- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz gombasm #7967 üzenetére
Bemásolom ide is, amit a Honor topikjába írtam..
"Telefonokon "farkat méregetni" nem bölcs emberekre vall. Nem is egy kategória a kettő. A Honort lehet majd szolgáltatóknál venni, kedvező csomagban, amúgy is 5,2"-os. És természetesen ez is egy nagyon jól összerakott, tisztességes telefon.
Az O+3 pedig jelenleg nem is rendelhető. Szolgáltatóknál soha nem lesz elérhető, áfás számlát nem tudnak adni róla. Ezek mellett azonban erősebb hardwerrel adják, 5,5"-os méretben. Ha egymás mellett lenne a két telefon és azt viheted haza amelyikre ráböksz, nyilván az O+3 a jobb választás, de a helyzet nem ilyen egyszerű. Van akinek ez a kényelmesebb hazai support, áfa, stb miatt, másnak pedig az.
Egyébként a fórumban felhozott megjegyzéseket az O+3 irányába, már mind javították. Vagyis 6Gb-ramot kezel, és videó alatti hang is tökéletes. Bár ez már végképp nem ide tartozik..
Aki ilyen (Honor) telefont vesz, nagyon jól fog járni vele!"[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
-
latyika1994
tag
válasz gombasm #4115 üzenetére
Nekem minden rendben ment a telepítés során. Multirom TWRP-t használok, ez a 3. rendszer ami fent van.
Fel flasheltem szépen a .zip-et ami tartalmazza a romot, majd miután végzett felraktam egy pico gapps zipet is. Újraindítottam és minden szépen ment, 2x is felraktam mert elsőnek véletlenül a stock gapps-ot raktam fel.
Mind a 2x teljesen simán és rendesen ment minden. Próbáljatok meg egy resetet tolni telepítés után, jobb ötletem nincs rá sajnos
-
kano
nagyúr
válasz gombasm #1099 üzenetére
Bírom ezeket a teszteket, videókat. Miért nem ásványi kristályokkal karcolják a kijelzőt a teszteken? A fémek ellen a GG is véd, a por/homok teszi tönkre általában.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó, mert nem is ismerem.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pampika
őstag
ha nem akarsz mentegetni, akkor a telefonos üszi kb 2 perc telefonálás árán küld új aktiválót sms-ben.
de ha szoktad használni telefonon is, akkor érdemes leszedni a cib appot. komolyan, le a kalappal előttük a sok eddigi szerencsétlenkedésükhöz képest. így kéne mostanában kinéznie egy mobil banki appnak. van benne minden és tokent is tudsz generálni, ha géphez kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest