- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Akkor hogy is van ez? Tudsz olyat mutatni, amiben kijön a különbség? Vagy csak e-pénisz benchmark a lényeg? 3D meg szerinted jobb is. Nem értem mi a gond akkor. Hova fejlődjön, ha jó áron tud egy jó szintet hozni?
Amúgy olvastam, de típus, stb? Nevesincs, vagy márkás volt? Melyik MTK? MT6575, 6577, 6589, 6589T, 6582, 6572, 6515, 6517?
-
-
Helyes... -1... nem fognak sirni Kinában... Ha nem is volt hogy nyilatkozol?
Bovli? Tapasztalat mennyi MTK-val?
Ha nem használtad, és még Tegra 4-et is CSAK vennél... akkor szerintem, ha elédraknának egy Xperia C-t nem mondanád meg hogy mi van benne.. vagy pl az utodot...
-
rodrigez
senior tag
De nem is A15-ös magokat használ, mint az említettek, hanem A7-eseket. Ha említett cégek is ilyen lapkát csinálnának egy grammal sem lenne gyorsabb, mint a "kókány".
Cserében nem kell a reggeli töltést követően, egy erősebb használat után már nap végén visszadugni a töltőre erős anyázások közepette.
G2-esem 82%-on állt, mikor elindultam pár hete a budai hegyekbe túrázni. Nem volt nagy túra, max. 5 óra, wifi-t nem is használtam, csak vaku nélkül lőttem vagy 40-50 képet. Mire visszaértem már 34%-on állt a töltöttségi szint. El is sziszegtem egy Torrentés "eriggy a kurva anyádba hülyegyereket"Amúgy meg a csilli-villi benchmark-okon kívül vajmi kevés pluszt ad a fene nagy A15-ös teljesítmény a hétköznapi használat során. Böngészésben, zenehallgatásban, fényképezésben biztos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged