Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
FireFox1996 #18 üzenetére
A volvo az jó, mintha kamionnal mennél. Minden törik körülötted de te csak mész csak mész....
-
válasz
FireFox1996 #16 üzenetére
Amit tudok a Xiaominkról, hogy szoftveresen tipikus Xiaomi, azaz nagyon meh. Ezen kívül most már megcsinálja azt, hogy 70 százalékot mutat mondjuk az aksi, a másik pillanatban meg magától kikapcsol, s mikor töltőre teszed, pirosat jelez. Pedig előtte röviddel még használtad meg volt bebne töltés. Se a Lenovo, sem az iPad nem csinálja ezt. Ennek tekintetében vegyen mindenki Xiaomi tabletet
-
FireFox1996
őstag
válasz
Hopkins95 #15 üzenetére
Attól függ mi a cél.
Nálam főleg netflix, és néha a gyerek játszik rajta.
Nekem évekig volt egy Lenoto tabletem, talán P10 volt. Nem volt rossz, de annyi pénzért amennyit ki kell adni egy abletre, inkább vennék egy Xiaomit, olcsóbb is, és hadveresen is jóval erősebb.
Az általad említett Lenovo M10Plus nem egy mai model, de a maga idejében sem tartozott a "mindkettő lényeges jobb" kategóriába. -
Garada
őstag
válasz
Hopkins95 #13 üzenetére
Azért egy Ipad szerintem nem egy liga az olcsóbb android tabletekkel szemben például szoftveres támogatásban ott jóval többet kap az ember. Lenovo esetén is azért oda kell figyelni mit vesz az ember és mennyi támogatást kap rá később.
-
Én azt mondom nektek, ha egy mód van rá, Xiaomi tabletet kerülni kell
Mi Pad 4 Plusból kiindulva silány minőségű alkatrészek, ha szerelni kell, akkor szívás van vele...én mindenképpen az iPadet ajánlom vagy a Lenovo tabletje is jobb szerintem(van egy 2021-es Ipadünk meg egy Lenovo Tab M10 Plusunk is, mindkettő lényeges jobb).
-
Bálint941121
tag
Sziasztok!valaki esetleg nem tudja hogy a xiaomi pad 7 mikortól lesz elérhető MM-Ben vagy euronics,én semmit nem találtam róla eddig..?
-
6S Pro-al én is régóta szemezek , de várok amíg nem érkezik egy Oled kijelzős modell hasonló adottságokkal .
-
csibe1
addikt
válasz
FireFox1996 #7 üzenetére
Esetleg csak simán kamu értékelések...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
FireFox1996 #5 üzenetére
Főleg a xioami az alin xiaomi helyet hátha a hülye nem veszi észre de van xiaoml is. Még jó, h legalább az árakon látszik kiféle miféle.
Csak azt nem értem, mitől 5 csillagosak a kommentek egy átveréses tablet alatt.
-
FireFox1996
őstag
A paraméterük nem rossz, ha az áruk is ok, megveszi a nép. Én pl. 2 db Xiaomit vettem tavaly. Kintről olcsóbb, főleg ha éppen akciós, vagy kupon van rá.
-
Garada
őstag
Érdekesek a számok, azzal tisztában voltam, hogy az Ipad toronymagasan vezet, de azt hittem azért szorosabb az első és második hely közötti százalék a Samsunggal.
-
kbyte1024
veterán
Hat a Xiaomi pad 5 erősen csereérett lett. Én a Oneplus-t nezegetem. Idén muszáj lesz valamit vennem.
-
janeszgol
félisten
A tavalyi évet egy Airrel erősítettem az almának, most tavasszal az új Minit fogom megvenni. (A 256 GB-os verziót 300 ezerért.)
De jók a Xiaomi tabletek, sőt van jó Lenovo is, a Legion sorozat. Kár, hogy azokból nem zsákoltam be anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest