Új hozzászólás Aktív témák

• V8David

tag

Én már nagyon várom, hogy egy ilyen készülék tulajdonosa legyek. Minden hiányosságával és hátrányával meg tudnék lenni. Még az FM-rádió sem érdekelne (főleg most, hogy már nincs Sláger rádió).
    Rengeteg telefont kipróbáltam én is. Eddig akár milyen meglepő, de a symbian volt a legjobb a számomra. Ez persze szubjektív dolog. De én úgy érzem, hogy egy nagyon stabil, kiforrott rendszer a javából. Az, hogy egyeseknek nem jön be (pl ez a memória dolog), nem feltétlenül csak a gyártó/szoftver hibája, hanem magának a user-nek is. Mindenkinek tisztában kéne lennie azzal, hogy mire képes a készüléke és ha nem hozza meg a tőle várt reményeket, akkor nem kéne lealacsonyítani, hanem váltani kell.
    Én symbiant most egy kicsit félre tettem, iphone-ra váltottam... nem jó semmire, csak a multimédiára meg a játékra... nekem meg ez nem nagyon kell. Utána lett android, elég idegennek érzem, valami miatt nem jön be. (több éve symbian-t használtam).

De most itt van ez a Maemo 5, érzem, hogy megfelelő lenne. Az ikonok pl hasonlítanak a symbianban lévőkre is, viszont gyorsnak látszik, mint az iphone és testre szabhatónak, mint az Android. Számomra ez a leg-leg-leg, pedig még biztos vagyok benne, hogy van mit rajta fejleszteni. Idő kérdése és ez is beindulhat, mint az Android (persze ha látnak majd benne fantáziát a fejlesztők és a nokia is csípkedni fogja magát).

Új hozzászólás Aktív témák