Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
kudzso
csendes újonc
válasz
kudzso #21808 üzenetére
Szia Timer, neztem a hatlapot, amit rendeltel.
Ha jol latom, akkor abba van beepitve a vaku is.
Nekem valami hardveres gondom lehet, mert nem mukodik a vakum, sem kameraban, sem zseblampa alkalmazasban.
Szerinted ezzel az utan gyartottal mukodhetne, ha nem beljebb van a gond?
Illetve lehetseges-e, hogy en mar utangyartottal vettem hasznaltan, es azert nem mukodik? -
kudzso
csendes újonc
Annyi segítséget még kaphatok,hogy belinkeled nekem böngészőből, úgyis átnavigál majd engem az Árúházba,mert nekem "Here Drive"-ot nem talál az árúházban a keresőre.
"Maps+", "GMaps+" és "Maps" van. -
kudzso
csendes újonc
Sziasztok, párat már kérdeztem, most újból 1 kérdésem lenne.
Írtátok páran az elején (3000 hsz-nél járok kb), illetve a tesztben is említik,hogy van ingyenes navi 920-ra.
Ha jól emlékszem,akkor Nokia Drive néven. Na már most, Nekem ilyen alkalmazásom nincs, nem tudom,hogy hálozatfüggő-e,mert ez egy független készülék.
Illetve ha már nem lehet használni,és ezért nincs rajta, akkor van másik alkalmazás,ami jól használható GPS naviként net nélkül? -
kudzso
csendes újonc
Sziasztok.
2000 HSZ-ig jutottam annak az első felének 70% a súlyáról szólt, szóval nem kerestem tovább.
Keresőben sem találtam rá arra,hogy lehet-e külső forrásból letöltött alkalmazást telepíteni windows 8.1re?
Ha igen,akkor milyen beállításokat kell előtte tennem, gondolok itt mondjuk Androidon ismert "Fejlesztői lehetőségekre", vagy hasonlóra,és hogy ha van ilyen,akkor mivel hozhatom elő. -
kudzso
csendes újonc
Hello, egy olyan kerdesem lenne, hogy van egy 920as Lumiám, használtan vettem.
Van egy olyan problémám, hogy a Vakuuja nem csinl semmit, sose volt még Windows Phone-om, ezért fogalmam sincs, hogy nem csak beállítás bajos-e.
Amiket eddig próbáltam, az a kameránál automata és "BE" módban, de se villogni, se folyamatosan vílágítani nem hajlandó, illetve Zseblámpa alkalmazásnál sem reagál semmire.
Van teendő, amit még nem próbáltam, vagy adjam szervízbe, ha Nekem megéri javíttatni, mivel garancia már nincs rajta?
Köszi a tanácsokat, ötleteket, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.