- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Úgy értem, hogy oké, új rendszer, stb. de a security update-eknek már búcsút inthetünk.
Enyém most feleségemnél van (én ~15 év Android után ma egy iPhone 14 Pro Max-ot nyúzok
), tegnap ChrYsler kolléga írásán felbuzdulva előkészítettem a Pixel Experience-re való átállásra (200GB kimentése, cuccok letöltése, előtelepítése), sajna nem fért bele az időbe a teljes művelet, mert még vissza kell állni 11-re - ha jól értettem, ott kell nyitni a BL-t, majd PE requirement, hogy menjen vissza a 12.1 :/
De ma kiderül, milyen a 7T Pro új telefon bőrébe bújva
Ha frankó, akkor jön a lányom telefonja (szintén enyém volt, csak régebben, az egy OP7 sima
)
-
ChrYsler
aktív tag
Szia!
Igen, a 7Pro-s topikban írtak már róla.
Én egyébként nem vártam meg ezt a frissítést, előbb váltottam Pixel Experience ROM-ra és örömmel használom azóta is Android 13-mal a telót. -
Aurig@
őstag
Nos, feltettem a 11.0.0.2 frissítést. Eddig minden OK! VoLTE és VoWIFI hibátlan, Telekom kártyával. Értesítések: Viber, banki alkalmazások, Aqua Mail, hívások eddig hibátlanok. Kicsit mintha pörgősebb lenne a rendszer.
Viszont ez a "Horizon light" dolog nem működik, bár ez nem zavar.
Merem ajánlani! -
Shyciii
veterán
Igen. Rendesen működik. Van ismertt hiba, hogy a oneplus gallery időnként laggol, automata fényerő időnként lassan reagál, és az ideálisnál többet fogyaszt. Ebből nekem a oneplus gallery probléma látszik. Többi rendben működik. Sokkal rosszabbra számítottam open beta 1-hez képest.
-
mrszitya
senior tag
Szerencsétek van, rengeteg a visszajelzés az ébresztéssel kapcsolatban a fórumokon, és bár a Launcher adat reset után nálam jobb lett a helyzet, főleg merülő akksinál még mindig előjön vele a hiba. Egyértelműen a frissítés óta.
Én amúgy Operát használok mobilon, de a Webkit miatt érintett. Ezt valaki szerint a következő kiadással javítják 1+-ék.
Update: az Ambient display és/vagy dupla kopp ébresztés problémát (is) tényleg elismerték, és javítást ígérnek a következő verzióban.
-
gippazoid
őstag
Nagyon régen a Telekom (akkor még Westel majd T-Mobile) előnye az élen járó lefedettség, technikai innováció (3G, MMS, WAP bevezetése elsőként) és az abszolút komolyan vett ügyfélelégedettség volt. Ez kb. a Sugár András-féle időkben volt.
Utána összemosták a matávval és ez nem tett jót nekik. A Sugár után újonnan jött menedzserek már a máig is a multikra jellemző hozzáállást nyomják: kifelé ügyfélbarát, de a profit felülbírál mindent. Viszont vannak ott még olyan emberek (persze lent a létra alján, akik az ügyfelek felé naponta odatolják az arcukat) akik profin nyomják a sok szar ellenére is amit le kell nyelniük nem csak az ügyfelektől - mert az valahol természetes, hanem fentről is. Ők adják a pozitív ügyfélélményt.
Én valahogy a T-ben bízom meg még mindig. Technikailag, stabilitásilag és ügyfélkezelési szempontból is, náluk vagyok immár bő 2 évtizede. Próbáltam a 20-ast is, de nem jött be. -
-
K82
őstag
Nem kötelező, de főverzió frissítésekor ajánlott egy factory reset.
Ha nem akarsz mindent elölről kezdeni, próbálkozhatsz a rendetlenkedő app gyorsítótárjának törlésével; a Drive nekem mostanában alapból úgy működik h nem látni a letöltést, amikor rányomok még egyszer akkor pedig kiderül h már leszedte...Pc-vel összekötve próbáld meg másik USB portban, developer options-ben pedig kapcsold be az usb debugging-ot.
-
mrszitya
senior tag
Semmi érdemi újdonság. Maximum a biztonsági frissítések miatt érdemes váltani. Komoly hiba talán nincs, de az üzemidő némileg megrövidült a 9-hez képest érzésre. A notch nem tüntethető el, ez kimaradt valamiért az opciók közül. Pontosabban rejtve van az erre szolgáló menüpont, de szerencsére root nélkül is előcsalogatható (korábban írtam róla a topicban).
Szerk.: Talán a gyári kamera app jobb paraméterekkel dolgozik még a 10-ben, de a GCamet így is célszerű feltenni.
-
tibi020
tag
-
daty5
tag
Nem a rendszer frissítésre vonatkozó kérdésed héber, azt csak nem tudom, ezért nem írtam semmit.
Ez héber:A fejlesztői mód, itt is a beállításokban a build szám egymás után, többszöri érintéssel kapcsolható be?
Ha szeretném használni a VoLTE-ét, kell mókolni bármit is? Maga a VoLTE tavaly augusztus óta aktiválva van, és hibátlanul használom a jelenlegi telefonon.Én ennyire nem értek a telefonokhoz.
-
rankesz
veterán
Mikor gyárilag a rom-ba integrált youtube klienstől szerettem volna megszabadulni leszedtem xda-ról egy uninstall system apps 2 nevű progit, szerintem azzal lehetséges. Szerintem a System Updates (com.oma.dm) felel a rendszer frissítésért, de azért olvass utána mielőtt törölnéd, és csinálj biztonsági másolatot
-
noto
senior tag
Szerintem meg!
Én is vaciláltam nagyon közte
A Miu jóval összetettebb rendszer sokkal több benne a hiba lehetőség is.
Felugró reklámok a telónál amit kapcsolgatnod kell ki stb
Nem böngészős reklámokra gondolok
Késve megjövő értesitések na ezért is vetettem ell végleg.
Támogatás nem fogsz rá kapni 3 főverziót az biztos
Fellhegesztheted rá majd magadnak biztos.
Amugy hardvelileg tök jó lenne
Nézz bele a forumába vannak ott gondok azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest