- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ááá, egyelőre bírja a vas rendesen. Eddig egyedül a crysis3 volt, amivel nem tudtam játszogatni, annyi miatt meg nem fogok gépet cserélni.
Nekem általában ha fullHD-ban elmegy valami minimum közepes beállításokkal, akkor az megfelel. Azontúl gyerek + asszony mellett annyira nincs időm (számítógéppel) játszogatni sem
-
opr
nagyúr
Én ilyen téren azt vettem észre, hogy tökmindegy, hogy évente költök rá 20k-t, vagy 5 évente 100-at, a végén ugyan ott vagyok, csak valamiért az 5 évente 100k jobban fáj, ettől függetlenül én így szoktam.
Nem vagoyk ideális fogyasztó, általában úgy gondolkozok, hogy ritkán veszek, de akkor nem spórolok, aztn amit vettem, azt használom, amíg
a) elromlik
b) már nagyon elavultEz látható a jelenlegi konfigomon is ^^
-
opr
nagyúr
válasz
WongFeiHong #159 üzenetére
Nyilván, ezt nem is vitattam. Szvsz ilyen kártyát csak az vesz, akinek abszolút nincs pénzügyi problémája. Én csak a feltételezett árakra reflektáltam
-
opr
nagyúr
Azért ne túlozzunk, 200eu/hó-ért rezsivel max egy normál (nem fél)szobát kapsz.
Jelenlegi albérlet paraméterei:
~50nm, 1,5 szoba, XI.ker -> 65k/hó (de normálisan bútorozott, felújított, fasza nyílászárós inkább 75-80k lenne, bútorozatlan fost meg 60ért is kapsz)
Ennek a rezsije télen átleg 50k, nyáron átlag 30-35k (net, tv, telefon nincs benne, az még ezen felül van).
Így egy 1,5 szobás albérlet ára itthon télen: 110k-135k, nyáron: 90k-115k/hó. Ez azért közel sem a 200eurós ársáv.
Mai árfolyamon: (292,08) -> 308eur - 462eurNyilván még így is mérföldekkel olcsóbb, mint kint, és nyilván a fizetések is jóval alacsonyabbak, mint kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Windows 10
- Napelem
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest