- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Mit mellébeszélek??
7850: http://www.argep.hu/product_2154598.html - 43,5K
650Ti boost - http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=650+ti+boost&min=&max=&x=0&y=0 - 48,9K
GTX 660 - http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=gtx+660&min=&max=&x=0&y=0 - 50,8Ez alapján egyértelműen a 7850 a nyerő ár/érték arányban, feltéve, hogy nem valamilyen konkrét játékhoz (BF3) veszel kártyát
7870-et pedig off-ba raktam, mert az már tényleg más kategória, nem is volt a tesztben, és mint mondtam, 50-ért "jóskapista" garanciával kapod meg (ami persze nem fair, mert a többi árat mind kiskergarral írtam)
Milyen játékok lettek ott átlagolva?
J.
-
joysefke
veterán
Mivel játszom?
Hát kb 10-15 játékot végig szeretnék tólni minden évben (nem játszom multit, ergó semelyik játék sem hasít ki hangsúlyos szeletet az időmből).. Lesznek viszonylag rági játékok (F: New Vegas) és újabbak is.
Az árgép legalacsonyabb árait néztem meg reggel, annyi volt, mint mondtam., ez alapján azt mondom, a 7850 kb azonos teljesítmény mellett az árgép szerint olcsóbb, vagy úgy is mondhatnám, hogy azonos pénzért van 7870 is, ami kérdés nélkül gyorsabb az említetteknél.
Megértem az érvelésedet, ha valaki BF3-at játszik, akkor annak akár érdemes lehet először nV oldalon nézelődni, mert ha a BF3-at tekintjük, akkor valóban jó az nV ár/érték aránya. és valóban nem egy olyan játék van a viszonylag újak között is, ami nV-nek kedvez, de a viszonylag friss (0-2éves) játékok nagy többségénél én a középkategóriában azt látom, hogy az AMD-nek jobb az ár/érték aránya.
J.
-
IreN!CuS
addikt
Akkor a tisztánlátás végén , engem más oldalon tesztje jelen pillanatban nem érdekel . PH-n vagyunk PH-s tesztről beszélgetünk.
Előző teszt : [link] Hozzátartozó hozzászólásom [link]
Főleg nem értem ha hozzá vesszük Abu által vizionált jövőben még rosszabb lesz dolgot.....
(#51) Zso2 pontosan mire gondolsz?
-
Peat;)
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a baj, hogy más sorozatosan jönnek azok a DX11-es játékok, ahol a GCN a vártnál sokkal jobban teljesít. Egy játék, akkor volt, amikor megjelent a Dirt Showdown, azóta jött Ghost Recon Future Soldier, Sniper Elite V2 és kiegészítő, Sleeping Dogs, Nexuiz, Hitman: Absolution, új Tomb Raider, Bioshock Infinite. Szóval itt már nem egy kiugró példáról van szó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Jól veszi majd ki, az új játékokban megeszi a HD 7850 ezt a terméket.
Előre lehet félni attól, hogy mekkora lincshangulat pár a nyáron megjelenő címnél. A CoH 2-ről vannak eredményeim. A HD 7790 megy alatta annyi (sőt többet), mint egy GTX650 Ti Boost vagy egy GTX 580.(#29) Zso2: Elsősorban az a lényeg, hogy a motorok által kifejtett terhelés szempontjából le legyen fedve a piac. A DX9 ezért már a múlt. A COD BO2 maxon 60 fps fölött teljesít ezeken a VGA-kon. Egyszerűen már nem tényező. Annyira gyér megvilágítási modellt használ, hogy az nem terhelés ezeknek az új kártyáknak.
Azért az nem olyan jó, ha valami hibásan fut, de még ha csak képi probléma lenne a HDAO-val az FC3-ban ... teljesítménygondjai is vannak a GeForce-nak. Ha ezt a játékot berakjuk, akkor eltorzítja a GeForce teljesítményét erősen negatív irányban, és tudtommal a hiba nem az NV oldalán van, tehát sportszerűtlen lenne az elemzés. Majd talán a Blood Dragon kiegészítő jobb lesz.DX11.1-es játékokat is rakunk majd be. Lesz a GRID 2 és a Total War: ROME 2. Mindkettőt figyeljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest