- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #180 üzenetére
A Nokia storral kapcsolatban tévedtem. Köszönöm a helyreigazítást.
"de érdekes módon a telefonok kicsit sem kezdtek 2007-ben közeledni az iphone világához." - nem kezdtek el közeledni? Kicist fura vélemény. Szerintem abban az időben a HTC gyártotta a legjobb érintős telefonokat és nem is néztek ezek ki rosszul.- 2006: Artemis, Trinity
- 2007: Touch, Polaris, Touch Cruise
- 2008: Touch Diamond, Touch VivaA Touch Cruise (ezt használtam én is egy darabig) és a Touch Diamond kimondottan jól néznek ki szerintem, jobban mint az akkori iPhon. Funkciókban peddig messze többet tudtak.
Szóval akkor is tudtak telefont gyártani, nem kellett ehhez az alma. -
iNfAntRy
senior tag
válasz
alkatraz3000 #183 üzenetére
Ha létezett a technológia, akkor ez miért olyan nagy ügy? Az a probléma, hogy az apple-nek fáj az, hogy egy meglévő technológiát felhasználtak, ezután valaki más is és sikeres lett?
Ez miért baj, nem értem?! Ez olyan mintha egy kártyabüvész megcsinálja az Ascanio Spread flourisht, utána egy másik is megcsinálja, mert miért ne, és ezért a másik lenézi... tudom hülye példa, de kb nekem ez ennyit jelent.
Szóval az apple annyiban első, hogy igen, ők használták fel először a technológiát. Onnantól kezdve kit érdekel , hogy a többiek is megtették?
Szerk: A spica egyéni szoc probléma. Én az S5230-al tök vigan elvoltam és nem okozott gondot a használata. ez szubjektiv.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
alkatraz3000 #180 üzenetére
Nekem 2007-ben volt egy Samsung E250-em. És azon kivül, hogy nyomógombos volt, semmi extrát nem tudott.
Remélem érted az irónikus logikát ebben.Ha mégsem, akkor elmagyarázom, hogy a mai okostelefonok, nem azért olyanok, mert ott az apple, hanem azért , mert korábban nem volt elérhető a mai technológia. ennyi
-
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #175 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy az első (de még szerintem a 2. is) iPhone telefon volt ugyan de okosnak semmiképpen nem volt nevezhető. Alkalmazásboltja is szerintem a Nokia-nak volt először.
Amivel ott akkor nagyot dobtak az a valóban forradalmi GUI és a többujjas vezérlés. De funkciókban a Symbian sokáig körberöhögte. -
iNfAntRy
senior tag
válasz
alkatraz3000 #175 üzenetére
Az iparág amúgy is fejlődött volna ha van apple ha nincs. Ilyen alapon még mindig trabant szintü kocsik lennének, meg crt monitorok, meg fekete fehér nyomtatók. Ezek mind szépen fejlődtek az évek során. az apple csak jókor volt jó helyen, ennyi. Ugyanúgy mindenki fejlődött volna, ha nincs apple. csak annyi történt, hogy ők voltak az elsők akiknek a legjobban sikerült a fejlesztés és megelőzték a többieket.
Akkor lenne értelme annak a baromságnak, hogy az apple miatt lettek az utána megjelent telefonok olyanok amilyenek, ha elárulták volna a titkukat és mindenkinek elmondják hogyan optimalizáljanak stb. Mivel ez nem történt meg, saját maguknak kellett ezeket a fejlesztéseket megcsinálni. Amik amúgy is megtörténtek volna, elvégre a társadalomnak is vannak ugye elvárásaik a technika fejlődését illetően.
-
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #173 üzenetére
"akkor jóformán az egész iparág az apple mögött kullog, hiszen az érintőképernyős okostelefonok világa az iPhone-al indult el." - légyszi ne menjünk át komolytalanba.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
alkatraz3000 #173 üzenetére
Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy az iphone előtt nem voltak érintőképernyős telefonok?
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
alkatraz3000 #169 üzenetére
Nem az volt a kérdés hogy funkció-e. Hanem hogy miben léptek később, mint a többiek.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
alkatraz3000 #167 üzenetére
te értelmezni tudsz fiam? nézd meg mi volt az eredeti kérdés, utána megérted miért írtam ezt.
-
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #139 üzenetére
Persze nem erősebb.
-
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #136 üzenetére
Olcsóbbról volt szó
Kijelzőben valóban gyengébb az Asus.
"hát azt a hardvert talán az iphone 5 is megreggelizi, nem hogy az A8x. a kijelzőről ne is beszéljünk..." - ha nem probléma, ezen hangosan felröhögtem. Gondolom az iPhone5-ben is 1,46-2,39 GHz-es, négymagos, 64 bites processzor van 2 GB rammal a háta mögött. Biztos van benne mem. bővítési lehetőség is. Ja várj, még sincs.
-
hallador
addikt
válasz
alkatraz3000 #41 üzenetére
Azért egy teljes értékű PC-t egy Apple tablet soha nem fog megközelíteni, már csak azért sem, mert a Windows-ra gyakorlatilag mindent fel lehet telepíteni, szinte korlátozások nélkül az IOS-re hogy is mondjam finoman, nem!
A I5 azért egy notebook processzor, aztán a szintetikus tesztekkel mit kezdjek a való világban, pont huszároknak nagyon jó, a való világ nem szintetikus tesztekről, pláne, ha az Apple is beveti a szokásos szoftveres "optimalizációkat", mikor ilyen progival találkozik, az I5-nek nincsenek ilyenre szüksége.Hozzáteszem az én Nexusom is nagyon jó cucc, de nem hasonlítanám semmilyen szintem a notebookomhoz, vagy egy Surface-hez.
-
lorinser
senior tag
válasz
A Surface Pro 3-at teljesítményben csak az új MacBook Air éri el, az Air2 még csak meg sem közelíti. Hiszen ez csak egy nagyra nőtt telefon.
-
dilajoska1
őstag
válasz
i5-ös Surface Pro 3-at még véletlenül sem közelíti meg teljesétményben
de még az i3-ast sem,
-
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #32 üzenetére
2x-es felár azért nincs. Német MM árak:
- Air 2 128GB, 769 Euro
- Surface Pro 3 128GB, 1049 EuroARM vs. i5
- Air 2 64GB, 659 Euro
- Surface Pro 3 64GB, 849 EuroARM vs. i3
Szóval 2x-es felár nincs és ha jól látom akkor az Air nem is kapható 128GB-nál nagyobb tárral és még bővíteni sem tudod. Ráadásúl ez szerintem csak egy nagyra nőtt iPhone.
Így azért már érthetőbb, hogy miért kerül többe a Surface. -
lorinser
senior tag
válasz
alkatraz3000 #32 üzenetére
Azt is nézd meg, hogy egy Surface Pro-ban a burkolat alatt mi van és akkor már érthető is miért kerül többe. És akkor a teljes értékű oprendszerről nem is beszéltünk.
-
Воланд
titán
válasz
alkatraz3000 #26 üzenetére
szvsz meg mindig veszelyesebb az, hogy osszesen ket termek adja a ceg bevetelenek tobb mint ketharmadat.
-
Воланд
titán
válasz
alkatraz3000 #22 üzenetére
most mar ott tartunk, hogy a samsung "nem csinal penzt"?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #7 üzenetére
Ezen most jót nevettem.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #7 üzenetére
A tuti jó, azért erős túlzás. Maradjunk a jónal
igaz ez elég személyes hogy kinek mi a jó.
-
vicze
félisten
válasz
alkatraz3000 #4 üzenetére
Az eladások nyilván mocsok magasak, pont ezért furcsa, hogy nincs nagyon "széttülkölve".
Mondjuk így belegondolva, az hogy hozzácsapták az "otherhez", az azt is maga után vonja, hogy az elég nagyot fog esni, nem tudom mennyire volt így jó döntés, na de majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest