- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Csináltam topikot,hátha nem csak én egyedül vagyok NotePro tulaj...
[link] -
zozyk
addikt
Nos. Az enyém megjött,végül 3400 jüan (~150k HUF) lett az ára,ez még szerintem jónak számít. ☺
-
zozyk
addikt
válasz
Mindreader #209 üzenetére
-
Mindreader
tag
Jöhetne már a Note Pro. Még előrendelésben sem látok sehol.
-
zozyk
addikt
Júliusban lenne lehetőségem venni egy Xiaomi Mi Note Pro-t,a kínai áron (3299 CNY)
Megér ennyit? Itthon mennyi lesz kb? Beruházásnak megérné szerintetek? -
Magicrat
tag
válasz
monti0222w #205 üzenetére
Noproblem
-
Magicrat
tag
válasz
monti0222w #203 üzenetére
Te a Redmi 2 ről beszélsz ami a Redmi 1S utóda, én meg a Redmi Note 2-ről, ami a Redmi Note (van snapis 4G képes egy simes 4magos, meg MTK 3G, duálsim 8magos jelenleg, bár ez utóbbi már eléggé kifutó széria, ezért is vártam, hogy jön esetleg az utód). Az még biztos nincs senkinek, mert arról volt szó, hogy esetleg az új xiaomi ez lehet, de aztán sajnos nem ezt jelentették be, hanem a Mi Note és Mi Note Pro megjelenését...
Linkek
Redmi1s
Redmi2 ezt valamiért nem találtam meg a gyártó oldalán, így lett minideal 1gb ramos
Redmi Note 4g
Redmi Note 3g ebből ráadásul, hogy könnyebb legyenkét változat van, az alap 1,4mhz procival és az enhanced 1,7mhz-val
Mi Noteüdv
Magicrat -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kissé off:, de tud valaki valamit a Redmi Note 2-ről? Lesz egyáltalán a Mi Note bejelentések után?
Köszi
-
válasz
monti0222w #197 üzenetére
Mert vicces, milyen elvakult
-
Fogadd el , hogy van élet mas markan tul is..es akadnak joparan, akik Xiaomit vesznek , itthon.
Es mint mondtam, nezz be egy Xiaomi topicba. Ott kozosseg van... Es jo hangulat.
Itt is az volt, amig nem volt par mellekzonge...
Elottem meg leirtak korrekten a bughalmaz gondolatmeneted magyarazatat, hatha vegre megerted.. Mert ezt megertened kellene . nem is elfogadno
-
Karavik
veterán
válasz
monti0222w #186 üzenetére
Jogos!
Ascend Mate 7 is brutálisan jól néz ki (szerintem az egyik legszebb telefon még mindig). Ebbe is saját fejlesztésű 8 magos HiSilicon proci került beépítésre, és ennél a telónál van a kijelző körül a legkisebb kihasználatlan terület, ugyanis az előlap 83%-a kijelző! Ezt még mindig nem tudta űberelni egyik gyártó sem... -
istnag
addikt
Majd szóljatok, ha levettétek a szemellenzőt.
-
monti0222w
addikt
Tudsz hülyeségeket írni nem vitás, szóval nincs innováció a kínai telefonokba, akkor a Huawei mit csinál, saját processzort, kezelő felületet UI-t, ha így jobban tetszik ami nekem nagyon tetszik eddig és még fejlődni fog?! Plusz P6-P7-tel a piac egyik legszebb telefonjai lettek.
-
s4tch
veterán
Dehogy érted, sajnos egyáltalán nem érted.
Nézz meg egy MIUI dev ROM changelogot, és fogod látni, hogy a módosítások egy része hibajavítás, másik része új funkciók implementálása. A heti fejlesztői ROM-okban valóban előfordul olyan funkció, ami nem működik tökéletesen, ezt bugreport után a következő hetiben jellemzően javítják. A MIUI 6 valamikor nyár végén mutatkozott be, hónapok óta nincs napi használatot nehezítő probléma vele.
Ezen túl biztos tisztában vagy vele, de a biztonság kedvéért elmondanám, hogy kétféle MIUI ROM van: stabil és fejlesztői. A stabil ROM-okat néhány havonta frissítik, a fejlesztői hetente jön ki. A stabilban az esetek döntő többségében csak alaposan kitesztelt funkciók maradnak, a fejlesztői pedig az, amit te - nyilván rengeteg tapasztalattal felvértezve - bugfészeknek gondolsz.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Graphics #182 üzenetére
Telefon nekem ezeket a funckókat tölti be
Ezért 100%-hogy nem is fogom soha megtudni miért is olyan hypolt ezt a Xiaomi rendszer,mert nem látom hogy mit kéne látnom)
- telefonálni (ez a legutolsó rangú)
- netezni (állandóan netezek amikor csak tudok rajta ez a fő profilom)
- játszok
- ébresztÉs ennyi mást nem használok.
-
-
Crytek
nagyúr
Én ebből a szempontból fogyatékkal élek 100%-osan biztosra mondhatóan mivel van 2 táblagépem meg egy telefonom amin android van és van a Xiaomi Mi2 amin MiUI van és ha agyon vernek se tudnám megmondani miért is ilyen "hypolt" a Xiaomi rendszere. Semmi különbséget nem látok hogy bármiben is jobb lenne mint az alap android.
-
-
Nincs tele bugokkal, ne terjeszd
Tobb Xiaomim is volt, bugmentesen hasznaltam.
Az hogy jon frissites, nem feltetlen bug.. , de Neked legyen az.
Reszemrol zarva, egyoldalu a vita. Nem hasznaltad, csak hallottal rola, nekem meg nem celom mindenkit felvilagositani az altala hangoztatott teveszmekrol
-
Karavik
veterán
válasz
Cathulhu #173 üzenetére
Az LG legalább mert változtatni: hátoldalai gomb, double tap to wake, double tap to sleep...stb, a Samsung pedig évről évre kiadja szinte ugyan azt a telefont, csak a minimum hardveres elvárásokat hozta semmi több.
Kína diktálja a tempót értsd úgy, hogy a piac az ami a legmeghatározóbb tényező gazdaságban és annak van piaca amire van kereslet és azok diktálnak akik a piacot uralják. Piacot uralni egy hosszú folyamat része, de a tendenciában már nagyon jól tükröződik a végeredmény. Ez egy olyan verseny amiben az ár/érték arány a döntő...
De tök fölösleges is ezen vitázni mert aki az almát szereti és a körtét utálja azt lehetetlen meggyőzni, a hogy a körte a finomabb…
Én azt tudom nekem mi számít: tetszetős kinézet, bitang erős hardver, jó ár és felhasználói szabadság, utóbbiban pedig a MIUI utolérhetetlen, Kína térhódítása pedig kézenfekvő. De ez egyértelműen jót tesz a piacnak mert legalább változtatásra kényszeríti a konkurenciát. -
istnag
addikt
válasz
Graphics #172 üzenetére
A tobbit meg ertelmetlen vitanak tartom... Kifejlesztettek ez van. Ha elerheto ha nem. Ha annyira nem akarna a Samsung LG Sharp, akkor nem adna el kijelzot, vagy epp az elso memoriachipeket... Nem?
Ő azt állította, hogy a nagy cégeknél nincs innováció és fejlődés. Ami egy nagy baromság épp a kínai telefonoknál nincs, ők nem fejlesztenek, csak beleraknak. Ez náluk az innováció, semmi önálló kutatás, fejlesztés, ha az európai nagy gyártók ezt megelégelik -pláne, hogy hol kapnak jogdíjat, hol nem-, akkor majd a kedvenc kínai gyártótok mit fog a telefonjaiba tenni?
Amugy bugfixek kerulnek bele, de emellett olyan funkciok is, amik kozossegi visszajelzesre kerulnek be
Ez gondolom úgy akartad írni, hogy nem csak bugfixek kerülnek bele...mindegy, csak azt nem szeretem, hogy mindenki isteníti közben meg tele van bugokkal, másik dolog a háttér, akik ez mögött állnak.
Pénz beszel! De gondolom Samsungod van...
Így van, de tegnap egy másik topikban i fan voltam. -
-
Cathulhu
addikt
S2-m volt, most G2-m van, es nem ertem mi az amit az LG ugy fel tudott volna mutatni a tobbiekkel szemben. Mi az, hogy egyedul csak az fejlodik? Mi az hogy mondjuk a Samsung, a HTC vagy a Sony csak erolkodik? Mi az ami miatt kiemeled pont az LG-t? Mi az amit a Xiaomi letett az asztalra, de a Samsung nem? Mitol lenne elmaradva fenyevekkel egy Samsung egy Xiaomitol? Sokkal gazdagabb a Samsung szolgaltatas listaja (hardveres es szoftveres egyarant) mint a Xiaomie. Ha a Samsung vergodik akkor a Xiaomi mit csinal?
Jo lenne peldakkal alatamasztanod amit irsz, mert igy igencsek hiteltelen a post. Es meg masok vannak eltevedve... -
Ha nem volt MiUI-d , attól meg elfogadhatod , hogy masnak tetszik, es hasznalja..
Szerintem. Amugy bugfixek kerulnek bele, de emellett olyan funkciok is, amik kozossegi visszajelzesre kerulnek be
Nem ismered ugy nez ki... De ez nem baj. Csak ne ekezd , ha nem tudod.,
Nekem is allt a legjobban a kezemre, ez van.
A tobbit meg ertelmetlen vitanak tartom... Kifejlesztettek ez van. Ha elerheto ha nem. Ha annyira nem akarna a Samsung LG Sharp, akkor nem adna el kijelzot, vagy epp az elso memoriachipeket... Nem?
Pénz beszel! De gondolom Samsungod van...
-
istnag
addikt
Kérlek mesélj....
Most már Kína diktálja a tempót
Milyen innovációt hozott egy sziamiú? Az nem tűnik fel, hogy ezek a dzsunkagyártók sehol nem lennének, ha olyan nagy cégek, mint a Samsung, MS nem fejlesztenek ki különböző technológiákat. Pl Szerinted miért nem a kínai telefonokban jelennek meg először az újdonságok, mint pl NFC, vagy egyéb szenzorok? Azért mert ők diktálják a tempót?wtf.
csak az elektronikát adják hozzá és a házat
Micsoda? Akkor szerinted megveszik a proceszor, ram stb plusz ezeket hozzáadják és kész a telefon. Értem.
A Samsungot pedig hagyjuk, el vannak maradva fényévekkel. Legutolsó jó telefonja az S2 volt!
Ez is érdekes, mert pont dzsunkafóniában van a legtöbb Note hasonmás, szóval őt másolják a kínai telefonok, de ő van lemaradva. Értem.
Végezetül pedig, aki egyszer MIUI az mindig MIUI és ha már MIUI, akkor Xiaomi!
Ez a rendszer amire 3 hetente jönnek a frissítések és a bug fixek, de mégis mindig hibátlan. Értem. -
-
Karavik
veterán
válasz
Graphics #164 üzenetére
Igen, de ha legújabb MIUI fejlesztés kell ( pl. MIUI6 - én ezt használom) akkor gyakorlatilag már csak Xiaomi készülékere korlátozódik a lehetőség.
(#165) Chaser:
Sok egyéb ROM is elérhető Xiaomi telókra, pl. OMNIRom, CM11, KitKat/Lollipop alapú AOSP ROM-ok tömkelege, legtöbbet ki is próbáltam saját készülékemen de mindig vissza tértem a MIUI-hoz! Nem véletlen! CWM TrueDualBoot mellett könnyen tesztelhetőek különböző ROM-ok a belakott MIUI rendszer mellett...
-
-
-
Karavik
veterán
Páran itt nagyon elvannak tévedve!
Most már Kína diktálja a tempót, és ez egyre inkább így lesz, mindaddig míg a konkurens gyártók ki nem mozdulnak a komfort zónájukból.
Nincs itt semmilyen lenyúlás, minden gyártó összevásárolt cuccokból, modulokból építkezik (csak az elektronikát adják hozzá és a házat), még az iPhone is, amiben Samsung kijelző van. Hiszen ki gyárt még a Samsung-on, Sharp-on, LG-n kívül kijelzőt?!Hát senki! De nincs is ezzel semmi gond…Design lenyúlásról sem lehet beszélni, minden teló nagyjából téglalap formájú melynek területéből a kijelző kb. 75%-ot elfoglal, következésképpen minden teló hasonlít a másikra valamilyen szinten, így mindent bele lehet magyarázni.
A Samsungot pedig hagyjuk, el vannak maradva fényévekkel. Legutolsó jó telefonja az S2 volt! Az S3 óta viszont semmi innováció, csak erőlködés maradt nekik. Egyedül az LG tud, tud(ott) felmutatni fejlődést a „közismert” gyártók közül!
Egy igazság van, a MIUI oprendszer valóban nagyon hajaz az iOS-ra, de engem, mint felhasználót mit érdekeljen ki, mit, másol honnan, fizetett-e jogdíjjat…stb, ezek k-ra lesz@rcsi!...csak a végeredmény érdekel a kezemben! Végezetül pedig, aki egyszer MIUI az mindig MIUI és ha már MIUI, akkor Xiaomi! -
Cathulhu
addikt
válasz
Graphics #160 üzenetére
Ez tiszta sor, szerintem nincs ember, aki onkent es dalolva menne adot fizetni, foleg nem itthon (en sem vagyok kulonb, felreertes ne essek), csak azt akarom mondani, hogy ha mar tenyleg az arakat hasonlitjuk, akkor ne legyen vitaalap az, hogy de csempeszve mennyivel olcsobb mint a masik hivatalos viszonteladotol.
-
Nekem jött úgy csomagom, hogy EU-s volt már... Hogy hogy lett az már nem az én saram volt.
Igen oké, csak én is pl Kínából rendeltem, de nem volt rajta semmi kínai utalás. Csak simán Hollandia, Belgium, vagy már nem tudom..Erre írtam anno, hogy átcsomagolják, akkor mondták, az lehetetlen, ez csak az én elméletem...
@a_n_d_r_e_w: Fenti esetben biztos nem fogok bemenni asztaltcsapkodva, hogy márpedig én szeretnék még adót fizetni... Mintha nem lenne elég belőle...
-
Cathulhu
addikt
A vameljaras ertektol fugg es nem szerencsetol. Attol, hogy teged nem vamoltak el, az arud meg vamkoteles es AFA koteles is, ha meghalad egy bizonyos ertekhatart. Attol, hogy a posta hivatalbol epp a tiedet nem vamolja el, az nem azt jelenti, hogy te hasznalhatod is, ez esetben ha forgalomba akarod hozni itthon, neked kellene bemenni a vamhatosaghoz, es elvamoltatni, egyebkent csempeszesnek minosul a dolog.
-
citkar
addikt
Ettől független neked be kell fizetni a vámot (ha van) és az áfát (és beleesik a vám és/vagy áfa köteles körbe), amennyiben ezt nem teszed meg akkor csaltál, tulajdonképpen bűnöző vagy.
(#160) Duliee:
Ha Eu-s az nem tartozik a témába, a fórumtárs azt mondta nem fizetett vámot, mert nem esett eljárás alá. Arra utaltam ettől függetlenül kéne, ha a körbe tartozik.
Nem az én dolgom ítélkezni, ez szimplán törvény.
De az a gondolatmenet elég negatív, hogy miért adja egy üzlet drágábban a készüléket, holott én áfa csalással olcsóbban is megszerezhetem, nem igazán építő jellegű.
-
-
-
válasz
FiachraBán #148 üzenetére
Igen ez a maszlag része.. Ha véletlen így alakulna...
A másik része meg nem publikus, hogy is megy ez valójában a részükről.
Máshol leírtam már.
-
-
s4tch
veterán
válasz
Cathulhu #149 üzenetére
Szállítanak x csomagot Magyarországra. Tracking alapján látják, hogy x csomagból y% kerül vámeljárás alá. A kettőből, illetve a biztosítást igénybe vevők arányából általános iskolai hatodikos matekkal kiszámolják, mennyibe kerül felajánlani egy ilyen biztosítást úgy, hogy ne járjanak rosszul. Aztán ha időközben romlik bármelyik arány, azonnal emelik a biztosítási díjat (ahogy a pandawill ezt meg is tette).
-
Cathulhu
addikt
válasz
FiachraBán #148 üzenetére
Ez továbbra sem tiszta, mert akkor vagy benyelnek telefononként 40-50k buktát, vagy csak vámot fizetnek, és raktárként funkcionálnak nem kiskerként, ekkor viszont neked kellene becammogni a NAVhoz és kiperkálni 27%ot, hogy forgalomba hozhasd. Ez tűnik valószínűbbnek nekem.
-
berzser67
tag
Azért nagy szám, mert ilyen olcsó.
-
monti0222w
addikt
Szerintem meg dögös lett a külsőt tekintve, csak mint jó pár embernek itt a topicból, a méret a fájó pontom!
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem semmi, de nekem nagy, és ez már drága.
-
Danny365
őstag
Azt a menü gombot szerintem lassan igazán elfelejthetnék már.
-
mumk1
addikt
Hivatalos nyilván nincs, de bízzál a Samsungba, hogy Ő még otthon is a legdrágább.
MI Note Pro 478.215 won
Galaxy Note4 903.295 won -
Thaaleum
aktív tag
Nekem bejön nagyon a cucc, viszont remélem, hogy megmaradnak az öt collos méretnel is, és kihoznak egy akkora csúcsmodellt is.
Egyébként üt. -
Weeman1
veterán
Nagyon tetszik.
Így tovább Xiaomi.
-
blade zte
őstag
-Hé xiaomi, megengedjük nektek hogy ti legyetek az elsők, akik az s810-et tömeggyártott termékben használjátok! Tudjuk hogy utáljátok a telefonjaitokat hamar nagy számban gyártani, ezért kitaláltuk, hogy az s810 túlmelegszik, ezért nem tudjuk elkezdeni a gyártást időben. Áll az ajánlat?
-Kiss me qualcomm!!!!Aki figyelte régen, mennyit kellett várni mire xiaomihoz jutott egy nem-sárga, az érti a poént. XD
-
vicze
félisten
válasz
babosmiki #124 üzenetére
Ugyan ennek a kamera modulnak az előző generációja van a Mi 4-ben, mivel második még nem volt. A Mi sorozatnak mindig is erőssége volt a fotózás.
Egy kicsit nézd már emg, hogy eddig "mi"-ket (haha) adtak ki az utóbbi 4évben, és milyen modelljei voltak a konkurenciának. Egyik se volt lemaradva semmiben.Ami változott idővel, az egyre minőségibb anyaghasználat a külsőben, ezzel arányosan szépen ment fel az ára is a felső kategóriás készülékeknek.
-
Cathulhu
addikt
válasz
FiachraBán #101 üzenetére
Vamot, AFAt valakinek meg kell fizetni, es az az aron is meglatszik (mivel tagallamtol fuggoen ugyan, de akar 30% is lehet). Ha se te se ok nem fizetik, akkor az bizony csempeszesnek minosul.
-
zdanee
őstag
Szép, szép, de igazán dobhatnának már valami csontot a 4-4.3" kedvelőinek is... Még mindig a 2 éves Mi2s az etalon, ha valaki nem akar egy tepsivel rohangálni. Vagy a Sony Zx Compactok...
-
mumk1
addikt
Csak kíváncsiságból megnéztem hogy viszonyul ez a 3300 yüanos ár Kínába, mondjuk egy hivatalos Galaxy Note 4 árához. Hát, van némi különbség... [link]
-
pietrrr
aktív tag
Aki azzal jön a több tíz soros hozzászólásaiban, hogy a kínaiak lopnak-csalnak-másolnak, annak csak részben van igaza. Tényleg vannak ilyen gyártók, de a Xiaomi nem ezek közé tartozik.
S az említett márkán túl nincsen fogalmuk a ZTE, Lenovo, Huawei, Alcatel stb létéről.Ez a telefon meg atomkirály, de tényleg érdemes lett volna megemlíteni, hogy jön neki "kistestvére", PRO nélküli néven,
-
istnag
addikt
válasz
Graphics #113 üzenetére
Ilyen nincs, de még ez sincs, főleg nem 170 -ért. (ha már így rákérdeztél inkább egy Z3,
pedig a Sony nem a szívem csücske,ha meg 190-200 lesz mire beér az országba, ott meg már a Note 4 is becsatlakozik a versenybe)
Egyébként annyi bőven elég is róla, hogy az a rendszer fut rajt ami. -
vicze
félisten
válasz
babosmiki #112 üzenetére
Mi az hogy utolérte? Eddig is azonos HW-val gyártottak az utóbbi 4évben mint a többiek, pont ez volt a jó bennük. Vagy ez csak most esett le? Ugyan azt legoza az összes gyártó. Most úgy esett épp a release ciklus hogy egyesek előtt mutatták be, korábban kicsit később, pár hónap múlva 1 lesz a sok között HW-ban.
Ettől nem lesz kevésbé jó vagy rossz, akinek tetszik az vegye. -
b.kov
senior tag
Nagyon szép, így tovább
-
-
Crytek
nagyúr
Frankó.De a kutyának se kell ekkora tégla.
Remélem azért valami emberi méretben is érkezik majd valamu hasonlóan erős telefon. -
bozarjoska
őstag
válasz
Mióta van ilyen mert pár hónapja még nem volt, Kínából küldték
-
Ádám16
addikt
Ez már tényleg egy erőmű. Ez nálam majdnem kiválthat egy PC-t, legalábbis amire én használom.
-
-
babkukta
senior tag
"Odavág a Xiaomi új üstököse" - és tényleg
Még 170 környékén is a legjobb vétel. De persze egy teszt mindenféleképpen szükséges hozzá
-
válasz
Ez mennyire valós infó, hogy az ibuygo lenne a hivatalos?
Szerintem egy sima webshop, EU direct-tel.. Mint már sok másik...
-
maximilian4
addikt
válasz
Oppenheimer #97 üzenetére
Miről beszélsz?
Relatív kis akksi?
A oneplus one-od 9 mm vastag és pár mah a különbség az akkumulátor kapacitásában, és ez 7mm vastag.hátrányos helyzetű miui, bloatware
What?Neked biztos volt mi3-ad? Persze nyilván akkor az volt az istenkirály, most utólag már nem.Inkább arra legyetek büszkék hogy tettem fel egy kérdést nemrég a oneplus fórumban, és azóta se válaszolt senki. Ennyire korrekt társaság.
-
FiachraBán
tag
Akkor a hivatalos exportőrtől kell venni, az Ibuygou-tól. van EU-s raktáruk, tehát az ő áraikon, ha behozzák megveheted, nincs áfa+vám, se egyéb izé, csak az ő részesedésük, ami általában elenyésző.
Vagy megrendeled szintén tőlük csak nem EU-s raktárból és ráfizetsz még 5 USD-t, és visszafizetik neked a vám+áfá-t... ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged