Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
semetka #20211 üzenetére
Na ez az amibe én bele sem kezdek.
Épp most rakom újra a progikat hr után. Rászánom ezt a 2-3 órát, de aztán fél évig remélem sem újabb szoft, sem más miatt nem kell telepítéssel töltenem az estét. Fel nem fogom a droid mágusokat, hogy milyen perverziótól élvezik eztmert ott aztán 2hetente reinstall dívik, mert még kinéznek a topikból, hogy milyen ősrommal küzdesz
-
-
Cool Hand
tag
-
kop8
őstag
válasz
semetka #17351 üzenetére
Leht részlere veszek az auchanban vagya a media marktban függetlenül!
Másik kiszemelt telefont a neo-t nézegetem és ezt olvastam:
"Az Xperia neo révén maximum 1280x720 pixeles felbontású és 29 fps sebességű videók készíthetők, 6 Mbit/s-os bitráta mellett. Összehasonlításképp, az Xperia arc 6,5 Mbit/s-os, az etalonnak számító Nokia N8 pedig 12 Mbit/s-os bitrátát alkalmaz"
Az N8 veri videóban az arc-ot is
-
-
TommyX_
őstag
válasz
semetka #17332 üzenetére
Akkor leírom, hogy mit csinálok én:
Amikor visszaviszem a telefont, minden törlök róla ugye, de azt az egy "teszt" képet bent hagyom a telefonban és mondani fogom, hogy a hibajelentő lapra rögzítsék ezt:A Galériában található képen látszik a hibajelenség, a kép szürkés-fekete színű és ezt a telefon kijelzője lilás árnyalattal jelenti meg, röviden ennyi, még kitalálom, hogy mit kéne mondani, hogy tuti ne ezzel a kijelzővel kapjam vissza.Amúgy az tényleg jó ötlet, hogy felhívod a Nokia-t.
-
TommyX_
őstag
válasz
semetka #17296 üzenetére
Ez nem az én N8-am, hanem egyik család tagomé.
Amúgy ha videót nézek rajta, akkor is zavaró + a sötétben készült képeknek a sötétebb árnyalatán érdekes színek vannak.(remélem érthető valamennyire)Én N8-am:
Nekem rendesen szürke-fekete a kép, központi szervizben cserélték ki a kijelzőt, néhány hónapja.stewe780:
A kép az N8-as telommal készült vaku nélkül, és tuti élőben is ilyen lilla, nem variáltam vele semmit. -
stewe780
őstag
válasz
semetka #17305 üzenetére
Tök fölösleges. Két ok miatt.
1., Ha full automatában készítem a képet, tudok olyat lőni mint ami a linken van. Mert ugye a fényképező törekszik a középszürke fényerősségre, és túlvilágosítja a képet, ami a valóságban baromi sötét. A világosításról korábban leírtam, hogy a színtelítettséget növeli.
(azt meg ugye ne részletezzem, hogy manuálban lőve a képet bármilyen gyengített/erősített lilát lövök neked a kijelzőmről)
2. Ha egy kompakttal lőném a képet, vagy egy másik telóval az tuti, hogy erősebb színeket alkalmazna a képen. A világ nem olyan színes amennyire szeretnénk, a kis fényképezők ezt ellensúlyozzák. Mivel nekem egy tükörreflexes Nikonom van, máris fakóbb képet mutatnák.Szóval anélkül, hogy itt fényképekkel bizonyítanám, hogy az én N8-am mennyire lila, szerintem fontosabb, hogy pont annyira lila, amit én konkrétan magasról lesz@rok. Szép képeket lő, használható a GPS, netezek rajta, néha egy-egy játékot is elindítok, ja meg egy csomót telefonálok, de az, hogy én ezt a sötét képet bámuljam, tesztképeket lőjek, és tépjem a hajam, hogy akkor most ez mennyire is lila, na az ki van zárva.
-
TommyX_
őstag
válasz
semetka #17291 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, csak nekem az E90-nel játszották el ezt, annál kamera hiba volt, mert az elkészült képeken mindig volt egy fekete folt, nekem is először visszaküldték, hogy nincs hiba, utána lett készítve egy kép a fehér asztalról és bent lett hagyva a telefonban a kép és beírattam a lapra, hogy a galériában lévő képen látható a hibajelenség és érdekes másodszor már kicserélték.
Amúgy nálad is ilyen lilás a kijelző?
[link] -
TaylorPro
addikt
válasz
semetka #16197 üzenetére
Valami van. Saját kezűleg flasheltem ma egy németből behozott függetlent. A gyári, és a Pro RC Belle-vel is gond volt. A böngésző egyszerűen nem megy netre, email fiók létrehozásnál kilép, lefagy. A Daily Mobile fórumon is valakinek ez a hiba. A Phoenix gyalul mindent, ezért lehetséges a hardveres eltérés. És ezeknél a telóknál a Pre V1 Belle jó volt.
-
-
MC Pite
veterán
válasz
semetka #15892 üzenetére
Nekem a DG melegfehér, a másik hidegfehér fehéret produkál. Mondhatnám lilásnak is, de nem tűnik annak - egyedül a kettőt összehasonlítva. Kinek van igaza? Egyiknek sincs
Igaz, valamennyire befolyásolja a képet a gyári fólia is - igen, utóbbin rajta van még - de nem zavaró, és amíg rajta marad addig maradjon... Amint leszedném és/vagy tennék fel fasza, tiszta és kemény, karcálló fóliát, menne valamiért tuti szervizbe, ahol leszednék, mint idáig mindig
Kérdeztem már -utoljára a DG szervizbe adásakor - hogy minek szedik le? Azt mondták ők aztán nem szedik le. Mondom ja, N79ről se tették 3×. Atán visszajött az N8, és arról is leszedték. Azóta nem veszek rá, rohadjanak meg ahol vannak, már ötezremet el***ták.
-
válasz
semetka #15871 üzenetére
jó fej volt a tag,elismerte megoldás nincs teljesen,tehát lila marad de alig láthatóan,ami igaz lehet mert 2db n8asom van és csere után olyan lett mint a másik,tehát ha a szürke átmenetes képet nézed alig látni,de a csere előtt már egy témánál is látszott. Pl: MMMOOO 3D téma.
-
TaylorPro
addikt
válasz
semetka #15775 üzenetére
Honnan tudod hogy nem tőlük van?
Felért a videó is! -
TommyX_
őstag
válasz
semetka #15543 üzenetére
Én kedden vittem be kijelző cserére a telefont,(a kijelzőt nem cserélték ki, mondván nincs semmi baja, nekem nem a lilásodás volt a gondom vele, hanem más, de mindegy nem ez a lényeg most) én rajta hagytam a Belle-t, amikor a csaj mondta nekem, hogy szoft frissítés is lesz, mondom azt köszönöm nem kérem(mert úgye a Belle van rajta, meg nem akartam újra rakni minden alkalmazást), de nem lett gondom belőle, csak mondta hogy vigyázzak, mert a telefon garijával játszok, + heteken belül jön a hivatalos Belle.
-
kp78
addikt
válasz
semetka #15144 üzenetére
Nekem a C7 meg N8 is olyannak tűnik ezen tokok nélkül, mint egy szappan.
Viszont ezek a gumis hatású műanyag tokok nagyon jók, bár ez az angrybirds-ös nem tudom milyen anyagból van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest