- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ihsahn
tag
válasz
lacuspapus #21 üzenetére
És a BB 10-ről még nem is beszéltél. Pl a Z10 sokkal gördülékenyebb és stabilabb, mint az Android. És még apk fájlokat is lehet rá telepíteni a 10.2.1-re. Régebben Droidot használtam évekig.
-
rainmen
aktív tag
válasz
lacuspapus #35 üzenetére
Nálam porosodik a töltő.
Igaz, csak egy Qualcomm MSM7625A hajtja, de kibír átlag 7 napot egy feltöltéssel. -
válasz
lacuspapus #55 üzenetére
Csak nem az.
Messziröl könnyen mondod... de amikor az erdélyi magyar... Szoval nem, nem mindegy... Más fejlettség,
Neked mindegy, ezt is tudjuk...
-
atee_13
őstag
válasz
lacuspapus #40 üzenetére
Igazából nekem az a lényeg, hogy olyat csináljanak amivel én jól járok, vállalható proci viszonylag alacsony áras telefonba, ha meg tele leszek lóvéval akkor veszem a legerősebb Antutust legyen az akár milyen gyártó.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
lacuspapus #35 üzenetére
Pont ezt szerettem nagyon a Vowney-ban, hogy minden lehetett bekapcsolva, akkor sem merült le soha egy nap alatt.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
lacuspapus #30 üzenetére
Volt S3-am is, azért annyira nagyon nem merült. Mondjuk én az összes parasztvakítós stuffot kikapcsoltam (pl. smart stay), de este 7 fele már így is enni kért folyamatos 3G és/vagy wifi mellett.
A Vowney V5-ben MTK6589 volt (sima, nem turbo), az másfél napig bőven húzta ugyanúgy egész napos 3G és/vagy wifi mellett, ha nem nagyon piszkáltam, akkor meg 2 nap...
Mellesleg utóbbit is legalább annyira szerettem, mint az S3-at és alap dolgokban nem volt érezhető különbség.
-
Paul119
addikt
válasz
lacuspapus #24 üzenetére
Erős irónia
de se az exynos se a qualcomm se a tegra szintjét nem érik el ez tény és való
-
rodrigez
senior tag
válasz
lacuspapus #13 üzenetére
Yepp! És nem utópia, valóság.
Már elárasztották a piacot és bár milliószámra adnak el S4-es Samukat, előbb-utóbb megnyerik a kínaiak ezt is.
De a legviccesebb, hogy a héten veszek egy WinPhone-os Lumia 520-ast, mert vendégeskedett nálam egy 1 hétig és leesett az állam a készülék stabilitásán és a rendszer gördülékenységén. Az meg, hogy bruttó 32 rongy... hát el sem hittem. A céges brutál telóm egy G2-es LG. Ugyanazt produkálja, mint a mostani saját Xperia Mini-m. Néha tovább tart neki behoznia a telefonkönyvet, mint Medgyessi Péternek kimondani azt, hogy útelágazódás!
Ilyet WinPhone-on nem tapasztaltam szaros 1ghz-es dual core-os procin, 512mb RAM-al. Igaz nem testre szabható, mint egy android és nincs rajta villanófény, de ennek ellenére rohadt jó upgrade fillérekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest