- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #892 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Nem értem amit írsz. Hiszen nem az a probléma, hogy mit töltök rá. El sem jutok odáig. A bootloader kinyitása nélkül semmit sem lehet kezdeni a felrakást. De hogyan nyissam ki?
Amit meg nemértek még az, hogy miért csak az utolsó frissítésre lehetne felrakni a leneageos-t? Hiszen mindent letöröl és újrarak, akkor nemmindegy, hogy mi van rajta?
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #856 üzenetére
Cak nem nyugszom. Most megint nekikezdtem a lineage os felrakásának.
Köszönöm a drivert, de nem oldotta meg a problémát. Továbbra is ott a sárga háromszög az eszközkezelőben az androidnál. Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy emiatt nem tudom kinyitni a bootloadert. Kerestem és találtam is más drivereket. Sajnos maradt a sárga háromszög. Van valami tipped hogyan tudnék ezzel a problémával leszámolni?
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #860 üzenetére
Annyi előnyöm azért származott a dologból, hogy látom az akku-cserét 5 perc alatt el tudnám végezni.
Egyébként továbbra is idegesít ez a bootloader feloldás. Megnéztem kismillió youtube filmet, és sokat ki is próbáltam, de maradt zárva.
Meg egy talány, hogy 90%-ék akku-töltöttségnél kezdtem neki és amikor ki/be tudtam dugni az akkut és bekapcsolódott mindössze 1% volt csak benne. Miközben az akkuja normálisan merül azóta is.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #856 üzenetére
Nekifogtam. Minden a szokásos. Nem nyílik a bootloader. Kikapcsoltam, majd be akartam kapcsolni a két hangerő gomb+bekapcsoló gomb módszerrel. Ezt ajánlja a lineageos oldal. Mi történt? Semmi. Tégla. Nem kapcsolódok be már seghogyan sem a telefon.
Tudsz valamit mondani?
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #842 üzenetére
Te nagyon kedves vagy, hogy mindig segíteni próbálsz. De bocs, én már ebbe belefáradtam. Annyi dőt elcsesztem rá, hogy ha azt munkával töltöttem volna, már több új telefont is vehetnék belőle.
Más kérdés: értesz az akkucsréhez? Az aliexpressen a gyári kapacítású akku helyett sokkal nagyobb kapacítású akksikat is látok. Szerinted?
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #827 üzenetére
Az a baj, hogy semmi sem működok úgy, ahogy kéne. Biztos, hogy a lineage os-t az általad elmondottak miatt nem tudom feltenni? Hiszen nem a felrakásnál akadtam el, hanem még előtte. az unlocknál.
Nekem a mostani rendszer egyébként nagyon is tetszik. (Egyedül a Discover lapját nem tudom eltüntetni.) Nem egészen értem, hogy egy másik oprendszer mitől biztonságodabb mint ez.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #802 üzenetére
Ez alapján csináltam én is a lineage os felrakását. Feltettem a szükséges programokat. Feltettem az USB drivert. aztán itt elakdtam:
Nem nyitja ki. Amit egyébként sem értek, hiszen a fejlesztői módban eleve ez van beállítva. Megnéztem egy csomó videót. mindegyikben kinyitja. Nekem nem. Na, ezután kezdtem olvasgatni, hogy miért nem. Több helyen javasolják az android 11-hez való visszalépést az msmtool-al. De nekem azt sem csinálja meg. Nem nyílik meg az-az ablak, amit a videókban látok.
Bocs a sok szövegért, de nem tudok továbblépni. Nem tudom hol hibázok.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #800 üzenetére
Ok, de mivel csinálsz android 14-est? Lineage Os 21-essel?
Ha csinálod majd, megnéznéd közben ezt a telefon hangrögzítést is?
Egyébként az enyémnél valamiért nem sikerül a lineageos felrakása. Angol nyelvű fórumokban azt olvastam, hogy másnak sem sikerül a 12-ről. Azt tanácsolták, hogy 11-ről kell csinálni.
Mikorra tervezed? Ha csak napok, akkor megvárom. Ha hetek, akkor nekifogok.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #795 üzenetére
Gondolkodom:
Felrakom az európai 10-est az msmtoolal. Majd Oxigen updater. Majd FW-zipeket töltök a telefonra és felrakom őket. Vajon visszakapom a mostani állapotot a telefon hangrögzítővel? Ugye nem valószínű, hiszen a te telefonodon sincs. Viszont ha utána felrakom a lineageos-t, akkor azon lesz már. Igaz, kézzel kell aktíválni a beszélgetés közben, de legalább lesz. Vagy azon sem lesz? (Tudom, telepíthető rá, de az meg esetleg hibázik.)Megér ennyit a biztonság az android 14-el?
Ez most csak eszmefuttatás, de azért kíváncsi lennék a Te átfogó véleményedre.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #759 üzenetére
Bocs, ha szűkszavúságból félreérthető lett a kérdésem. Az android 12-ről 14-re terveztem váltóztatni. Gondoltam így nagyobb a biztonság. Azt kérdezem tőled, hogy tudsz-e megoldást a biztonság fokozására anélkűl, hogy kedvező tulajdonságokról kéne lemondani?
Ha frissítenék 12.1-es gyári verzióra, megmaradna mostani telefon hangrögzítésem. Illetve növekedne a biztonság? Például jön-e még biztonsági frissítés a telefonomra?
Az 5-tösömre kb három hetente jön lineageos frissítés. Ráadásul semmi bugot nem fedeztem fel eddig. Viszont már nagyon avittas az akksija, hamar lefogy. Szóval nem véletlenül szeretnék a 7-esemre áttérni.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #761 üzenetére
A lineageos után szeretnék egy visszaállítást az msmtool-lal. Sajnos nem sikerül. Csináltam neki egy külön tipikot. Segíthetnél.
-
törölt tag
válasz
ChrYsler #759 üzenetére
Félreértesz. Az Oneplus7 alapból tud telefon beszélgetést felvenni. Nálam automatára van kapcsolva, az-az minden beszélgetést rögzít. A lineageos-el installált telefon szintén tud, de ott nem automata, hanem a beszélgetés közben kell bekapcsolni. Ehhez képest vagyok kíváncsi, hogy akkor ez az új ROM mit csinál.
-
-
molnarl63
újonc
válasz
ChrYsler #740 üzenetére
Sajnos 1 nap max. az akku. Az Accubattery app szerint 87%-os az akkum állapota, épp emiatt gondoltam, hogy ez a készülék még egy up to date főzött rom-mal elmegy legalább 1 évet. A NOVA egyébként 3%-ot fogyasztott az akkuból, de most visszaálltam a Pixel-re. Az AOD nincs felkapcsolva.
-
ArGab
őstag
válasz
ChrYsler #737 üzenetére
Köszi az összefoglalót. Én még használom a telót, pár apró gondot leszámítva az eddigi legjobb okostelefonom volt (bár a 12-essel egyelőre nem vagyok teljesen elégedett). Pont nemrég gondoltam rá, hogy most év elején lesz 3 éve, hogy használom, ami messze a leghosszabb idő eddig amit egy telefonnal töltöttem. Talán a Moto X közelítette meg.
Ráadásul még most is úgy érzem, hogy simán ellennék vele még akár 1-2 évet is, csak engem is a biztonsági frissítések hiánya fog majd zavarni pár hónap múlva. Sajnos munkahelyi dolgok miatt is érdekes kérdés, egyik autorizációs app pl zaklat ha túl régi, bár működni működik tovább.
Körbenéztem én is, de amit érdemesnek tartok megvenni helyette 200+ fölött van és ott még mindig csak középkategóriánál járunk. Ráadásul ilyen "kompakt" méret is ritka már. Xiaomi 12X-szel szemeztem, de nemhogy nem lefelé, hanem felfelé ment az ára az elmúlt hónapokban. Jól elszálltak a teló árak (is). Szóval lehet végül én is inkább a romolásra szánom majd rá magam egyszer tavasszal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest