- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Nekem 8,hogy nem izgat, csak mutattam egy helyet gondolom ezeket máshol is megtalálod.Nekem nem volt gondom még az Ipon-al ,pedig 3 alkalommal gariztattam cuccot,2x szó nélkül cseréltek 1x várni kellett 1,5 2 hetet vga miatt ,de abba se haltam bele.
Mit akarsz az Asus-al,azt hiszed az jobb, vagy csak márkamenő fan vagy?(#36) Peat
Nem kell ilyen mélyen belemenni a dologba,mert csak flame-lesz belőle ,egyszerűen több játék % teljesítménye kellene és kész.
-
Zso2
őstag
47k-ért van 650ti boost( [link], de aki jobban akar járni Nv oldalon az 660-at vesz 52-ért [link]. Valahol láttam 51-ért Gigabyte-ot. A leg ideálisabb várni 2 hetet akkor lesz jó a 650 ti boost ára, ugye még a benzin ára is csökken most 8Ft-al megint, és jön a nyár szele...
(#26) Abu85 Ok, megértem nem kritizálni akartam, csak így kicsit elkeserítőbb képet ad a teszt a vga-ról ,mint ami valójában. Új zöldfülű vásárló azt veszi ki a tesztből,hogy a 7850 1gb megeszi,pedig nem így van.
-
Gainka
őstag
Ne érts félre , engem nem érdekel sem a tuning sem az az 1-2 pár fps sem ami miatt többet ki adnék egy oc-s kártyáért max a miatt hogy ne legyen hangos.
A példa a7790-nél is meg tekinthetö mennyivel drágban adja az Asus az ö dupla ventis kártyáját, hát biztos nem azt venném meg .. söt ilyen különbségeknél már a zajsem érdekel mert annyira azért nem hangosak ezek hogy megérje 6-8-10 ezerrel drágábbat venni.
Am a 660 54-töl kezdödik a boost pedig 47-töl a Gainwardnál.De ha az Asus-ra gondoltál akkor nem szóltam, igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest