- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
kenny123 #2281 üzenetére
Vagy a gyári vagy a Nillkin. Gyári fullra véd, szépen fel lehet rakni, vastag (ezért sztem jobban is véd), de a szélén a fekete kitakar egy fél mm-t talán. Nem igazán zavaró. Viszont szerintem az érintésérzékenysége nem annyira jó, mint a Nillkinnél. Nillkin jóval vékonyabb, a szélén nem takar, kicsit zavaróbb így az élénél talán.
Kb ez a kettő normális van rá. -
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #2272 üzenetére
Oké, ezzel megvagyok...
Sikerült valakinek már normális üveg fóliát találni a telefonra? Rendeltem egyet bangoodrol, de a képernyő szélein minimálisan belóg a fólia kávája, nem 100% méret pontos.
Illetve, tudtok ajánlani esetleg alkalmazást, amivel konzol kontrollert (ps3-ps4-xbox) tudok csatlakoztatni a telefonhoz, és személyre szabni? Sixaxis szokott jó lenni hozzá, de valamiért ezt a telefont nem támogatja.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
glugi
aktív tag
válasz
kenny123 #1803 üzenetére
Esetleg vársz kicsit, kijön a 6 tavasszal és az 5t-t kb 130 környékén lehet meg is tudod venni, másfél év oneplus jótállással pl hardverapron. De ez csak egy ötlet.
Kb 20 ezer a különbség amúgy, ha a szállítást nem nézed. Na most ez 2 évre elosztva semmi és van jótállásod. -
glugi
aktív tag
válasz
kenny123 #1797 üzenetére
Az említett oldalakon tulajdonképpen nincs garancia, pontosabban jótállás.
A oneplus, ha tőle rendeled az EU-ból, akkor 2 év jótállást vállal. Ez nem bemondásra megy, mint a kínai oldalakon. 2 év jótállási idő alatt ha gondod van, a oneplus futárral intézi 1-2 héten belül, de ha nem jótállási körbe esik a hiba, akkor is ők a legolcsóbbak és leggyorsabbak, pl. kijelzőcsere - én legalábbis így tudom az utóbbit is.
Példa: pl. másfél éves lesz a telefon, jótállási hibája van, a banggood (vagy más oldal, mindegy) rossz esetben felteszi a kezét, hogy ez van, jobb esetben kéri hogy küldd ki és majd megnézik.
Na most épp 2 hete néztem, egy hasonló méretű, súlyú és értékű csomagot a Posta 10-15 ezer között küld ki TR-rel és értékbiztosítással. Nem egy esetben volt már, hogy kiküldték a telefont, vagy meg sem érkezett, vagy nem csináltak vele semmit, vagy visszafelé veszett el.
Szóval nem is kell tovább ezt ragozni. Lehet máshonnan is rendelni, de olyankor teljesen más kockázatot fut az újdonsült 5T tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest