- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
MuzikJunkie #23 üzenetére
Most ezt őszintén segítő készségből írom, nem rossz indulatból.
Ha a octás MTK SoC-ra vársz pontosan ez fog történni: "röhögök azokon akik csak a márkanevet fizetik meg nem a teljesítményt"Azt kell megértsétek, hogy a 8db Cortex-A7-es SoC banchmarkokban biztos jól mutat, mert azok jól párhuzamosítható feladatokat csinálnak, illetve igen erős benne a GPU, így a 720p-s kijelzőkön az is jó eredményeket dob, de a valós felhasználásban pontosan 0 olyan program vagy szituáció van, ami a 8 magot ki fogja használni. Az égvilágon semmivel nem lesz gyorsabb mint a jelenlegi 4magos MTK, csak kifizetsz jóval többet 4magért, amik egy Antutu-t kivéve szépen szunyókálni fognak. Tehát egy nemlétező teljesítményért fizetsz majd dupla árat, és erre gondoljátok hogy micsoda üzletet csináltatok, ez a valóság. Nem árt elgondolkodni ezen, csodás marketing fogás, de semmi más.
Akár egy Moto G-vel sokkal jobban jársz, amiben ugyan úgy 4xA7-es Qualcomm SoC van.
-
válasz
MuzikJunkie #17 üzenetére
-
lacuspapus
tag
válasz
MuzikJunkie #37 üzenetére
jól hangzik
-
lacuspapus
tag
válasz
MuzikJunkie #33 üzenetére
hát igen. sokan feláldoznánk valamennyit a teljesítményből +1-2 nap üzemidőért. én pl nem nézek rajta fhd filmeket, mert szerintem a gyűrűk ura egy részét se bírná végig...
mielőtt megkapnám, hogy az akksi szar, elmondom, hogy november 10-én vettem új gyári akksit, egy olcsóbb telefon áráért
szóval, nálam az üzemidő sokat nyomna a latba, de még az olcsóbb szegmensben sincs olyan ajánlat, amit elfogadhatónak tartanék!
hol vannak már azok a szep idők, amikor beporosodott a töltő mire a közelébe mentem??
vagy csak én öregedtem túl gyorsan -
vicze
félisten
válasz
MuzikJunkie #17 üzenetére
Továbbra is várom az Octa-s csodáról, az angol nyelvű teszteket, amik nem a kiküldött tesztpéldányokról vannak.
Kapni meg egyiket se lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest