- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
Én már nagyon várom, hogy egy ilyen készülék tulajdonosa legyek. Minden hiányosságával és hátrányával meg tudnék lenni. Még az FM-rádió sem érdekelne (főleg most, hogy már nincs Sláger rádió).
Rengeteg telefont kipróbáltam én is. Eddig akár milyen meglepő, de a symbian volt a legjobb a számomra. Ez persze szubjektív dolog. De én úgy érzem, hogy egy nagyon stabil, kiforrott rendszer a javából. Az, hogy egyeseknek nem jön be (pl ez a memória dolog), nem feltétlenül csak a gyártó/szoftver hibája, hanem magának a user-nek is. Mindenkinek tisztában kéne lennie azzal, hogy mire képes a készüléke és ha nem hozza meg a tőle várt reményeket, akkor nem kéne lealacsonyítani, hanem váltani kell.
Én symbiant most egy kicsit félre tettem, iphone-ra váltottam... nem jó semmire, csak a multimédiára meg a játékra... nekem meg ez nem nagyon kell. Utána lett android, elég idegennek érzem, valami miatt nem jön be. (több éve symbian-t használtam).De most itt van ez a Maemo 5, érzem, hogy megfelelő lenne. Az ikonok pl hasonlítanak a symbianban lévőkre is, viszont gyorsnak látszik, mint az iphone és testre szabhatónak, mint az Android. Számomra ez a leg-leg-leg, pedig még biztos vagyok benne, hogy van mit rajta fejleszteni. Idő kérdése és ez is beindulhat, mint az Android (persze ha látnak majd benne fantáziát a fejlesztők és a nokia is csípkedni fogja magát).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia teljes billentyűzettel ellátott Maemo Linux rendszerű készüléke újraértelmezi a "zsebszámítógép" fogalmát.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest