- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
macii97 #2926 üzenetére
Az a baj, ha meg fórum alapján akarna valaki most venni, akkor inkább a negatívumok jönnek elő mindenhol, a megelégedett többség csendes
Pl. engem most a P20 pro kamerája izgat nagyon, én épp az vagyok, hogy előkapom autóban fotózok, nappal, sötétben, koncerteken stb, és ahogynézem , ezt pont nekem találták ki, igaz itt ott az ai rátesz olyanokat, amitől a szakértők haja égnek áll, de ahogy a tesztben is irták arra, hogy k,va jó kinéző cuccokat lőjön vele az ember pont ideális. Viszont a fórumokban, meg egy rakás helyen azt olvasom, hogy így oljafestmény (hehe látnák az 5T-t), így szar úgy szar, és ez elbizonytlalanít. . Itt az 5T nél is ez van, sajnos a sz.r kamerája ki van soszor elemve, holott egy csomó embernek bőven bőven jó lehet. / nál is gondolom ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest