- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Egy szóval sem vitattam a kepler vs cgn dolgot. Én azt vitattam hogy olyan sugallata van az írásoknak, hogy már most a jelenben nem nyújtanak megfelelő teljesítményt az nvidia kártyák.
1. Én kizárólag a gyakorlatot nézem, pl a Tomb Raider furcsa stabilitásgondjai: biztos volt olyan akit érintett, de nem valószínű hogy gyakori lenne (ph-n senki nem panaszkodott ilyenre), de tény hogy bosszantó akit érintett. Pl 7850-től én is egy hibás széria miatt tántorodtam el, de akkor itt is éppen úgy kikaphattam volna a peches fordulatot. E mellett 660-ason legalább olyan jól megy mint 7850-en, én csak ehhez tudok viszonyítani. Hajeffekttől mindkét gyártó vgaja ugyanúgy belassul, a GCN-t rosszul/nem használták ki.
2. Far Cry3: Nem vagyok szaki elismerem, talán többet kéne olvasni a tesztjeidet. "Amivel hiba van GeForce-on az a Far Cry 3" Nem kételkedem hogy van valami ami nem oké. A kérdés az hogy ez mennyire rontja el a játékot nvidia kártyákon.
3. Bioshock: mint láthatod amd tulaj is panaszkodik a berángásra. Nem értem miért kell akkor csak az egyik gyártóra lőcsölni a dolgot. Vagy nvidia miatt csinálták ilyenre? E mellett átlagban/minimum fps-ben jelentősen gyorsabb nvidia kártyákon a játék, gondolom az elavult motor miatt ez nem is meglepő.Összesítve: Én nem követem napi rendszerességgel a dolgokat, és tényleg őszintén mondom: Tomb Raider és Bioshockal még most sem értem mi a probléma. Far Cry3-ban igazat adok, nem tudom mennyire védhető ki a hiba. Valószínűleg az én tudatlanságom hogy meglepődtem mennyire sok játék már a gcn-nek fekszik, mert a gyakorlatban én totál nem ezt látom. Egyelőre.
-
Buci21
addikt
Ez nagyon OFF lesz, de ha bekapcsolom a V-Synchet az új Bioshockban, akkor tök szépen fut a játék, de egy egy akciódúsabb jelenetnél simán 0fps, amj megint meg tovább... ez mért van? V-Sync nélkül meg olyan hülyén néz ki, ha lassan nézelődöm. Procit meghúztam 4ghz fölé, de nem enyhült a gond.
-
Peat;)
veterán
"Az a baj, hogy más sorozatosan jönnek azok a DX11-es játékok, ahol a GCN a vártnál sokkal jobban teljesít."
Mondjuk ki: a PH! már jó ideje azt hirdeti hogy GCN így meg úgy, az nvidia nem más mint egy halálra ítélt dolog. A tesztelés időpontjában a 7850 lett a gyorsabb kártyának kikiáltva a 660 ellenében, éreztetve hogy a különbség csak nőni fog. Most felsoroltál pár frissen megjelent címet. Én nem érzékelem azt a bizonyos problémát. Technikai oldalról bele lehet rakni, ahogy eddig is beleraktátok hogy mit gondoltok a jövőről. De ami megy a PH!-n az amd vga(és már cpu is, mert megy rajta a dirt3..) irányába az már átesett egy egészséges határon véleményem szerint. Megértem hogy az egyik sokkal előremutatóbb mint a másik, de az emberek a jelenben élnek. És ha nem tudod biztosan hogy a játékfejlesztő cégek a játékosok 50%-ról nyártól kezdve lemondanak, akkor felesleges a hisztériakeltés. Ne támadásnak vedd kérlek, csak nézd meg pl az általad felsorolt címeket. Melyik az amelyikkel probléma van nvidián? Ugyanis ha egy laikus most olvassa a fórumot akkor azt látja hogy ezek a címek nvidián nem megfelelően futnak, egy Házigazda írásából.
-
Zso2
őstag
Az ami nyáron lesz az,majd akkor, most ez van.Írtál egy játék nevet,az éppen jobban fekszik a Radeon-nak, ebből még nem érez senki semmit, akkor lesz egy új teszt és kész(remélem nem evvel a három játékkal,meg az új CoH 2-vel csak..
)
Ezt nem azért írom,mert nagy Nv függő lennék,ellenkezőleg, 5870 után,most akarok egy 7870-t ,lehet 660 lesz belőle,még nem tudom..., csak ez a jövőbe nézünk dolog kicsit nem jó dolog,mikor az emberek évenként cserélgetik a gépüket, arról nem is beszélve,hogy szerintem AMd kicsit sietős ebben az előretekintő dx mizériában, mert nagyon lassan jönnek ki az új és jobb és ez fontos ,hogy jobb játékok ,a "régebbi" legtöbb embert megmozgató játékok után(gondolok itt a BF3 szintü multikra). Szerintem az Nv pont jól tartja a lépést a játékokkal,nincs lemaradva még ha úgy is látszik. -
Zso2
őstag
Nektek nem az a lényeg,hogy olyan játékokon teszteljetek ,amin játszanak az emberek? Kit érdekel,hogy dx9-es,meg hogy hibásan fut? A lényeg,hogy az emberek 99 %-a a mostani Top játékokkal nyomul, mire minden játék új generációs dx 11.xxx nem tudom mi lesz ,addig elfelejti mindenki ezeket a vga-kat.
Az összes nagy külföldi, nem külföldi oldal is azért rakja teli játékokkal a review-et ,mert szükség van rá ,tudják hogy több emberke játszik még nem 11.1-es game-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest