- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Na de most ha a kijelzőt védő rész üvegből lenne (pl a sokat emlegetett kis drága iphone-nál), akkor az biztos nem élte volna túl."
A hasonló stressz tesztnél akkor tört ripityára az iPhone kijelzője, mikor átmentek rajta kocsival, de utána is működött (egy másiknál meg a falhoz vágás után tört el a kijelző), az ilyen leejtéseket az is jól bírja.
(A kocsival való áthajtás az N900 garantáltan nem élné túl a két részből álló ház miatt.)"Én az iphone üvegére is vettem védőfóliát és a tesztvideóban lévőn is volt."
Szerintem felesleges, ha nem tartasz a zsebedben gyémántokat, akkor nem lesz gond
(az üveget csak nála keményebb anyag tudja megkarcolni, a kulcs és a pénz nem ilyen).--
IPhone utálóknak való videó: [link]
Ezeket garantáltan nem éli túl egyik készülék sem
(a légpuskával való szétlövést egész jól bírja egy darabig)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia teljes billentyűzettel ellátott Maemo Linux rendszerű készüléke újraértelmezi a "zsebszámítógép" fogalmát.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest