- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
elképzelhető.. de akkor nézzük másképp.. tekintsünk el a soctól , de nagyátlagban akkoris elmondható , hogy ha nem mókolunk a telóval ( mert mért kéne egy új készülékkel alap esetben
) akkor bizony az MTKval szerelt telókba nem hajlandóak rakni normális kamerát , villanót ,gps-t (antennát?).. oké lehet van kivétel amelyik csinál normális képet meg a GPS müködik.. (mert sok esetben láttam olyan MTK-s telefont amibe volt GPS csak épp alapból nem működött.... ami meg szerintem marha gáz..) és emberek hol jó az egy perces pozicionálási idő amikor a Haierem szó szerint instant csinálja ? még apám (fa)házában is pozicionált árnyékolva.. igaz akkor kellett neki vagy 5 másodperc...
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Lehet, de egymagába a GPU-n nem fog elfutni, és nem csak a processzor részére értettem, hanem a SOC-ra magára. A Qualcomm meg le van maradva, fél évvel kb, az MT6589 nem mai gyermek már. Ja és eddig az egyetlen olcsóbb Qualcomm a Motorola G. (Ami az említett olcsó procira épül)
Lehet magyarázni, de jelen pillanatig jobb volt az MTK, mint a Qualcomm. Ugyanis Dual SIM szinten eddig az MSM8225Q volt porondon, meg MT6589. Most lehet változik majd, ezt nem vitatom. De jelen pillanatig megvolt az előny.
-
gubacsino
aktív tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
A lényegen nem változtat, 1800mAh-val alig két óra kijelzőhasználat, mert olyan forró, és merül mint a Titanic.. Az MTK legalább nem melegszik, és jobban gazdálkodik az aksival.
Haier és HTC is merült rendesen, meg is értem. Ja meg mikor terhelve 60 fok körül járt.
Van előnye, de annyival több hátránya is. De nyugi, Xperia SP-re váltok, mert tetszik benne minden, SOC, stb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Itthon se 180$ az, hanem 63 ezer, és hol van még a Dual SIM. Tudom, kínaira is van áfa, de kijön az is szépen 40-45 körül.
A SoC meg nem minden. Quailstorm fórumtárssal beszéltük múltkor, hogy az Adreno igen butitott effekteket használ néha. Tökmindegy, de ettől is lehet gyorsabb.
A másik témához annyit, hogy hiába régebbi a másik, van már ott, és nem rossz áron. Használtan is majdnem 2x drágább mindkét említett készülék, mint 1 kínai. De nem tud izgatni, a lényeg nem ez, hanem az, hogy nem érdemes leszólni, mert olcsón tudnak jó dolgot adni, egy jó képeséggel: Dual SIM.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Oks, van arra épült telefon, olyan árban, mint az MT6589? Szerintem nem. Ha lesz, az se most.
Paul119:
Troll. Van, de közel harmad áron van hasonló teljesítmény, ez nem izgat? Ha van pénzed szórd, de használj is ilyen telefont, ne csak szidd. Tapasztalat nélkül nagyon egyszerű. Az ilyen haterkedést rühellem a legjobban.
Szinte mindenhol alig van eltérés, de 3D-ben mégis vezet. Vajh' azért, mert olyan szar?
-
Terentius
őstag
Szerintem te nem érted.A tajvani kínai köztársaságot rengeteg állam ismeri el önállónak.A megkülönböztetés meg nem mindegy,mert az egyik komcsi a másik nem.Nem véletlen,hogy az MTK tajvanon alapult meg.Mint a nyugat nagy barátja simán hozzáférhetett a nyugati technológiákhoz nem úgy mint a komcsi Kína.
Ja és barátocskám a mostani 4 magos MTK simán hozza egy S3 szintjét.A Tegra 3-at meg simán át is ugorja!Mondd már el nekem,hogy az utóbbi kettő teljesítménye mire nem elég multimédiaügyileg?Ha összelegózod a dolgokat akkor rájössz,hogy az MTK658xx is bőven elegendő még az úgynevezett "hardcore usereknek" is. -
Lionking01
tag
"rendesen le van maradva a Qualcomm és az NVidia mögött."
Ennyit jelent az, amire azt mondtam, hogy hiszek. Ezt akartam kifejezni. A Tegra nem rossz processzor. Azért, mert sokat fogyasztott a Tegra 3, és emiatt a gyártók egy része elpárolt tőle, a Tegra 4 nem biztos, hogy rossz. Egyébként meg felőlem vehet bárki, bármilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest