- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #318 üzenetére
Nem értem ez miért baj?Idézzem magam ismét?Leginkább én ugy látom,hogy ez nem a "csekély kisebbségnek" nem tetszik,hanem inkább neked...
Nekem nagyon jó lenne ha ismét nem kéne 3-4 évig vgat vennem..és szépen futnának a játékok,mert a grafikai áttörést a gaming evolved sem hozta meg viszont kell uj vga,hogy jól menjen a tressfx,a DOF,meg az SSAA... sok mai játék nem éri még mindig el a Crysis1 látványvilágát ami 2007ben volt... és egy GTX280-al olyan élményben volt részem,hogy államat kerestem,de szépen ment az elöbb emlitett GTS-en is ami egy többször átnevezett G92 volt... Hol lesz a 7970 három év mulva???És a GTX670?? -
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #316 üzenetére
És ezt vajon miért nekem irod?
-
antikomcsi
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #309 üzenetére
Miért most nem így van mindenhol? A teljes értékű lapka megy felülre, majd az egységek letiltásával lehet "gyártani" a többit.
A 8800GTS 512-n minden tömb aktív volt, míg a GT-n egyel kevesebb. De elég jól megpiszkálták a G80-hoz képest, nagyon jó kártya volt nagyon jó áron.
Sajnos olyan energiagazdálkodásra és hibrid sli-re nem voltak képesek a 8800-ak, mint a 9800-ak. Azért sajnos, mert én is ezért cseréltem inkább 9800GX2-re, 8800SLI helyett. Akkor nagyon jó technológiát kezdett el fejleszteni az NV, csak sajnos a piac többi szereplője betett nekik.
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #309 üzenetére
A G92 átesett csikszélesség változáson ,és egy rakat ráncfelvarráson,azért egy kicsit barokkos tulzás egy kalap alá venni az összeset...
Az tény,hogy az nvidia elég sokáig huzta vele,na de egy rakat pénzt öltek játékokba vagy erre,vagy arra kellett költeni.. a végeredményt látva azért nem volt olyan rossz,hogy 2-3évig is el lehetett lenni vele ugye? -
Zso2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #303 üzenetére
Hibás, a felsőkből csak a 8800 gt a g92-es a többi g80, azért a g80-hoz képest jó kis újítások voltak, sokkal erősebb volt a 8800 gt a gts-nél, ugye a g80-nál 320/640 Mb mem (320 bit), a tg--nél 512 Mb (256 bit) ,viszont több TMU, kisebb csíkszélesség.
-
válasz
TESCO-Zsömle #303 üzenetére
Ezenfelül a későbbi Nvidia generációk nagyrésze is ugyanígy átnevezgetésből született. Nem fognak új GPU-t tervezni az alsóbb kategória számára,ha a régi is jó,csak át kell nevezni. (pl gt440- GT630 egy és ugyanaz a kari.) Mint régen a 8800GT-9800GT (G92 természetesen)
-
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #301 üzenetére
Ez mind világos és tiszta, csak nem értem a gyártói logikát, hogy okádják a felsőbb kategóriás kártyákat, de lényegi előrelépés nem sok van.Régebben azért masszívabb előrelépések történtek, igaz akkor volt mivel kihasználni egy erősebb konfigot.....
-
orion1025
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #298 üzenetére
Szerintem meg pusztán annyi van a dolog hátterében, hogy egyre többen látják be, hogy nem érdemes sok-sok tízezret egy asztali gépbe beleölni.Sőt, sok háztartásban ha gép vásárlás előtt állnak, akkor inkább hordozható változatot néznek.Az sem utolsó szempont, hogy a jelenlegi konzol generáció grafikailag elfogadható teljesítményt nyújt, így biztos többen is pártolnak át.Az Intel uralom meg magától értetődő, amikor ilyen frankó gazdasági helyzet van elég sok országban, nem hinném olyan sokaknak van kedve ilyen árú hardvereket veszegetni.Persze vannak a megrögzött kockák akiknek ez az életük, de hát belőlük van a jócskán kevesebb....
-
válasz
TESCO-Zsömle #204 üzenetére
Én megint nem tudok, mert új hsz-nél újra be akar léptetni, pedig már be vagyok lépve. Majd megoldom.
-
válasz
TESCO-Zsömle #200 üzenetére
Nem lehet ÚJ hsz-t írni, csak VÁLASZt...
Mindenkinek csak annyit, hogy ebben a kategóriában is van aki nézi a pénzét. GF TI500, GF 7950 GX2, GF 9800GX2, végül GTX680. Hány éves életciklus ez? Lényeg, hogy nem volt mindig csúcskártyája. Ennek az embernek eszébe sem jut tuningolni, csak működjön. Igaz ami igaz, konzollal is el van látva...
-
KAMELOT
titán
válasz
TESCO-Zsömle #200 üzenetére
Ezt számokban is kifejtettem!
-
TTomax
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Mennyi kell? [link] Az országhatárnál nincs vége a világnak...
(#18) TESCO-Zsömle
Nem értem amit írsz... asztaláról?Nem irt semmi ilyet...sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest