- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
- LENOVO YOGA 2 10 2in1
- ACER ASPIRE SW5-012 SWITCH 10Igaz, hogy valamivel nehezebbek, cserébe viszont olcsóbbak, teljesértékű az oprendszer, bővíthető a memóriájuk, van amelyikhez billentyűzetet/dokkolót is kapsz. Nekem ezek többet érnek mint az, hogy esetleg 100g-al könnyebb az iPad, ez nem érdekel.
De hogy a kínaiak se maradjanak ki:
- TREKSTOR SurfTab wintron 10.1 3G pro -
lorinser
senior tag
Látom nem érted a lényeget. Azért, mert egy tablet esetében neked nincsen igényed másra (vagy az Apple ezt mondja), mint netezgetni meg sz@ros Youtube videókat nézegetni attól még másnak vannak ennél nagyobb igényei is. Bármilyen furcsa is lehet ez számodra.
"Továbbra is várom, az iPad-nél olcsóbb Win tabletek listáját... " - tessék:
- ACER Iconia Tab 8 W (W1-810) 32GB - 144 Euro
- APPLE iPad Mini 32GB - 329 Euro- ASUS Transformer Book T100TA 64GB - 390 Euro
- APPLE IPAD AIR 2 64GB - 659 Euro -
oszi666
őstag
Akkor ezentúl az elejére írom, b@szott nagy betűkkel, mert látom mondat végén nem verte ki a szemeid.
SZÁMOMRA!!!!
Tehát az én pénztárcámnak az iPad igenis DRÁGA, az iOS tabletnek (telefonnak szeretem) az én igényeimnek SZAR!A Delles tablet SZERINTEM nagyon jó kis gép, sokkal jobb, mint egy iPad.
-
Touch-ko
őstag
Nekunk mindket telefonbol van. En ossze turtam hasonlitani a kamerakat, sotetben jobb videot es kepeket csinal a 6-os. Gyorsasagra mindket telefon gyors, ebben egyetertunk.
Nalunk az ApplePay elerheto, ezert is irtam le. Amugy meg a kerdes az, volt, hogy miben jobb.
Azert amikor nekem szeptemberben meg felen volt az akksim a baratnom 5S-e pedig 30%-korul mozgott. Mindezek mellett en tobbet is hasznaltam.Az i5-os pl harmat gyenge akksival rendelkezett, foleg iOS7 upgrade utan..
En i5-rol valtottam es bizony mast tapasztaltam.
-
batai15
félisten
na az ilyenek miatt vagyok konkrétan gondba
5s kamera miatt eddig, a touch id, illetve a64 bites soc miatt.
i5 meg az ára miatt és az hogy valóban nagyon sokkal kevesebbet nem tud.
Ha azt nézem hogy ha már család meg stb lesz akkor már úgyse a telefon lesz a hobbim, és ha azt nézem hogy most már tényleg 2 évre 5s lenne a jobb választás, de hát azért is jó sok pénzt kell le szurkolni. -
-
dilajoska1
őstag
Én ismerőseimnek a nagyrészénél én se értem minek veszi meg a legújabb iphonet főleg úgy hogy sír a mérete miatt, ráadásul csak Facebook-ra és zenehallgatástra használja
. De szerintem az iphone felhasználok 80%-a csak erre használja és súlyos pénzeket kifizetnek érte, ha meg nem akkor havonta fizetnek súlyos pénzeket úgy hogy kenyérből nem esznek eleget
.
-
Koda #1
tag
Egy szo se esett a tobbi gyartorol, meg a kategoria teremtesrol, de ez lenyegtelen. A lenyeg az volt, hogy tul sok ido ment el a fejlesztessel es a piacra valo varakozassal. Ettol fuggetlenul a termek hasznalhato es jo lett, de szamomra folosleges. Ar/ertek/tudas alapjan. A design se jon be, akkor mar egy metal moto 360, de ott meg a 2-3 eves elavult TI OPAC proci veszi el a kedvem amit beletettek. Biztos tul sok marard a texas instruments raktaraban. Az e-ink-es megoldasok nekem kiesnek ameg a technologia nem ugrik ott is egy nagyot. Az amazon a kidle vonalon meglevo huzas miatt tolja bele a penzt az uj e-ink techbe, de meg az sem az igazi. Talan par ev mulva. Addigra meg lehet akku fronton is lesz valami elorelepes es akkor mar maradhat az ips.
-
Csapoati
nagyúr
Valahol 2,1 millio Watchrol irtak, ami eleg harmatos, ugyanis 19 milliot vartak idenre. Ami biztos nem lesz meg, de meg a fele se nagyon. Pedig 56%-os reszesedesre szamitottak az okosorapiacon ezzel a darabszammal. Szoval most szo sincs iPad fele tarolasrol. Az iPhone-ok viszont kegyetlenul mennek es a Macek is szepen fogynak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest