- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
"rendesen le van maradva a Qualcomm és az NVidia mögött."
Ennyit jelent az, amire azt mondtam, hogy hiszek. Ezt akartam kifejezni. A Tegra nem rossz processzor. Azért, mert sokat fogyasztott a Tegra 3, és emiatt a gyártók egy része elpárolt tőle, a Tegra 4 nem biztos, hogy rossz. Egyébként meg felőlem vehet bárki, bármilyet.
-
Lionking01
tag
Kíváncsian várom!
Bár lehet, hogy én kicsit konzervatív vagyok, de mobil processzorokból nekem csak a Qualcomm, valamint Tegra, asztali processzorokból meg csak az Intel, amit processzornak nevezek. Én ezeket preferálom, és ezekben hiszek, de mindenki saját döntése. Egy biztos. Elég nehezen fognak eljutni akár a Qualcomm, akár a Tegra szintjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest