- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maczakb
csendes tag
Kb. 1 hónapja használom az N900-at. Összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Érintő kijelző használható, persze az iPhone-é azért érezhetően jobb. Az akkumulátor intenzív használat mellett nekem sem bír egy napot sem (szerintem ezért ketyeg csak 600Mhz-en a proci...), az előlapi kamera számomra dísz mivel nincs 3G videotelefonálás és a skype sem tudja használni. Magyar ékezeteket még nem tudok írni vele... Több negatívum nincs.
A böngészője extra király, e miatt döntöttem a készülék mellett.Alkalmazások jópofák és javarészt ingyenesek. Kedvenceim: tunewiki widget, flashlight, dataplan monitor, e-coach, angry birds.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia teljes billentyűzettel ellátott Maemo Linux rendszerű készüléke újraértelmezi a "zsebszámítógép" fogalmát.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest