Új hozzászólás Aktív témák

• Galahed

senior tag

válasz Coyote2000 #6895 üzenetére

1 ev iPhone 3GS, es jelenleg van iPhone 4 es is. Ezek utan hasznalom az N8-at.

Osszefoglalva es ez erosen szubjektiv, mivel nem mindenki egyforma:
    A felhasznaloi elmeny nagyobb az iPhone-on. Gordulekenyebb, az szoftverek baratsagosak es nagyon jol egyuttmukodnek az op. rendszerrel. Rengeteg olyan programot hianyolok, ami volt az iPhone-on, itt sajna nincs meg. pl: Currency widget, Runkeeper a sporthoz, Shopshop-egy sima bevasarlolista ami sajna jobb mint a Symbianon levo stb stb tudnam folytatni, sok dologban szamomra jobb az iPhone mint az N8.

De:

Ellenben mivel meguntam, igy most N8 -at hasznalok,probalom kihozni belole a maximumot, sajna nem sikerul ugy, ahogy az az iOS alatt.
    Ennek ellenere jol elvagyok vele, bar nem a legjobb az Euro 3-as FW amit a hetvegen feltettem (mivel elotte sohasem torolte a widgetjeimet, ma reggel megtette magatol.. :W )

Es:

Szeretem, hogy inkabb telefon mint az iPhone, de ez is megszokas kerdese. Szeretem a hardvert, nagyon szep, szerintem szebb mint az i4-es, Szeretem, hogy tovabb birja az akksi, ugyanolyan hasznalat mellett. Szeretem, hogy jobb a kameraja, mint az i4-ese, igy nem kell kompakt fenykepezot is cipelnem, szeretem, hogy ott az offline OVImaps a letoltott terkepekkel, Szeretem, hogy ott az SD kartya. stb stb

Amit irtam az a sajat szubjektiv velemenyem, es nem all szandekomba vitat generalni, hogy melyik jobb telo. Mindketto nagyon jo. Csak maskepp. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák