- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Sok embert ismerek, akik nem játékgépet hanem telefont akarnak venni, amit zsebre lehet vágni, és nem a telefon határozza meg és irányítja az életét. Jómagam is ezek közé tartozom. A net, üzenet küldés, mobil fizetés, zene hallgatás riasztások menjenek rajta. Videózás max. küldött videók és néha YouTube megtekintése. A fotózás sem a legfontosabb. Ezért vettem feleségemnek egy Cobot Pocket 4"-os kis telót, mivel más nincs a piacon elfogadható áron. Minden ami kell tökéletesen megy rajta. 4G hálózaton akkor is vígan hasított, mikor a Huawei P20 lite már meg sem nyikkant. Én erre gondoltam. 4,5", max 5" méretben. nyilván, ha lenne ismerteb márka azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma T Phone 5G és T Phone Pro 5G néven mutatott be a Telekom két olyan telefont, amelyeknél ugyan vannak kompromisszumok, de az árazással próbálják elfogadhatóvá tenni ezeket.
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest