az mint a Telenor Denmark, vagy a ROW, PTCRB...).
Válasz: mivel nem forgalmazza a hazai teleshit így nem áll szándékukban...
Visszaírtam nekik, hogy érdekes a telekom és a voda sem forgalmazza, mégis megy náluk a VoLTE(nem kell a PDC). Azaz csak hozzáállás kérdése az egész. Nekik fontosabbak az ügyfelek ezek szerint... Pedig a hazai VoLTE konfig is az alap 3GPP szabvány konfig ami eleve benne van a készülékben. Mellékeltem is a PDC képet amin a Telenor Denmark profillal megy a telefon.
Kíváncsi vagyok mit reagálnak erre... -
tomp
félisten
válasz
betyarr #1744 üzenetére
Pedig a Szerb Telenorral közös a tulaj. Az is a cseh PPF csoport tagja mint ahogyan a magyar.
Nincs valami közvetlen email cím a OnePlusnál ahol konkrétan a fejlesztőknek lehet emailt írni? Írnék nekik, hogy hahó a szerb és a magyar telenor ugyan úgy cseh PPF és a VoLTE konfig is ugyan az. Tessék már a magyart is betenni. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #1713 üzenetére
Az igen!
Akkor megemlíthetnéd neki, hogy tegyék bele a következő frissítésbe a Digi és Telenor VoLTE/VoWiFi profilját a rendszerbe.
Telenorhoz már eleve ott van a Denmark profil csak társítani kellene a magyar telenorhoz is.Megérkezett a Nillkin szilikon tok. Sokkal vékonyabb ezzel mint a gyárival és a recés oldala valóban jobb fogást biztosít.
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
válasz
betyarr #1455 üzenetére
En csak az elejere rakattam, hatlapra nem, szerintem eleg a tok. Ezert nem tudom mennyit javithat a fogason.
Oldalaira is raknak de azt mondtak kb fel oras muvelet.
A gomboknal kivagjak, figyelembe kell venni a tok kialakitasat is. Ahogy eszrevettem nem nagyon ajanlott es szerintem nem is szivesen csinaljak. -
törölt tag
válasz
betyarr #1448 üzenetére
En is ma rakattam fel ra. Talan meg szebb mint a gyari foliaval, egyertelmuen jobb az uvegnel ilyen teren. En a tokbarat verziot kertem es teljesen fedi a tartalmat megjelenito reszt. Tenyleg szinte eszrevehetetlen rajta. Viszont nekem nem ajanlottak a tok hasznalata mellett az oldalra es hatlapra kerulo foliat a feszesseg miatt.
8k elolapra es elvileg az oldalaira 6k
Egyebkent tudja valaki hogy mennyi ideig kell ovatosan banni vele? Mert csak annyi infot kaptam hogy a tokot csak 24 oraval kesobb rakhatom fel, de azt nem tudom hogy mennyi ideig erzekeny a tapogatasra/hasznalatra.
-
csimpy131313
csendes tag
válasz
betyarr #1448 üzenetére
Én ma rakattam fel a budaörsi MM-ben - elejére és hátuljára is - és még várom,hogy kiszáradjon. A hátlapot teljesen befedi, az elejére kétféle méret van: a tokhoz méretezett és a tok nélküli használatra szabott. A tok nélküli értelem szerűen jobban kiér az üveg szélére. 5999 HUF volt az eleje és ugyanannyi a hátulja.
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #1341 üzenetére
Engem hívott a futár de nem tudtam felvenni. Fél óra múlva visszahívtam és mondta, hogy mivel itt van a közelben az egyik UPS pont(kb 10perc séta) így leadta ott és még aznap át tudom venni. SMS-ben elküldte a címet is.
Hazafele eleve elmegyek előtte így aztán megszakítva a hazautat bementem és átvettem.
[link]
Közelben mezőt töltsd ki, keresés szűkítésnél ne jelölj be semmit, aztán keresés.
Azért a UPS-nél most van valami. Tegnap leadtam ugyan itt a OP5-öt akksi cserére.
Még csak most indult el az országból és a tracking szerint pénteken érkezik meg a szervizbe... -
Papin
csendes tag
válasz
betyarr #1323 üzenetére
Sajnos bejött amit mondtam, elég pipa vagyok, 6 előtt pár perccel hívott a futár, amikor bent voltam a tomboló csarnokban! Kérdezte otthagyhatja-e egy szomszédnál, mondtam szó se lehet róla, legtöbb külföldi diák, erre elég kelletlen volt, holnapban maradtunk, de nem tudom ilyenkor visszaviszik Vecsésre vagy hogy megy ez? Remélem nem fogja dobálni a csomagot!
-
bordi10
senior tag
válasz
betyarr #1279 üzenetére
Sajna már nem elérhető. Bőr, belül velúr.
De ezen a [link] -en, sztem lesz méretben megfelelő. Ezekből bordóm illetve vil.barnám volt anno.
F-ECT$: simán fér bele, nem szeretem a hátlapi tokokat. Megszokás kérdése, kiveszem, teszem rá, visszacsúsztat, mehet zsebbe a homok közé
.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
betyarr #1270 üzenetére
Nekem ez volt a sorrend:
Delivered 06/18/2019 12:31 P.M. BUDAPEST, HU
06/18/2019 6:33 A.M. Vecses, Hungary Import Scan
06/18/2019 6:00 A.M. Vecses, Hungary Arrival Scan
06/18/2019 1:59 A.M. Brno, Czechia Departure Scan
06/17/2019 10:30 P.M. Brno, Czechia Arrival Scan
06/17/2019 7:24 P.M. Myslowice, Poland Departure Scan
06/17/2019 2:25 P.M. Myslowice, Poland Export Scan
06/15/2019 8:30 A.M. Myslowice, Poland Arrival Scan
06/15/2019 5:30 A.M. Dobra Strykow, Poland Departure Scan
06/14/2019 10:42 P.M. Dobra Strykow, Poland Arrival Scan
06/14/2019 5:50 P.M. Gorzow Wielkopolski, Poland Departure Scan
06/14/2019 2:45 P.M. Gorzow Wielkopolski, Poland Origin Scan
Shipped 06/14/2019 12:44 P.M. Gorzow Wielkopolski, Poland
Label Created 06/14/2019 3:02 A.M. PolandItt meg tudod nezni: https://www.ups.com/track?loc=en_US&requester=WT/
Amit itt ir mint varhato szallitasi nap az nekem bejott
-
marcarc
senior tag
válasz
betyarr #1237 üzenetére
Ez kizárólag az androidhoz köthető hiba, ugye minden app kb a play service-en keresztül kommunikál a google szervereivel más szolgáltatással. Lehet ellene védekezni, pl ha kikapcsolod az auto syncet (képek videók, minden), de akkor elvész a funkcionalitás. Szval nem OP hiba.
-
zhata
senior tag
válasz
betyarr #1145 üzenetére
Néha igen, ActionVoip-pal.
Nagyon hely és szolgáltatófüggő, viszont csaknem ingyen van. Ha jól emlékszem, van egy három hónapos teljesen ingyenes kezdő időszaka is.
Általában jól müködő wifi alatt használom, ha más kontinensen élő ismerősöket hívok.
Wifi mellett teljesen jó a hangminősége, igaz, hogy kihangosítom.
Sajnos a beszálgetést rögzíteni - még - nem lehet.1140 Enginev 3.0:
Szerintem az első képed a hiteles, a másik kettő túlszaturált. -
pcnet
addikt
válasz
betyarr #1126 üzenetére
Szerintem egy ilyen szintű bankártyás botrány után, rendbe rakták a rendszerüket. Nagy blama lenne, ha újra kiderülne, hogy gond van vele. De teljes mértékben megértelek, anno én is idegenkedtem a bankkártyás/pp fizetéstől. Esetleg nézz szét Hardveraprón vagy aukciós portálokon ha opció a pár hetes használt példány is. Egy éve én is 1 hetesen vettem az enyémet (OP6) ~25e ft-al olcsóbban. Csak arra kell vigyázni, hogy Oneplus oldalról származzon és az eladó adja hozzá a Oneplus accot is.
-
marcarc
senior tag
Nekem sandatone van, egyáltalán nem hányinger a kombó. Próbáltam nylont is, de maradt a sandstone. A kameránál látszik csak a hátlap színe. A keret színe viszont minden kivágásnál. 6 óta sandstone-t használom, mert a gesztus vezérléshez jó, hogy ki van vágva alul. A kijelzőnèl csak annyira fut rá a tok amíg a keret van. Tekintve hogy nincs semmilyen edge funkció így nem zavaró egyáltalán. Sandatone az egyik legvékonyabb gyári megoldás, kb a tok anyagvastagságával növeli a teló méretét, 2-3 mm.
-
törölt tag
En pont ezert rendeltem a szurket, nebulahoz szerintem nem mennek annyira a fekete tokok. A hajlitott kijzore nem fekszik ra semmilyen tok, nagyon zavaro lenne ugy a szegelye. Sajnos a kijelzo kidomborodik, ezert fontos mindenkepp a kijelzovedo.
A protective tokok es a karbon bumper 10.5 mm-re vastagitja a telot, a Nylon tok a kameravedelem miatt 12 mm-re. Mas tokokrol nincs infom, talan a dbrand-es grip tokot lenne erdemes megnezni. Nillkin Super Frosted Shield is nagyon jo foleg azoknak akik megakarjak orizni a karcsusagat es novelni akarjak a biztonsagosabb fogas lehetoseget. -
beeep146
tag
Semennyire, minimális kézügyesség és türelem kell hozzá. Követni kell a gyártói utasításokat, pontosan illeszteni, a széleken hajszárítózás után lesimítani és én a gyári tokban szoktam felrakás után tartani egy pár órát/éjszakát, hogy mindenképpen tapadjon ott is. A mostani a szürke karbon felrakásra szerintem a dbrand is adna egy 10-es skálán 9,5-et. :-)
A tokokkal kapcsolatban korábban írtam, hogy én is így vagyok, nem szeretem eldugni a terméket ha szépre tervezik, de ennél lehet beadom a derekam.
-
beeep146
tag
Üdv!
Még annál is jobban.. :-)
Én emiatt (is) majdnem visszaküldtem, de egy hátlap skin is már megoldja, ha a tokokkal is jó barátságban vagy akkor meg semmi gond.
3 db dbrand skint rendeltem, a szokásos black matrix a nebula kékkel nagyon gázos volt (nekem), de a szürke karbonnal már ok. Utálom a tokokat, de ehhez rendeltem kettőt Aliról és a hétvégén a gyári szilikonnal megkezdtem a szoktatást..
Nem egy szép látvány, de tokkal atombiztos! -
AZ úgy életveszély. Itthon, szobában használtam így pár órát, csak mert szép. Hátamon feküdtem, a hasamra raktam le, amíg a hatoson állítgattam valamit, de a légzés miatti mozgolódás miatt addig ficánkolt, míg a végén úgy kellett utánakapnom. Nincs egy sajtreszelő hasam, de azért az durva, hogy közel vízszintes felületen is csúszkál. A mellé adott szilikon tokban már jó a fogása, csak én nem komálom, a karbon hátlapban viszont tökéletesen mutat! Csinálhatnának egy karbon hátlapot karbon minta nélkül, átlátszó kivitelben, szerintem lenne rá kereslet, mert a telefon tényleg gyönyörű (és itt nem a kékről beszélek, bár az is szép, de nekem a szürke az igazi).
-
CHIPman
nagyúr
1: Mindkettő fantázianév, de elsősorban a képfrissítési gyakoriságban. Hogy "jobb"-e az elég szubjektív, szerintem a 90Hz miatt pl. jobb.
2: Van, jelenleg csak az angol EE szolgáltatónál kapható. Az alapváltozat nem 5G-s, és nincs is hír arról, hogy mikor lesz globálisan kapható. -
A hátlapot igen, a sarkát szintén, és az éleket is, de ha pofára esik, viszi a kijelzőt, mert az áll ki a leginkább. Én bőrtokokat szoktam venni, most jól rácsesztem, mert két hete nem találok, így ebayről rendeltem jópárat. Hátlapban, és az egészet a hátlap dobozában hordom, nagyon szexi így!
Olyan tokot keress, ami legalább 165 milliméter hosszú, a telefon picivel rövidebb a gyári karbon hátlappal.
Alin láttam textil tokot, úgy ajánlották nekem is. Sajnos Alin nincs paypal, kártyát meg direktben nem akarok megadni.
-
NextError
tag
Szia!
Vásárláskor lehet rá biztosítást sokfélét, én vettem a 2 éves teljeskörű biztosítást, nem dobálom de az ördög nem alszik 135 euro volt de kb annyiból 1 képernyőcserére se futná talán, ennyit lehet megér hogy nem kell kisebb szívrohamokat kapni. Van csak képernyőre is biztosítás de ott van azt hiszem valamennyi önrész ha történik valami, a 135 eurósnál nemtudom van-e ilyen.
A másik kérdésre meg vannak itt akik digisek majd megválaszolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest