- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyVadMancs
csendes tag
-
válasz
HopeckoR #3949 üzenetére
Most látom, hogy alig 9000 Ft pl. egy szürke akkufedél... inkább marad a szürke az ezüst keret miatt és egyből veszek egy szürke akkufedelet hozzá... hátha tényleg tisztíthatatlanul koszos lesz egyszer.
Problem solved!Számít a Lumiáknál, hogy független vagy függő egy telefon? A droid világban ez élet és halál kérdése és a függők élete "nemcsak játék és mese..."
-
HopeckoR
aktív tag
-
btudos
nagyúr
válasz
HopeckoR #1303 üzenetére
Általában vagy az akkumonitorozó, vagy az adatkommunikációs shortcutokat (csempéket) generáló app a hibás, nálam ez a kettő volt problémás, amióta az általam használtat lecseréltem másikra, azóta nincs gondom, de a jelenleg használt Insiderre mások panaszkodtak már, nálam nincs gond vele.
-
inthro
aktív tag
válasz
HopeckoR #1296 üzenetére
Ez már sokunknál előfordult, ez a WP egyedi problémája, mert máshol nemigen fordul elő. Én teljesen le szoktam meriteni a telót, majd töltöm egész este, majd egy lemerités és feltöltés után megoldódik a helyzet. Szerintem nem beragadt alkalmazás van a háttérben, mert elüfordul ha sim nélkül használom a telefont és le van tiltva minden.
-
viewdetails
addikt
válasz
HopeckoR #1188 üzenetére
Teszteli a kitartásod.
Egyébként ne ess kétségbe, én épp ma nyomtam egy HR-t, miután belefagyott egy Skype hívásba, újraindítás után visszaállt októberi dátumra és időre, ezzel egyidejűleg a korábbi fotóim eltüntette, és elkezdett kőbaltaként merülni. Fotók mentve Skydrive-on, sms-ek, emailek, kontakt lista visszajönnek, azt a pár appot meg felraktam.
Vonalra!, ahogy a félművelt Gáspár Zsolti mondaná.... (gy.k. voilá!) -
viewdetails
addikt
válasz
HopeckoR #1139 üzenetére
Akinek nincs Skype (beépített), vagy Gtalk (IM+) vagy Facebook (beépített) csetje, azzal én tovább a saját elveim miatt nem foglalkozom. Ez a minden platformon megbízhatóan akkuszívó Viber az egyik legnagyobb informatikai vírus az emberiség ellen a streamelt zene mellett...
-
viewdetails
addikt
válasz
HopeckoR #1116 üzenetére
Tegnap meg ma nekem is a szokásos 1.3-1.6 nap helyett 100%ról lehúzva 23 órákat írt becslésre. Jött mostanában pár frissítés, lehet valamelyik rossz hatással van az akkuidőre. HR előtt próbálj meg egy sima újraindítást is, az ilyen hirtelen merülést okozhatja beragadt app.
-
inthro
aktív tag
válasz
HopeckoR #1096 üzenetére
Igazatok van, mert nem egy olcsó dolog, és nem közép kategóriába szánták, de gyártási hibák becsúszhatnak. Iphone drága, de van minőség, az én PadFone-om nem ropog, de android, az Iphone meg megint más, de a lényeg, hogy a szerviz látom nincs toppon ezen a fronton sem
Akkor megint szerviz, és fogyasztóvédelem, ha ennyire gáz a szerviz munkája.
-
btudos
nagyúr
válasz
HopeckoR #1080 üzenetére
Ahogy BobTail is írja, nincs olyan algoritmus, ami hitelesen tudná megjósolni a jövőt, vagyis a várható merülést. Tiszta bullshit amit kiír, igazából nem értem minek van ott. Mondjuk beszédes hogy neked sosem ír ki többet, nekem két napokat ír a 8X-en (mikor nálam volt, az 520 ugyanennyit, a 720 a nagyobb akksival még többet írt), miután éjszaka töltőn van, szóval valami nálad nem kerek.
-
viewdetails
addikt
-
Die HaPpY :)
tag
válasz
HopeckoR #982 üzenetére
HopeckoR!
Én is ilyet vettem, de nekem sem engedte Amazon. Ebay-ről rendeltem végül, igaz nem Terrapin de tökéletesen passzol és rohadt jó a tapintása! Én ezt vettem:
Lumia 925 hard case
Pikk-pakk itt volt és kaptam hozzá egy kijelzővédő fóliát is.
Üdv. -
Zyrius
aktív tag
válasz
HopeckoR #728 üzenetére
szerintem az MM ajánlat a legjobb jelenleg és szerintem 0% THM hitelt is lehet ott felvenni.
Az akció nov26-ig tart. 116 az ára Gyári Nokia garancia (nem bolti)Ennél jobb ajánlat nem nagyon lesz szerintem.
Max Fekete pénteken.
Itthon Idén már nem nagyon fogja lenyomni a 925 árát a 1520.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest