- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
miauut
tag
Egy pár szó, a T-Phone Pro-ról.
Kinézetre nem rossz. Pozitívum, hogy adnak hozzá kijelző védő fóliát, meg szilikon tokot. Gyorsan sikerült az átköltözés a régi telefonomról. (Honor20). A kijelző fényereje elég jó. A telefon mérete elég nagy, de jó.
Utána jött a hidegzuhany. Több alkalmazás nem működik rajta. Az ujjlenyomat olvasó, lassú, bizonytalan. A WiFi, és mobilnet sebessége kb. 20 Mbit./10 Mbit. (Honor20 270Mbit./30Mbit.) Tehát nagyon lassú.
A telefon működési sebessége, nem valami gyors.
Megy vissza a Telekomnak. -
Termi92
tag
Az a 40k felár az a miui rendszer hiánya lehet (amit a note10 5g esetében még ki is fizetnék. Anyámnak vettem ilyen telefont, 90hz-re állítod, elkezd szaggatni a telefon mint állat, miui12.5-ön is csinálta, miui13 se sikerült ezt javítani Xiaominak (állítólag más telefonon is csinálja ugyanazzal a SoC-al). Pedig a családban mindenkinek xiaomi van, de a note10-el nagyot csalódtam bennük (miután tavaly januárban kinyirták a Mi A3 telefonomat egy hibásan kiadott frissítéssel, többet nem szívesen vennék már xiaomit)).
-
scope2007
addikt
Mit inditsak rá?
Bechmarkok? -
scope2007
addikt
válasz
kakuk.tamas #74 üzenetére
Még így sem pontos xd
A feleségem találta meg, én meg őt hét évvel ezelőttés nekem adta
-
scope2007
addikt
válasz
kakuk.tamas #72 üzenetére
Jaa dehogy, nem ő az... ő résztvevő volt benne.
Debrecenben egy srác volt akit keresni kellett ma -
scope2007
addikt
válasz
kakuk.tamas #70 üzenetére
a feleségemre gondolsz?
-
ORCA58
addikt
Tökéletesen ??? Hol van az 5-10 szeres optikai Zoom???
Talán több ezer képet készítettem az évek során, és szinte senki nem nézte meg, még az sem aki kérte. Csak a helyet foglalja, mert sajnálom letörölni. Megosztani nem fogom, az életem maradjon az enyém.
Aminek nem homályosul el a képe mozgáskor, vagy rossz fényviszonyok mellet is jó a képe számomra megfizethetetlen. -
Azie
őstag
szerintem meg a fényképezési képesség az egyik legnagyobb selling pointja a jelenlegi mobilpiacnak. senki sem visz szívesen plusz egy kütyüt, amit tölteni, hordozni kell, ha a mobil is ellátja tökéletesen ezt a feladatot. szóval jól hangzik ez a 4" teló + fényképezőgép külön, csak nem életszerű 2022-ben. persze ízlések...
5" lumiák óta nem nagyon találkoztam ilyen ajánlattal sajnos. -
ORCA58
addikt
Sok embert ismerek, akik nem játékgépet hanem telefont akarnak venni, amit zsebre lehet vágni, és nem a telefon határozza meg és irányítja az életét. Jómagam is ezek közé tartozom. A net, üzenet küldés, mobil fizetés, zene hallgatás riasztások menjenek rajta. Videózás max. küldött videók és néha YouTube megtekintése. A fotózás sem a legfontosabb. Ezért vettem feleségemnek egy Cobot Pocket 4"-os kis telót, mivel más nincs a piacon elfogadható áron. Minden ami kell tökéletesen megy rajta. 4G hálózaton akkor is vígan hasított, mikor a Huawei P20 lite már meg sem nyikkant. Én erre gondoltam. 4,5", max 5" méretben. nyilván, ha lenne ismerteb márka azt vettem volna.
-
-
ORCA58
addikt
Itt lett volna a lehetőség, hogy egy elfogadható méretű Androidos készüléket dobjanak piacra, amiből nincs választék. Ehelyett az átlag feletti péklapát méretet célozták meg. Nagy ostobaság a részükről.
Kis méretben a gyengébb telefon szerintem eladható, de ekkora méretben nem. Ennél jobbak ráadásul olcsóbban kisebb méretben is vannak telefonok, persze azok is nagyok. -
Azie
őstag
válasz
Steve_Brown #61 üzenetére
bocs, *jól fut.
sajnos nem csak a telefon témát -
Steve_Brown
senior tag
Ma már a leggagyibb telefonon is fut minden. Egyébként én 20 éves vagyok szóval nem áll távol tőlem a középiskolás generáció, de pont ma csíptem el egy beszélgetést az egyes villamoson. Diákok arról vitatkoztak, hogy valaki milyen telefont kérjen karácsonyra. Olyan érvek hangzottak el mint például, hogy:
-Az iPhone szar, 1 év után ki lehet dobni.
-Xiaomival lehallgatnak
-Huaweii már nincsSzóval a kis szakértők kb annyira egyszerűsítik le a témát mint a politikát a szüleik.
-
Azie
őstag
válasz
Steve_Brown #54 üzenetére
sztem az iphone és samu után a következő kérdés az, hogy snap/tiktok/minecraft/insert trendi useless app fut-e rajta.
-
Azie
őstag
Páran már leírtak részleteket fentebb, szerintem
-NFC alap kéne legyen a régiónkban
-5G totál felesleges egy olcsónak szánt készüléknél itthon, mert csak a 20k-s csomagokban elérhető, lefedettségről ne beszéljünk a kezdeti hype után történő megrekedéssel a balatonnál.
-vezeték nélküli töltés remek, de szüksége lesz rá annak, aki egy flottás telefont kap?
(55ért lehet EUból rendelni Redmi note 10 5g-t, mi a hozzáadott érték 40k felárért cserébe?) -
Hallosz
senior tag
válasz
Cranberries #48 üzenetére
"és máris rabosítva van az előfizető két évre egy olyan csomaggal, amire nincs is szüksége."
Végül is. . . van akinek szempont, hogy csomagot, ne adj ég, szolgáltatót váltson akár 2-3 havonta, nem igaz?
-
-
mad823
őstag
válasz
Steve_Brown #54 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sajnos mindegyik olyat vetet, amit az osztálytársak nem néznek ki...
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Polgarjeno66 #50 üzenetére
A valóság az, hogy szerintem a mai tinédzserek egyáltalán nem értenek a telefonokhoz. Valami ilyen felállás van a fejükben:
iPhone ijen: lyó
Samsung: az is jó
Huawei: (ők ezt már nem ismerik)
Xiaomi: okéMindegyiknek olyan telefonja van amilyet a szülő vesz és mindegyik megbirkózik azzal.
-
-
skroy
senior tag
AOD lesz vajon? Erről egyelőre sehol nincs info.
-
válasz
Polgarjeno66 #50 üzenetére
A szülők felelőssége a következő generáció normálisabbra nevelése ..
Üdv köztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma T Phone 5G és T Phone Pro 5G néven mutatott be a Telekom két olyan telefont, amelyeknél ugyan vannak kompromisszumok, de az árazással próbálják elfogadhatóvá tenni ezeket.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest