- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, a két telefon között szerintem teljesítményben nincs különbség. A 925-ben jobb a kamera, van OIS, szép, minőségi készülék. Viszont ha valami baja lesz, akkor a javíttatása már kérdéses, az alu keret iszonyat sérülékeny, és csak kijelzővel együtt cserélhető (ha meg tokban hordod, akkor kb olyan mint a 735 alapból). Az internetezés, gps használat brutálisan eszi az akkut. Alapból nincs qi, a töltős hátlap plusz pénz és még csúnya is.
A 735 szerintem van olyan szép, mint a 925, csak ugye műanyag. Akkuban nagyon jó, plusz ugye van microsd bővítés, viszont a belső tárhelyből csak kb 5 GB szabad (ez akkor ciki, ha sok térképet akarsz tartani a telefonon, mert az nem rakható át az microsd kártyára). A kamera szerintem nappal jó, de kevés fényben már látszanak a korlátai. Van SensorCore érzékelő benne, szóval lépésszámlálónak is jó, meg a gps is sokkal kevesebbet eszik (pl tracker progiknál). 2500-3000 Ft hozzá egy gyári hátlap, szóval ha karcos lesz, vagy lezúzod a sarkát, akkor nagyon olcsón cserélhető.
Én mindkét telefont használtam, a 925-öt sokáig, és van egy 730-is tesztelésre, én a 735-öt választanám. -
Géjza
őstag
Azért (legalábbis számomra) nagyon nem mindegy a teló képernyőjének a minősége, típusa. Én csak amoled-es kijelzős telefont vennék, egy IPS TFT a nyomába nem ér ennek.
Akkujától annyira nem félnék, volt S3-asom is, azt is kb. naponta kellett tölteni, meg most a 925-öst is. Ismerősi körökben lévő pl. s5-ösöket is majdnem naponta kell tölteni. Az biztos, hogy a 735-ös optimálisabban használja az akksit, mint a 925-ös, de a 925-ös üzemideje sem elviselhetetlenül gyenge (pl. tegnap délután 5-kor húztam le töltőről és most 57%-on áll az akksija).
-
spider80
őstag
Attól függ,mennyire zavar a gyengébb akksi. Teljesítményben ugyanaz,925 tényleg kicsivel jobb fotókat csinál,meg minőségibb a fém keret miatt. De volt a kezemben 735 is,az is nagyon jó. Egyikkel sem fogsz mellé szerintem. Meg azért hallgasd meg mások véleményét is,mert ez csak 1 vélemény. Én most az akksi miatt lehet a 735-öt venném amúgy
-
spider80
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest