- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
Én ugyanígy jártam. Volt két kisebb karc a kijelzőn. A múlt héten két nap volt rajtam egy olyan farmer, amit ritkán veszek fel, és amin észrevettem, hogy az első zsebén a gombok kicsit jobban kiállnak, mint a másikakon. Na de ezt a gomb dolgot csak akkor vettem észre, amikor a második nap végén nyolc karcot számoltam meg a kijelzőn, a karcok távolsága szépen illett a gombok távolságára. Pedig nem úgy erőszakoltam bele a zsebembe. Azóta úgy teszem a zsebembe a telefont, hogy a kijelző kifelé néz, de így meg félek, ha nekimegyek pl. egy asztal sarkának, betörik a kijelző. Volt 720am is, és komolyan mondom, hogy az nem karcolódott ennyire. Egy ilyen kategóriájú telefontól azért az ember nem ezt várja el.
-
törölt tag
nyilván nem általános, illetve tudom, hogy akinek semmi baja vele az nem irkál ide, hogy jó a telefonom, csak főleg a melegedésről és a jack csatlakozó hibáról sokat lehetett itt olvasni, ezért kérdeztem
(#2970) aDic: az meg már ugye nem a telefon hibája, hanem a rendszer hiányossága amikkel én is tisztában vagyok, de a készüléket legalább 2 évig szeretném majd megtartani, és nem kevés az ára (nekem legalábbis) ahhoz, hogy szeretnék jól választani, de ebben az árkategóriában ez tűnik a legjobb vételnek (főleg úgy, hogy fontos lenne a mobilos viszonylatban korrekt kamera)
-
baradi
senior tag
Itt az ar a lenyeg, szoval mindent el lehet adni, ha jol lovod be az arat. A boltos olyan aron akarja toled megvenni, hogy akar 2-3 honapig is allhat nala a telod, mire eladja, de akkor se akar rajta bukni. Persze az mar mas kerdes, hogy mennyit akar keresni rajta, mert ha pl nala veszel telot, akkor inkorrekt ha meg a beszamitasbol is duplazni akar.
-
ray blu
tag
A legszélén, ahol a kerethez ér.
Nekem az egyiknél a bal oldal ( a jobb is kisebb mértékben..), kb. pont ahol fogod telefonálásnál, a másiknál a felső rész.
De most, h megnyomkodtam, olyannyira bepöccentem ezen, hogy holnap beballagok egy Nokia Care-be, mit mondanak erre.
Kíváncsi vagyok, ha azt mondom, kérem a garanciális javítását a dolognak, mit lépnek rá.
Imádoma telefont, de ez kissé lehangoló azért. -
cranley
csendes tag
Szerintem nem bírja olyan jól a Gorilla Glass, mint amennyire kellene. Pedig vigyázok rá, nem dobálom, annyi, hogy a zsebemben van akkor is kijelzővel befele és semmi más nincs benne, csak a készülék.
Ha csak egy lenne, nem zavarna, de az a baj, hogy több is van.. És csak 1 hónapos.
-
glehel
senior tag
igen az jó cucc csak nagyon kényes a nyomásokra ha valahol megnyomódik gödör lesz benne (mert rugalmas),igaz hogy nem annyira karcolódik de a véletlen gyengébb nyomások benne maradnak, de ettől függetlenül ez a legjobb védelem csak amikor még én néztem nem volt 925 re most már van...egyenlőre bőrtokban tartom fólia nélkül és vigyázok rá.
-
l925
tag
Én is pont lumia 800ról váltottam
szerettem azt a telefont is de megelégeltem h a wp7 el már szinte nem is foglalkozik a Microsoft és a legtöbb alkalmazás sem fut kielégítően ugyh váltottam.. Nem bántam meg és te sem fogod. Jócskán van különbség a a két rendszer közt.
Na ja de viszont a 800ashoz kell a zune és elég nyögvenyelős cuccokat pakolászni oda vissza.
Nekem is két kifogásolni valóm van a készülék kialakításában. A hangszóró hogy hátul van és az usb csatlakozó. Alulra sokkal jobban passzolt volna. L920nál tökéletesen megoldották h alul a mikrofon közte pedig a csatlakozó. Bár gondolom itt ezt csak így lehetett megoldani.Nem tudok típushibáról, de sztem tokot illetően jobb félni mint megijedni. Elég finom kis telefonról van szó szóval ha véletlen leejted tuti h nyoma lesz. Én Krussel tokot használok szinte fel sem tűnik ha rajta van semmijen plussz vastagságot nem ad a telefonnak és így oldalt, hátul a kopás letudva
a teló strapabírását itt megtudod nézni
http://www.youtube.com/watch?v=VLcolzctjeg -
Gusztáv
addikt
1: én is átlagosnak mondanám a hangerőt. Viszont telefonálás közben a hangminőség nagyon jó.
2: biztos tartósabb, mint az krómozott műanyag keretek más modelleknél. De legalább egy szilikon (gél) tok kell rá, mert tényleg rettentően csúszik.
3: én olyan másfél napot mondanék (éjszak sincs kikapcsolva), estére olyan 60-45% köré szokott csökkenni az akku, szóval én mindennap töltöm.
4: meg lehet szokni, bár egy microsd tényleg elfért volna
. Én egy 820-ról költöztem át, amiben volt egy 32Gb-os kártya is, szóval a zenéimet le kellett csökkenteni. Skydrive tényleg van, de szerintem az ilyen felhős tárhelyek nem igazán váltják ki a belső memóriát (pedig nekem van +200GB a Skydrive-ba, meg van Xbox Music előfizetésem is).
Különben egy nagyon szerethető telefon, én is maximálisan meg vagyok vele elégedve.
-
l925
tag
1. A kihangosító hangereje átlagosnak mondható telefonálás közben, zene hallgatásnál már lehetne hangosabb ez részben a hátoldalra került hangszórónak köszönhető. Bár ha kemény felületre rakod le a telefont nem fedi el a hangot, de ha pl egy puhábbra mondjuk egy ágyra már eléggé elvan fogva a hang.
2. Sztem erről még nem nagyon lehetne 100os véleményt mondani mivel egy bő féléves modellről van szó. Annyi biztos hogy a fém keret miatt eléggé csúszós a telefon így elég könnyen kicsúszhat a kezünkből. Én a múltkor majdnem így jártam..
Érdemes rá egy jobbfajta hátlapot venni, bár azokat csak a neten találsz jókat.3. Ha tényleg csak közepes használat tehát hogy wifi és mobilnet bekapcsolva és telefonálsz rajta bőven bírja a 2 napot is. sőt..
Én nagyon sokat nyomkodom szóval nekem naponta tölteni kell. Am ezerszer jobban bírja mint egy régebbi gyengébb wp7 es lumia..4. Van a telefonnak 32 gigás változata is. A vodafonenál találsz is, vagy ha szerencséd van gsm boltokban is előfordulhat. Egyébként alapból jár mindenkinek még online skydrive tárhely ami 7gb. De azthiszem ebben a hónapban aki regel kap ajándék 1 év 20 giga felhasználhatóságot. Sőt ha a tmobilnál veszed ott meg 50 et adnak 2 évre..
Amúgy meg itt szerencsére már nincs az mint a WP 7es telefonoknál hogy zune kell vagy az iOS nél az iTunes. Nem kell semmi program sem szinkronizálás. Egyszerűen csak rádugod a gépre és máris átlehet húzni a cuccokat a gépre.Nekem eddig ez a legjobb és legszeretettebb telefonom szóval kicsit elfogultnak tűnhetek de abszolút merem ajánlani pláne hogy már az ára is sokkal kedvezőbb mint pár hónapja
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest