- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peathee
senior tag
válasz
Rigormortiis #9889 üzenetére
Pontosan ugyan ez a véleményem!
1 évig használtam a 800-ast, és most már több mint két éve a 925-öst. Több mint 120 óra hanghívás van benne, 3 email cím amiből 1 céges volt, szóval bírta a strapát. Nagyon szerettem ezt a telefont, de WP Lumia vonalon egyszerűen nincs méltó utódja. Talán a HP Elite, vagy a Sony Vaio Tudja majd pótolni a 925/930 rajongókat.
Nálam már nyugdíjas a 925-ös, a saját számom költözött bele (most 2 napot kibír az akksi!) és a cég adott egy IPhone 6-ot.WM10 W10M WP10 vagy hogy a fenébe híják
nekem sem hiányzik rá, amire kell jó a 8.1 nekem is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Rigormortiis #9393 üzenetére
Érted, ez olyan, mintha vennél egy sportkocsit és aztán meg körbepáncéloznád műanyag- és kerámiabetéttel, hogy nehogy sérüljön.
(gy.k.: a sportkocsit és a L925-öt is lehet ésszel használni)
-
válasz
Rigormortiis #7364 üzenetére
Köszönöm a választ! Sikerült is a dolog.
-
válasz
Rigormortiis #7257 üzenetére
Az az app nekem is bekevert, mert nagyon merült a teló, azt letöröltem és helyre állt.
-
trobi28
addikt
válasz
Rigormortiis #7114 üzenetére
Valamilyen hardveres gond lehet. De ez csak úgy derülhet ki, ha nyomsz egy hard resetet, mert ha utána is csinálja akkor szerviz.
Zol01: Lehet hogy tényleg átesett a rom egy javításon, nem tudom, nem használtam elötte.
-
trobi28
addikt
válasz
Rigormortiis #7109 üzenetére
Valamilyen külső behatás nem érte? Esés, ázás, pofon
?
-
Воланд
titán
válasz
Rigormortiis #6058 üzenetére
szed le, majd kapcsold be, majd ki a kids cornert.
-
savoo
addikt
válasz
Rigormortiis #4624 üzenetére
Restart után sem javul meg? Nekem most a dp-vel csinálja néha, de most szoftveres gond.
-
válasz
Rigormortiis #4620 üzenetére
-
bengers
csendes tag
válasz
Rigormortiis #4541 üzenetére
A melegédst akkor betudhatjuk ennek a technikai vívmánynak. De a hátlap recsegés betudható a kecses kivit miatt ? - vagy mitől normális ez ?
-
Fernet
senior tag
válasz
Rigormortiis #4283 üzenetére
Ha rákötöm adatkábellel a gépre, tudom tallózni a könyvtárakat, látom a képeket, még két olyan képet is, ami a probléma alatt készült, miközben nyomkodtam a gombokat. Ha hívom magam, az sem hallani/látni.
-
burasu4
senior tag
válasz
Rigormortiis #4275 üzenetére
Igen. S-Line tokban hordom, így nem nyikorog.
-
SsPL711
őstag
válasz
Rigormortiis #4275 üzenetére
Úgy tudom igen.
Nekem Qi kabátban van, most nem veszem le róla -
demigodno1
tag
válasz
Rigormortiis #4260 üzenetére
Nem sajnos.
-
embe
nagyúr
válasz
Rigormortiis #4219 üzenetére
Na ez volt még egy kicsit visszatartó dolog.....de akkor ezek szerint nem kell tőle tartani.
-
embe
nagyúr
válasz
Rigormortiis #4216 üzenetére
Még egy kérdés. Mint írtam évek óta Google accountot használok. A névjegyeket le lehet onnan szinkronizálni? Vagy lehet esetleg a Google fiókot használni a telón?
-
embe
nagyúr
válasz
Rigormortiis #4216 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
SsPL711
őstag
válasz
Rigormortiis #4199 üzenetére
Nekem a mérges madaraknál is erősen melegszik.
-
glehel
senior tag
válasz
Rigormortiis #4039 üzenetére
Pedig a páromé olyan, az enyém sajnos nem
-
waces
aktív tag
válasz
dehogy is. semmifele eszreveheto foltnak nem kene lenni a kijelzon. foleg nem egy 7-8 mm-es foltnak
-
Tachion86
tag
válasz
Akkor nem láttál még Nokia E7-et.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #3787 üzenetére
szerintem meg egyik sem az igazi, teljesen felesleges a használatuk, ha lemerül a telefon felteszem töltőre és matekozok állandóan a százalékokkal...
-
SsPL711
őstag
válasz
Rigormortiis #3771 üzenetére
Mindentől függetlenül nem egészséges.
Másik wp-s topikban olvastam, hogy azért hülyült meg a készenléti idő, mert pár percekre felcsatlakoztatta a készüléket PC-re. 10 perces töltések megbolondítják rendelkezésre állási időt.
Azt javasolják, hogy ha csatlakoztattad töltésre akkor egy órát töltsed, akár pc-ről akár falicsatlakozóról. -
SsPL711
őstag
válasz
Rigormortiis #3764 üzenetére
Az se kevés.
1-2% közötti merülés jobban hangzana, abban az esetben, ha nem piszkálja az ember. -
spider80
őstag
válasz
Rigormortiis #3753 üzenetére
Az akkumulátor alkalmazás főleg az akku töltöttségét monitorozza (elég meglepő,de így van). a 70% a pillanatynyi töltöttség lesz. Vagy hol láttál 70%-ot? Aktuális merülési sebességnél?
-
viewdetails
addikt
válasz
Rigormortiis #3753 üzenetére
Szedd le azt az akkufigyelőt, restart és pár napig ne foglalkozz vele, csak töltsd ha kéri.
-
Polllen
félisten
válasz
Rigormortiis #3750 üzenetére
1,5-2% óránként az átlagfogyasztás. Outlook push-l, viber és kb. napi fél óra telefonálás. Első nap 4 óra alatt lemerítettem, igaz, hogy fullon pörgött végig, factory reset és 400 mega frissítés meg telepítgetés volt.
Én csak néha ph-t olvasok róla, 5-10 percet, annyi idő alatt nem melegszik. (Note forró volt gyári rommal)
-
SsPL711
őstag
válasz
Rigormortiis #3750 üzenetére
Xbox sync-et nem használok, glance screen "gyors pillantás"-ra van állítva, felébresztés duplán érintésre, egy MS fiókot szinkronizálok 15 percenként.
Háttérben a következők futnak:
AccuWeather
Akkumulátor
WhatsAppTegnap volt egy kis navigálás, AB Rio játszás (melegedett nekem is a jobb felső sarok)
Wifin megy a szinkronizálás, mobilnet 2G-re van belőve, tegnap este ki volt kapcsolva(nem repülő módban)Utolsó töltés óta eltelt idő: 1nap 1óra
Aktuális merülés: 20,82% óránként (appokat telepítettem nemrég, meg próbálgattam is őket, meg fotózgattam nemrég, pár képet lőttem, kamerát próbálgattam)
Becsült hátrelévő idő: 9óra 42perc
36%-on áll az akku.(Holnap lesz 2 hetes a masina)
-
Polllen
félisten
válasz
Rigormortiis #3748 üzenetére
Én megvétel után azonnal bekapcsoltam a dupla koppintással együtt. Enélkül nem próbáltam, de a két nap simán megvan. Ugyanilyen használat mellett a z10 és a note 1 is 2 napot bírt, uh nem hiszem, hogy túl sok lenne. Plusz annyira megszoktam, hogy must have.
-
Peathee
senior tag
válasz
Rigormortiis #3667 üzenetére
Hát én elég sok tokot végig néztem, mert a gyári töltős hátlap olcsósított változatát kerestem mindenkin. Persze ezt nem másolták le a szorgos kínai/taiwani kezek.
De olyan jó formás silikon tokot mint a 800-asé volt ehhez nem gyártanak. Én sem láttam sehol. -
hroberto
veterán
válasz
Rigormortiis #3665 üzenetére
Nem tudod "kilőni". 24 óránkénti szinkronizációra tudod állítani, ez a plafon.
-
JanR
addikt
válasz
Rigormortiis #3654 üzenetére
Én most járok a 4. napnál, egyre jobb és jobb lesz az üzemidőm
Nekem is mocskosul merül a telő egyelőre, de még egy kis időt adok neki (Samu S4 Mininél is ez volt - az első 1-2 hét nehézkesen ment).
-
meszipeti
aktív tag
válasz
A netezés nagyon szívja 8.1-en.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
Pár nap használat után az aksi be fog állni, nem kell tőle tartani. Mikor én megvettem az első 2-3 napban konnektorról konnektorra jártam kb 6 óra alatt lemerült. Most 1 nap az átlag de van hogy 2 napig is eldöcög .
-
hroberto
veterán
válasz
Rigormortiis #3629 üzenetére
Azt hiszem a Moliplayer megeszi az mkv-t is.
-
galmat
aktív tag
válasz
Rigormortiis #3624 üzenetére
Szerintem a Nokia Camera az egyik legprofibb alkalmazás, ingyenesen beszerezhető, több manuális funkcióval.
Aztán ott a Pro Shot is, aminek a kezelőfelülete kevésbé kényelmes, de szintén sokat tudó app, és van benne timelapse funkció is.
3. opcióként ott van a OneShot is.
-
Воланд
titán
válasz
Rigormortiis #3625 üzenetére
igen.
-
Воланд
titán
válasz
Rigormortiis #3622 üzenetére
azert, mert nem toltheto kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest