- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
NV vonalon nem vagyok tiptop informalt, szoval jogos a felvetesed. Akkor most a GK110-t nyirbaljak lefele es a kisebbek pedig csak az ujitasokat kapjak (Abu-nak is szol)? Amugy lehet mondasz vmit ezzel a rovid eletu 700-s szeriaval be akarjak fogni a 800 vs 8000-t a marketingesek. Meg szoba johetett volna a GTX 685, GTX 680 Super/Black Edition vagy csak maradjunk hazon belul: GTX 680 ULTRA. Azzal mindenki egyetert, hogy egy uj revizio nem erdemelt volna uj szeria szamozast imho.
-
opr
nagyúr
Ááá, egyelőre bírja a vas rendesen. Eddig egyedül a crysis3 volt, amivel nem tudtam játszogatni, annyi miatt meg nem fogok gépet cserélni.
Nekem általában ha fullHD-ban elmegy valami minimum közepes beállításokkal, akkor az megfelel. Azontúl gyerek + asszony mellett annyira nincs időm (számítógéppel) játszogatni sem
-
opr
nagyúr
Én ilyen téren azt vettem észre, hogy tökmindegy, hogy évente költök rá 20k-t, vagy 5 évente 100-at, a végén ugyan ott vagyok, csak valamiért az 5 évente 100k jobban fáj, ettől függetlenül én így szoktam.
Nem vagoyk ideális fogyasztó, általában úgy gondolkozok, hogy ritkán veszek, de akkor nem spórolok, aztn amit vettem, azt használom, amíg
a) elromlik
b) már nagyon elavultEz látható a jelenlegi konfigomon is ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest