Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
S3 miniről beszéltem, nem S3-ról.
DE..nekem S3 van, és már nem tudom milyen, de custom rommal, és éjszakai repülőgép üzemmóddal ilyet tudtam kihozni:
2 héttel később a 8 nap X óráról már nem csináltam screenshotot
Ja annyit még erről, hogy minden nap volt legalább 2-3 telefonhívás is, meg az is látszik, hogy a wifi is csak akkor ment, amikor éppen meg akartam nézni valamit, tehát ez tényleg minimalista használat. Manapság a legtöbbet a rajta levő jegyzet alkalmazást használom[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Thx az infót!
GDR az micsoda?
Illetve az üzemidők picit jobban érdekelnek. Valahogyan lehet benne mókolni, amivel növelni lehetne az akksiidőt?
Olyanra gondolok, hogy jelenleg egy Samsung Galaxy S3 minit használ, ami normál nyomogatás mellett 1 napot bír. Ahogy ő használja, úgy 4-5 napot simán ment (kb csak telefonálás, meg pici játék, net). Rátettem a DMod v6-ot (custom rom), és így most 8-11 napig bírja 1 feltöltéssel.Windows phonem sose volt, nem tudom mennyire buherálható. Ilyesmi elérhető vele, mint amit feljebb írtam? Egyáltalán lehet annyira mókolni benne a wint, mint mondjuk asztali verzióban? (pl.: szolgáltatásokat kikapcsolni, nem kellő gyári appokat leszedni)
Ja amúgy használtan venném. Miért fontos a garancia? Nagyon vigyáz a mostani telefonjára is, tehát az új se fog sose leesni meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Feleségemnek vennék Lumia 920-at. Van a telefonnal valami extra, amiért nem érdemes megvenni? Vagy alapból minden faszájosan működik rajta? Vagy érdemesebb inkább a 820-at? Csak az a fontos, hogy normális fényképezője legyen és 1 feltöltéssel sokat bírjon.
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.