Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrszitya

senior tag

válasz #40047616 #8000 üzenetére

Rengeteg a visszajelzés a OnePlus 7 topicjában az akksi merülésről az új Droiddal. Váltig állítva próbálják egy páran ugyan védeni valamiért hogy nincs gond náluk ilyen tekintetben, de tényleg túl sokan írják és tapasztalják a csökkenést. Magam is, régen egy teljes napig elvoltam vele, az új akksi dacára most kétszer kell hogy töltsem több esetben.

Miután régen is, ma is szoktam diagnosztizálni az akksi SOT üzemidőt, így számszerűen, konkétan látom a változást. Legjobb esetben, 7 órát tudtam kisajtolni belőle a napokban, de 10 - legalább 50%-os - merülési ciklusból számolva 5,83 óra a SOT átlag.

2 éve még 9,4 óra volt nekem. Ez nagyon gáz - hangsúlyozom ismét, új akksival. Vagy az új akksi ennyire vacak (elviekben ugye ez nem lehet), vagy a szoftver. Mindegy miért, a Google (Play) rendszerfolyamatai miatt, vagy másért, de akkor is gáz.
    (A legutolsó 10-es se volt már jó, teszem hozzá.)

Hajlok afelé, hogy kipróbáljak, egy pár verzióval korábbi 10-est, de semmi kedvem a tiszta telepítéshez. Ez sokak mániája, de ha nem muszáj, nem élek vele... Akkor legalább az kiderülne mondjuk, hogy a friss Play rendszerupdatekkel, Webkittel hogy működne a régebbi szisztéma. :)

Új hozzászólás Aktív témák