- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
ßrainiac #751 üzenetére
Én is tovább adtam, most anyám használja. Egyelőre utolsó gyári van rajta, de régi Mi A1 telefonján próbálkoztam már PE-vel.
Azon elég szenvedős volt, vagy 4-5 órám ráment mert fastboot nem akart működni Windows alatt. Majd mikor linux alatt végre sikerült akkor azt hittem brick lett mert mint kiderült rossz volt a leírás és valami másik custom recovery-vel megy csak. Ezek után egyelőre inkább nem kezdtem bele O7-en. Főleg, hogy itt sem tiszta mi a helyzet 11/12/PE downgrade, upgrade sorrenddel és ellentmondásos információkat olvastam. -
gippazoid
őstag
válasz
ßrainiac #648 üzenetére
Én tudom mit tesz meg.
Voltak olyan idők mikor még az ügyfél első szavára cseréltek telefont - nem számított, hogy már fél éves volt. A gyártónak kamion számra lett visszatolva és simán benyelte az összeset.
Aztán változtak az idők és volt olyan gyártó, amelyik kijelentette, nála nincs olyan garanciális javítás amikor a beépített alkatrész burkolati elem! Tehát azt nem lehet gariban cserélni. Még akkor sem, ha adott esetben a hátlap kis fülei tartották a helyén a felcsatolható akkut és ha a fülek megkoptak, el tudod mozdulni az akksi a reteszelés ellenére is - a teló meg kikapcsolt. -
Aurig@
őstag
válasz
ßrainiac #648 üzenetére
Telekomnál vagyok már 8 éve, Telenortól vittem a számom. Nem tudom most milyen a Telenor, de akkor nagyon sumákoltak! Sosem csúsztam a számlafizetéssel nem volt elmaradásom, ennek ellenére egyetlen egyszer sem kaptam semmilyen kedvezményt úgy, hogy 12 évig voltam náluk. A számláim pedig havi szinten egy-két száz forinttal nőttek. Bementem hozzájuk személyesen, kérdeztem, hogy mitől nőnek az összegek, azt mondta az ügyintéző, hogy ő ezt nem érti. Mondtam, hogy én sem és azonnal szeretnék kérni egy számhordozási nyilatkozatot /akkor még volt ilyen/. Még ő volt felháborodva, hogy mi az, hogy más szolgáltatóhoz akarok menni.
Ekkor mentem a Telekomhoz. Ők rendszeresen hívogatnak mindenféle kedvezményekkel. Soha egyetlen alkalommal nem vertek át, nem kellett velük vitatkoznom. -
gippazoid
őstag
válasz
ßrainiac #635 üzenetére
Kár volt morcosnak lenni rájuk ezért, 10 nap után senkinek sem kötelező újat adni. A 3 munkanapos csere 3 munkanapra vonatkozik. Utána a gyártó nem számolja el nekik a lecserélt telót. Nem akarnak egyetlen ügyfelen 150e Ft-ot bukni és ez teljességgel érthető is. Genyóbb helyeken ráterhelik a dolgozóra az ilyen határidőn túli cseréket.
Megnyugtatlak, ezt a T sem fogja megtenni neked.Van persze egyedi ügyfélkezelés, de azt általában nagyobb előfizetőknél alkalmazzák akiket érdemes ennyi pénz árán is megtartani.
Ezért érdemes webshop-on vásárolni, mert el lehet állni a vásárlástól 14 napig (egyes cégeknél akár 60 napig is).
-
xhege
veterán
válasz
ßrainiac #635 üzenetére
No igen, az ilyen helyzetben valóban jól jön a garancia! Nagyon kevés OnePlus 7 eladó telefon van. Annál több 7pro. Árban nem nagy különbséggel. Új 7 a Turbadonál 162 , 2 hónapos garanciás 7pro 150-165.
Ott jobb kijelző, jobb kamera, nincs nocs. Itt jobb méret, jobb üzemidő, nem lekerekített kijelző. Nem egyszerű döntés. -
kbyte1024
veterán
válasz
ßrainiac #500 üzenetére
Így van feltuntetve
Brand: ONEPLUS
Model Number: 7
Language: Traditional Chinese ( Hong Kong ), English, Simplified Chinese, Traditional Chinese ( Taiwan ), Filipino, Lao, Malay, Burmese, Thai, Hindi, Indonesian, Vietnamese, Russian, Cambodian, Holab , Nepali, Bengali, German, Polish, Greek, Dutch, Portuguese, Spanish, Italian, Urdu, Assam, Oriya, Sanskrit, Gujarat , Kannada, Malayalam, Methili, Burmese, Korean, Japanese, French, etc.
Service Provider: Unlocked
SIM Card Slot: Dual Nano SIM
SIM Card Type: Dual Nano SIM
Type: 4G Phablet -
gippazoid
őstag
válasz
ßrainiac #444 üzenetére
A 800-as kód beírására dob egy figyelmeztetést, hogy logolást is bekapcsolok ami meríti az akkut. Ez most csak addig igaz amíg benne vagyok a menüben, vagy amíg újra nem indítom, vagy most már folyamatosan így lesz factory reset-ig?
A VoLTE-t szeretném én is bekapcsolni. -
gippazoid
őstag
válasz
ßrainiac #347 üzenetére
Onnan jönnek, hogy a GM1900 egy kínai piacos modell, eredetileg HydrogenOS-szel szoftverelve. Ez pedig a gearbest kérdezőknek adott válaszai szerint GM1900 viszont international verziós azaz OxygenOS-es, Google támogatásos..
És többen leírják, hogy kibontva kapták a dobozt.A tied is ebből a szériából való? International verzióként vetted meg?
Az OP azt mondta, 1 év garit vállallnak rá és ugyanúgy futár jön érte. Ezt te is így tudod? -
Viper26
nagyúr
válasz
ßrainiac #309 üzenetére
Szeretem a droidot, hiányzik is időnként, de mókoni már nem állnék neki, csináltam évekig, elég volt.
Talán majd vissza csábít egy Oneplus vagy egy Pixel egyszer, de már csak 90/120hz-re váltanék, egyszer volt szerencsém hozzá (iPad pro), ég és föld kb a 60-hoz képest.
-
rankesz
veterán
-
fernandos
csendes tag
-
scream
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
ßrainiac #225 üzenetére
Hát ha belegondolsz, ha ennél ilyen hiba előjönne, lehet a Oneplus se tudna sok mindent csinálni, ők is csak annyit csinálnak hogy teszt, meg tesztprogram sorozatot lefuttatnak a telefonon. Ha az nem mutat hibát akkor szerintem ott is visszadobják. Mikor a 6 alert slidere nem kapcsolt át legfelső módba és gariztattam akkor a cseten elég sokat kellett írkálnom mire felfogták hogy mi a probléma és nem én vagyok helikopter... Ráadásul a cosmetic repairt is kértem hogy bevizsgálás után tájékoztassanak hogy mennyi lenne az újjá varázslás (tok nélkül használom), simán jött vissza kopottan egy szó nélkül. Jaa, és a vicc hogy az slider azóta megint ki van halva legfelül...
-
rankesz
veterán
válasz
ßrainiac #223 üzenetére
7-es 140 volt a turbadonal?
Igen, az outlet szekcióban felbukkant múlt héten egy makulátlannak mondott példány, aminek nem tudtam ellenállni... Érdekes hogy a doboz zsugorfóliás volt, de a készüléken nem volt fent semmilyen fólia, pedig tudtommal kéne lennie. Na annyi baj legyen, ennyiért 2 év (turbado ami úgy tudom elég korrekt) garival belefér
-
enterlaci
senior tag
válasz
ßrainiac #132 üzenetére
Ez tök jó. Azt látom, hogy ez a Google szolgáltatások nálad nagy arányban fogyasztott, ha ez a 18.3.82.verzio és ennek lesz javítása az jó lehet nekünk.
Egyébként nálam a Gps és a játék sokkal több volt mint sima böngészés, ami arra is enged következtetni hogy a proci fogyasztását sikerült visszafogni. A kijelző pedig az egyik fő fogyasztó.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest