- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koda #1
tag
válasz
iNfAntRy #192 üzenetére
Mert a galaxy tab 4 10.0 az csucs tablet. A samu beugro 10-es tablaja. A tacskoviz miatt egy hasznalhatatlan f*s. Mondom ugy, hogy mar masfel eve nyuszolok egy iPan minit 512 mb rammal es 4s szintu SoC-al ami neha remalom tud lenni, de a samu tacsviiiz-ehez kepest megvaltas. Volt csamcsung keszulekem nem is egy. S1 mikor bejott, es note 1 megjelenes utan egy ket hettel, amivel kinevettek, hogy mi ez a ping pong uto? Mire mondtam, hogy kb egy ev es erre megy az ipar full foloslegesen. Igazam lett. Masfel ev utan szabadultam is meg tolle, a tipukus minosegi samu updatek miatt. 4.0 es tacsviiiz jo batatok voltak. Nem a samu altalanos minosegevel van baj, mert a 90% szamapntarto mellett vannak jok is, de a gui egy hig f*s. Apple-nel is van gebasz rendesen en 3* csereltem az i6 omat mert 2* illesztesi hibas volt a kijelzo, 1* az alaplap volt hibas ( nem mukodott a bt, wifi...es amegengedett ertekhataron belul jobban melegedett <izzot> )
-
henrik1
tag
válasz
iNfAntRy #166 üzenetére
ja bocs, azt hittem, h az iPadről beszélünk.
(#168) lorinser: ne haragudj, de ez nagyon infantilis cikk. azt még nem vettétek észre, h a gyártók és a fejlesztők EGYMÁST másolják? hogy mindig van valaki, aki valamiben előrébb jár, mint a másik? igen, multitaszkban előrébb jártak a többiek, én meg az 5S óta egyre több telefont látok kéttónusú leddel megtámogatva. a Sirit megelőzték, de az iPhone-nak van a legminőségibb ujjnyomolvasója (tán már utolérték). a Watch-on natív appok futtatása pedig nem most keletkezett ötlet (plána a Weartől "lopva"), hanem alapból így tervezték az órát. az nem gyanús a cikkírónak, h az iPhone is pontosan így kezdte a pályafutását? komolyan, úgy beszélnek az általad linkelt cikkben, mintha a többi cég folyamatosan világújdonságokat jelentene be. vagy a Cortana annak számít? mondom még egyszer, bőven nem vagyok Apple fan, de meg kell kérdeznem, h ez a buta haterkedés miért jó? ezért valaki pénzt kap?
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
iNfAntRy #181 üzenetére
melyik része nem volt elérhető? 85-ben már létezett a multitouch, más kérdés , hogy b.szták beépíteni.
Az Apple mert nagyot lépni, és minden ismertet felrúgott a bemutatásával. A többi gyártó látta, hogy ez működik, és viszik is, így ők is szépen megcsinálták a sajátjukat (na jó a Samsung inkább lemásolta ).
emlékszem 2009-ben megvásároltam Galaxy Spicámat. egy használhatatlan sz.r volt, de még a kijelzője is. nem tudtam úgy lapozni a menüben, hogy ne indítson el valamit...
-
alkatraz3000
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Stellar Blade
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest