Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz Timer #19433 üzenetére

    Megy összevissza a felrrpofazas, es mindenki azt az ertelmezest terjeszti tovabb, ami az o tudasszintjenek es elkepzeleseinek megfelel.

    Az meg valahol szanalom kategoria h. az emosfeju majom 140 karakteres twitter szarokban probalja elmagyarazni egy ilyen komplikalt es szituacifuggo technikai hiba ertelmezeset, ahelyett h. venne a faradtsagot es a tetves hivatalos technet blogban rittyenthetne egy normalis cikket, akkkor nem a felszavas utalasaibol kellene kijogaszkodni h. a new fw updates az a c betusre is vonatkozik v. az mivel mar terites alatt van, nem is szamit ujnak, hanem meglevonek.

    Idiota hozzanemerto balf@szok azok ott mind. Anyam, azt hinne az ember a 120 ezer alkalmazottjukbol (es akkor a dupla-tripla ennyi outsourcolt, ManPower-es embert nem is szamoltam) van mondjuk 5-10 ezer betateszter, es a sajat fostos bitlocker szarjukat is tesztelik ilyenkor. Tavaly osszel a desktopos 8.1-nel a surface2-vel is elojott pont ugyanez. Csak gondolom ezek nem beszelnek egymassal. Valszeg amugy a koderek a megerdemelt nyari szabadsagukat toltik (aug van v. miafene), es egyetemi gyakornokokksl van tele a kozpont ilyenkor, ezert tart ennyi ideig a bilocker hiba.

    -

Új hozzászólás Aktív témák