- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
-
-
ßrainiac
addikt
-
K82
őstag
Ha még nem késő:
hardveresen nem rosszak a Xiaomi telefonok, egyedül a MIUI az, amivel nekem bajom volt. "Normális" androidon telepítesz egy programot és használod, ha esetlegesen kér vmi extra engedélyt akkor arra rákérdez egyszer, megadod neki és elfelejted. MIUI esetén ez fordítva van: alapból neked kell minden engedélyt megadni egyesével, és ha ez megvan, még ez sem 100% garancia a sikerre. Legjobb példa erre a saját (!) MiBand karkötője: van egy Motorola/Samsung/LG/Pixel/Oneplus/stb. telefonod, feltelepíted és használod. MIUI-nál: feltelepíted, aztán jönnek a turpisságok: autostart engedély, háttérben futási engedély, memóriában tartás, akkuoptimalizálás, alkalmazásváltóban lelakatolod... Biztos van akinek ez bejön h egyesével állítgatja az engedélyeket, amivel nyer pár perc extra üzemidőt. A Huawei EMUI felülete szintén zenész, hasonló a logikája.
Személy szerint én inkább a OnePlus irányába indulnék, de hozzáteszem, a stock(hoz közeli) droidhoz vagyok hozzászokva, minden más kínszenvedés.
-
ghiottone
nagyúr
Xiaomi nem rossz, de a Miui-ban be kell állítani pár dolgot, hogy minden értesítés àtmenjen. Nálam a 9T-nél a hangouts és a viber nem ment rendesen, hiába állítottam be mindent, vettem ki a miui optimalizáció alól akkor se volt jó + a kijelző érzékenysége nem az igazi, ezt a fórumokban is jelezték és a hívások hangminősége se olyan jó, mint mondjuk egy s10-nél, pixeleknél - valahogy nem annyira tiszta a hang. Jó a Xiaomi, de nem hiába olcsóbb, mindig van pár apróság ami árnyalja az összképet.
Az oneplus közel stock droidja egyszerűbb rendszer, jól testreszabható. Pár Xiaomi után én inkább Oneplust vennék. Most is a 7T használók visszajelzéseit várom aztán lehet az lesz a következő, illetve cégesbe kértem egy 7-est is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest