- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A teszt védelmében, a tuningolt 650 boost gyorsabb az alapórjeles 660-asnál. Illetve minimum fps-ben mutatkozik meg még a gyengesége, de valóban nem jelentős a lemaradás, de az ugyancsak ph!-s 650ti boost nagytesztben látható a különbség. Itt inkább a kártyák fizikai tulajdonságai és az OC volt kiemelve.
A 7850 még itt sem teljesít sokkal jobban, még ezekben a játékokban sem mint a 660-as, ezért írtam kis regényt tegnap, amikor elhangzik hogy az nvidia másodhegedűs a directx11-es alkotásokban, miközben ennek nyoma még nincs. De könnyen beteljesülhet. -
Peat;)
veterán
Egy szóval sem vitattam a kepler vs cgn dolgot. Én azt vitattam hogy olyan sugallata van az írásoknak, hogy már most a jelenben nem nyújtanak megfelelő teljesítményt az nvidia kártyák.
1. Én kizárólag a gyakorlatot nézem, pl a Tomb Raider furcsa stabilitásgondjai: biztos volt olyan akit érintett, de nem valószínű hogy gyakori lenne (ph-n senki nem panaszkodott ilyenre), de tény hogy bosszantó akit érintett. Pl 7850-től én is egy hibás széria miatt tántorodtam el, de akkor itt is éppen úgy kikaphattam volna a peches fordulatot. E mellett 660-ason legalább olyan jól megy mint 7850-en, én csak ehhez tudok viszonyítani. Hajeffekttől mindkét gyártó vgaja ugyanúgy belassul, a GCN-t rosszul/nem használták ki.
2. Far Cry3: Nem vagyok szaki elismerem, talán többet kéne olvasni a tesztjeidet. "Amivel hiba van GeForce-on az a Far Cry 3" Nem kételkedem hogy van valami ami nem oké. A kérdés az hogy ez mennyire rontja el a játékot nvidia kártyákon.
3. Bioshock: mint láthatod amd tulaj is panaszkodik a berángásra. Nem értem miért kell akkor csak az egyik gyártóra lőcsölni a dolgot. Vagy nvidia miatt csinálták ilyenre? E mellett átlagban/minimum fps-ben jelentősen gyorsabb nvidia kártyákon a játék, gondolom az elavult motor miatt ez nem is meglepő.Összesítve: Én nem követem napi rendszerességgel a dolgokat, és tényleg őszintén mondom: Tomb Raider és Bioshockal még most sem értem mi a probléma. Far Cry3-ban igazat adok, nem tudom mennyire védhető ki a hiba. Valószínűleg az én tudatlanságom hogy meglepődtem mennyire sok játék már a gcn-nek fekszik, mert a gyakorlatban én totál nem ezt látom. Egyelőre.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
"Az a baj, hogy más sorozatosan jönnek azok a DX11-es játékok, ahol a GCN a vártnál sokkal jobban teljesít."
Mondjuk ki: a PH! már jó ideje azt hirdeti hogy GCN így meg úgy, az nvidia nem más mint egy halálra ítélt dolog. A tesztelés időpontjában a 7850 lett a gyorsabb kártyának kikiáltva a 660 ellenében, éreztetve hogy a különbség csak nőni fog. Most felsoroltál pár frissen megjelent címet. Én nem érzékelem azt a bizonyos problémát. Technikai oldalról bele lehet rakni, ahogy eddig is beleraktátok hogy mit gondoltok a jövőről. De ami megy a PH!-n az amd vga(és már cpu is, mert megy rajta a dirt3..) irányába az már átesett egy egészséges határon véleményem szerint. Megértem hogy az egyik sokkal előremutatóbb mint a másik, de az emberek a jelenben élnek. És ha nem tudod biztosan hogy a játékfejlesztő cégek a játékosok 50%-ról nyártól kezdve lemondanak, akkor felesleges a hisztériakeltés. Ne támadásnak vedd kérlek, csak nézd meg pl az általad felsorolt címeket. Melyik az amelyikkel probléma van nvidián? Ugyanis ha egy laikus most olvassa a fórumot akkor azt látja hogy ezek a címek nvidián nem megfelelően futnak, egy Házigazda írásából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest