- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mukibuci #8362 üzenetére
Ennek a prezinek a 12-es oldalán lehet látni, hogy a németeknél elég elterjedt volt az L925, ha az 1020-as is hozzáadjuk, akkor meghaladja az 520-ast is... Szóval nemcsak a piaci részesedés miatt dönthettek így.
Egyébként meg nem szabad függő okostelót venni... vagy csak akkor és annak szabad aki Flash-el vagy egyéb módon tud szolgáltató függetlenül ROM-ot cserélni... ahogy pl. a droidon is ez működik. A főzött ROM-os már ott is független kell. A függőséggel nemcsak előfizetői rabság jár, hanem úgy látszik, hogy OS rabság is már...
Én cégtelefonként is függetlent intéztem... a különbözetet meg befizettem a pénztárba... Megérte? Meg+ -
SsPL711
őstag
válasz
mukibuci #3733 üzenetére
A kiszolgálással és az ügyintéző hozzáállásával nem volt gondom, azt nem is húztam le.
Csak a bontott doboz miatt volt bennem egy kis tüske.
Igaz ami igaz, akkor és ott kellett volna kérni egy bontatlant.Viszont, ma kárpótolt az élet vagy sors, az egyik auchanban találtam egy 925-höz is jó, eredeti nokiás univerzális autós tartót.
A pénztárban ért a kellemes meglepetés, mert nem annyit kellett érte fizetni mint amennyiért ki volt téve, hanem kb. 2ezerrel kevesebbet. -
Evil Snowman
őstag
válasz
mukibuci #2510 üzenetére
Nos erről nem írnak az app részleteknél. Ebben az esetben mea culpa.
Így valóban elég ergya megoldás, bár a 8.1 meg mindjárt itt van, úgyhogy akkor megéri várni
én most épp egy Qi töltő megoldáson gondolkodom, de az ahhoz szükséges hátlap kinézetre, hát hogy is mondjam... khm.. f0sGondolom utángyártottban nincsen valamiféle vállalhatóbb kinézetű cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest