- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
nem. mint minden embernek, nekünk is szarul esik ha (finoman szólva) beskatulyáznak vagy éppen meg akarnak téríteni mindenáron. csak vérmérséklettől függően mindenki másképp reagál. én pl úgy, h hosszú ideje nem jártam már ide, mert rossz volt nézni azt ami itt folyt. és ha megint elhatalmasodik a kakidobálás, akkor asszem megint nem leszek egy ideig, mert erre se időm, se türelmem nincs
nekem is vannak cégek/termékek amiket nem szeretek, de azokkal nem foglalkozom. kb ennyi lenne a megoldás itt is
meg talán egy kicsit érettebb gondolkodás
-
majom2
senior tag
tudom h egy netbook a komplexebb desktop os miatt több feladatot végez el ugyanahhoz a dologhoz, de engem mint végfelhasználót ez nem érdekel. csakis a végeredmény. jó a számológépes példád és pont ezt mondom én is, h az ipad arra amire megcsinálták (net, levél, stb) nagyon jó. mást meg nem akarok vele csinálni
célhardver célszoftverrel.
egér? hát ízlés kérdése. én is használtam netbookot, de ne tudd meg mit szenvedtem a bélyegnyi touchpad-jével. a halálba kívántam az egészet. persze ettől még másnak bejöhet.
nem tudom milyen lehet ez a venti nélküli dell, de gondolom azon meg tojást lehet sütni
mindenesetre az irányvonalat csak támogatni tudom
ha tartani kell az ipadet, akkor viszont megspórolod a kondibérletet
viccet félretéve, szerintem ölben vagy asztalon parktikusabb az ipad. de nyilván vannak szituk ahol a hagyományos design a nyerő. gépelésnél kétségtelen h előnyben van a netbook, de ahogy már írtam, erre is van azért alternatíva.
de mondom, nekem még a beépített kameráig és a beépített usb portig nem aktuális a dolog. addig meg még sokminden változhat
-
Jaffafa
aktív tag
"tényleg nehezebb egy netbook (nem sokkal), viszont bárhova letehető, mindig látod a képernyőt, az iPad hiába könnyebb, tartani kell magad felé, és ez már rövidtávon is nehezebb, ha írsz rajta, akkor még nehezebb..."
Ez meg ki a fütyit érdekel? Ezek a te szempontjaid, fentebb meg az enyémek olvashatóak. Nehogymár te mondd meg, hogy mi a jobb nekem v. másnak. Azt meg, hogy spec neked mi a jó, ki nem szarja le?
-
Morden24
nagyúr
Nekem aztán nem, mert sem Apple fan nem vagyok, sem iPad-et nem akarok, de tényleg uncsi minden alkalommal ugyanazt a szardobálást végigolvasni.
Az egy dolog, hogy a fanboyok nyáladzása gázos, de az utóbbi időben az Apple topikokból érdekes módon egyre jobban kikoptak az Ulkesh-féle kereszteslovagok.
Emlékeztetni kezdenek a Windows-topikokra, amiket spártai 300-ként kellett tartani az állandóan beömlő unintelligens winfosozást (mondjuk a múlt idő túlzás, de javult a helyzet).És egyébként tök unalmas, hogy mindig sznobozáshoz, újgazdagozáshoz meg fájó igazsághoz lyukadunk ki, amikor nincsenek érvek.
Véleményedet elmondtad, tök felesleges a normális fórumozók (nem a fanboyok) szemében csökkenteni a hiteledet azzal, hogy utána meg trollkodsz. -
Morden24
nagyúr
És nem lehetne olyat csinálni, hogy nem tiltanak ki, mert nem ingereled feleslegesen az embereket?
Már azok is rádmorognak, akik a legkevésbé sem Apple fanboyok (lásd o07; ha tudnád, hogy ki kicsoda, nem feltételeznél marhaságokat), pedig nehéz ám elérni, hogy valamiben Apple fan és nem-Apple fan is egyetértsen.
Persze ha ez a célod, akkor maxima mea culpa.A múltkor pont te toltál le valakit, hogy ne poénkodjon állandóan a felrobbanó iPhone-okkal, mert nem vicces. Más szemében a szálkát, sajátodban meg az Exxon Valdez-t sem?
-
Jhonny06
veterán
Elég vicces kritikának csúfolni azokat a beböfögéseket, amiket itt produkálsz. Arról nem is beszélve, hogy nem esik le, hogy ezt az eszközt enyhén irracionális okos telefonhoz/PDA-hoz hasonlítani, teljesen más a kettő felhasználási területe. Már a megjelenéskor tisztázták, hogy ez egy tartalomfogyasztó eszköz, semmi más. Na most ezt nagyjából mindenki fel is fogta, Te meg lemaradtál..
-
-
Jhonny06
veterán
-
plus44
veterán
Az lehet, de sem fanboy nem vagyok, sem hülye, szóval személy szerintem elegem van a hülye humorérzékedből és ajánlani tudom a Logout-ot. Másnak sem szabad off-olnia, még ha nem is ő kezdte, hanem halmozódott, akkor megkérlek szépen, azon kedves olvasók helyett is, akik érdemben olvasnák a hírt és a kommenteket, hogy ne csináld. Se itt, se más témájú topicban/hírnél/tesztnél/stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest