- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes.. Mindent rendeltetésszerűen végző cégek...
Samsungot ha jól rémlik megkeresték valami szabadalmi ügyben pár éve. Vicces jah.
Ha nem kérsz belőle, akkor miért keresed ezeket a topicokat?Legalább a Xiaomi foglakozik a szoftverrel. Kínai copy-bandából nem kérsz, Rendben.
Ezt is meg kell rajzolni, szerintem nem 1-1 másolat, nem mellesleg nem lehet ugyanarra a gyártósorra ráültetni a házat. K+F-et ugyanúgy raknak bele.Neked lehet másolat, De se én , se Te nem tudnád megcsinálni.
Zárjuk rövidre, Neked sem hiszem, hogy fizetnek azért, hogy Che Guevara-ként védd a szabadalmi érdekeket...
Szerintem.
Mélyen sértő az olyan vásárlókra nézve, akik tudatosan, "legális" termékeket vásárolnak (nagyobb, vagy kisebb gyártóktól)
És meg is sértődnek, meg rossz alvást eredményez, esetleg levendulát kell a lábujjamra akasztani, ha egy minden díjat befizetett készüléket veszek, és nézem a kínaiak térhódítását?
Nem hiszem, hogy A B C user, és JóskaNéni merevedési zavaroktól fog emiatt szenvedni. Bármennyire is mélyen sértőnek véled.
Piaci verseny van, lehet nem minden megengedett, és bizonyos mentalitások ezt nem fogják megemészteni, de a felhasználók egy része azt se tudja mi az a Xiaomi, Huawei, ZTE...
Lenovo-t is esetleg laptopban láttak. Kár ezen izgulni, és túllihegni.
-
joey04
titán
ritka pillanat, de egyetértek.
--------
azzal a kitétellel, hogy én simán vennék xiaomit is, de a saját felületük számomra okádék. és nem, nem fogom témázni, launchert meg ikont cserélni. plusz az ára minden megfizetése után már nem sokkal alatta egy nagyobb gyártó árainak, akkor meg már inkább azt választom. natúr droiddal és hazai bruttó 150-es árral persze én sem gondolkodnék.
-
Köszönjük
Mindenkinek adott a lehetőség a piacon.
Sok lehetőség nincs már formatervi sajátosságra. Még is pluszban járnak.. Máshol meg eladásról pletykálnak, meg leépítésekről...
Biztos jó úgy is, meg lehet élni, ha a másik szegmens hozza a számokat.
Mindenre lehet lenyúlt formatervet rásütni.. Manapság ez a divatos, ezzel dobálózni.
Egyelőre viszont top5-ben járnak. Bármennyire is megy a design-lopás és egyéb hangzatos dolog... Savanyú az a szőlő, ez van.
Miért van az, hogy pl egy Cubot One, egy Star Note, és társai még sincsenek a top10-ben? Pedig komplett nyúlás van olyan Star termék amire még a hátlap is rámegy.
Nos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged