- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
E51-et vettem GSM boltban, az nem mostanában volt, amúgy az XXL GSM-ben, telefonáltam, úgy beszéltem le,hogy gyári-e a gari és egyebeket és telefonon rendeltem meg.
Nem tudom mostanság mi a helyzet, arukereso.hu , argep.hu nézz körül nézd végig a boltokat, mediamarkt.hu ott látok most, az biztos gyári független. Győrben, bár lehet akkor még Saturn volt, azt mondták ha valaki Nokiát vesz és gondja van vigye a márkakereskedésbe, mert úgyis oda küldik. edigital.hu ott is van fehér raktáron, ezek ára 90ezer.
-
A garancia papíron csak a gyártó és a forgalmazó van rajta. Neten kell rákeresned a szervizekre, általában a megyeszékhelyeken van, Budapesten több helyen is.
Én annyira nem vágom az árakat, az igazi gyári garancia a lényeg, szerintem túl olcsó ahhoz a 65ezer, kb. 90ezerért láttam az árukeresőn gyári garanciával, egyik boltra rákattintottam, a 24 hó bolti garancia is 76ezer.
Én pár hónapja vettem, akkor még nem volt 8.1 és Cyan rajta, de simán tudod frissíteni, legyen rajta elég szabad hely (amiatt úgyis szól ha nincs) és legyen feltöltve az aksi, aztán párszor okét kell nyomni és türelmesen várni.
Kell is tájékozódni, nem két fillér és utána ha baja van kevesebb a gond.
Az előző telefonom Nokia E7 használtan vettem, hirdettek egyet a közelben, hogy gyári garanciás pár hetes készülék, mivel fizikai billentyűzete van láttam, hogy valami nem stimmel, mert hiányoznak az ékezetes karakterek, aztán csak egy A4-es papírt tudod előhúzni a tulaj. Mire hazaértem már 10-ezzer csökkentette az árát.
-
Eredeti kis Nokia garancia papírt adnak és azt pecsételik le és persze külön számlát hozzá, a blokkot lehet hozzá is csatolják. Rákeresel google-ba, hogy nokia garancia papír és meg is tudod nézni milyen. Halovány kékes szürkés kis szétnyitható füzet, aztán arra megy a bolt pecsétje, aláírása eladónak, telefon dobozáról a vonalkód IMEI számmal.
DE ha egy A4-es papírt vágnak eléd, ha rá is van írva, hogy 24 hó garancia, de a boltba kell visszavinned, erre kérdezz is rá, na akkor az nem gyártói, csak bolti.
-
trobi28
addikt
A gyártói garancia azt jelenti, hogy gyorsan, szakszerűen megjavítják a készülékedet egy Nokia Care szervizben. A bolti azt, hogy ki tudja milyen szakszerű szerelők, sok idő alatt (akár 3-4 hét alatt is
) szintén megjavítják a készüléket, vagy csak le resetelik, és vissza adják. Sajnos hallottam már ilyent is, mert neki a Te időd nem drága, viszont olcsóbb neki ezzel próbálkozni, mert ha bejön, megúszott 1-2 alkatrész költséget.
Ja és a gyártói garancia 2 év (fődarabra), a bolti garancia 1 (fődarab+tartozékok) +1 (szoftveres, ami egyenlő a semmivel).
Döntsd el Te magad, hogy neked melyik Garancia felel meg jobban
Nem szoktam ezektől a boltoktól vásárolni, így nem tudom megmondani melyik a megbízható. Ezért írtam, hogy kérdezz rá, hol, milyen garanciát kapsz
A Németből behozott (kamionról leesett) készülékre nagy valószínűséggel nem adnak gyártói garanciát
-
trobi28
addikt
Itt 65 db ezrestől indulnak, és van 1-2 bolt ami megbízható.
Inkább az a kérdés, hogy ki árulja gyártói garanciával, mert Én tuti nem venném meg bolti garanciával
Nézz ki 1-2 boltot, és kérdezz rá.
De lehet, hogy jön fórumtárs, aki vett gyártói garisat valahonnan, és elárulja
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest