- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Kissé off, de nincs kedvem megkeresni az ida vonatkozó topicot.
6tag-be nem lehet valahogy beállítani, hogy ne magyarul dobálja a kapcsolja kia a piritos éjjel riasztások nincs szövegeket, hanem angolul?Illetve még nagyobb off, úgy néz ki megint nem úszom meg, hogy ki kelljen utaznom a retek Big Apple-be, de elgondolkoztam, hogy mivel ott szarér hugyér van, esetleg veszek egy Surface2 Pro-t. Szopni fogok vele MO-n, vagy semmi olyan korlátozás nincs, ami gondot okozna?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ezek nagyon jó képek, még fotós szemmel nézve is. Az eredeti cikkben szereplők egészen elrettentettek ettől a készüléktől, mert egy 10 éves, 3 Mpixeles Canon kis kompakttal is szebbeket készítettem anno.
Most szeretnék beruházni egy ilyen telóba, a jelenlegi Lumia 610-et leváltva. Kezd emészthető tartományba kerülni az ára is, Edigitálnál a 90k vételárat ráadásul most 15 havi 0% THM-re is ki lehet egyenlíteni. Sajnos csak fekete meg fehér van, én meg pirosat szeretnék...
Még rágódom rajta egy kicsit (nem létszükséglet a váltás, csak még sohasem volt drágább telefonom), aztán valószínűleg belevágok. A régi, egy éves kis Lumiát meg az asszonynak adok, a jelenlegi butatelefonja helyett...
(#11180) Blyan: én is pirosat akarok!!!
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
A NAR fájlok mik a képek mellett a pictures mappában?
-
Set-Comment™
senior tag
-
D4ni
őstag
Nincs már a magyar piacon sárga , sem szürke? Miért? Akkor kénytelen leszek egy feketét beszerezni
-
pythonhun
csendes tag
Csak én nem tudok zoomolni a Nokia Smart cam mal?
-
kat
tag
Hello..
Én is 920-as tulaj lettem..
Szidták a Symbian t, de nekem az n8 után még kicsit furcsa a kötöttség.
van lehetőség e-book olvasóra, ami a telefonra rakott cuccot is megtalálja? Olyan videó lejátszó ami a divix, avi filmet elfogadja? Ezek hiányoznak nagyon..
előre is Kösz.. -
Wa2x_
veterán
[link] - pár 920 kép, egész korrektek egy kis utómunkával.
-
Blyan
félisten
válasz
nicu71 #11160 üzenetére
Bárkinek, aki nem szopkod egy WP feliratú kukit tehát kicsit is objektív.
De most komolyan, egyre nagyobb káosz uralkodik a settingsben.
Az androidot meg hagyjuk már, nem lehet minden f@szságot a bezzegazandroidnálmennyiveljobb dumával
elütni.(#11159) Wa2x_
Az jó lesz, mert tényleg ráfér egy kis rendezés.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
már akinek...
még mindig sokkal egyszerűbb az egész,mint egy androidos teló.Egyszerűen végig kéne menni az új felhasználóknak a beállitásokban,oszt menne a dolog.Egyedüli buktató lehet a rendszerappok nem frissitése,de ez is minden wp-s fórum minden oldalán ott van,csak olvasni kéne egy kicsit, nem pedig értetlenkedni több hszben.[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
Mert ahhoz Amber+Nokia appok frissítés kell. Ha valamelyik nincs, akkor nem lesz. Ha fent van az Amber (3047...), akkor csak a Nokia appokat kell frissíteni: vagy megvárod, amíg észreveszi, hogy van frissítés vagy Lumia Updater és egyesével frissítesz mindent.
-
junior11
veterán
Nekem a fehér és a sárga tetszik a legjobban. Az egyik ismerősömnek szintén fehér, másiknak fekete van
.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Set-Comment™ #11143 üzenetére
Nekem fehér van és nem érzem melegebbnek a telefonomat, mint általában.
Szerk.:
Lalll: Hagyjad, biztos ez valami környezeti hatás lehet, "valaki azt mondta és akkor az úgy is van".
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Honnan szívjátok magatokba ezt a fehér=buzis baromságot?
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
A glace screenek mit kéne kijeleznie eseményként? Mert nekem sem az smst, sem a nem fogadott hívást nem jelzi ki
Esetleg van valami beállítás amit még nem találtam meg? -
iOce
tag
-
jockas
senior tag
Nézőpont kérdése...akinek ér ennyit a 1020-ban lévő kamera annak érdemi lépés (igazából nincs azon kívül más újdonság benne, ami nem a kamerát illeti /tudom 2GB RAM...ami szintén a kamera miatt került bele/). De a 925 meg sok esetben inkább visszalépés, mint előrelépés a 920-hoz képest és még drágább is...
-
Webster94
csendes tag
sárgát nem igazán találok, pedig az nekem is tetszik
-
legiaap
félisten
válasz
nicu71 #11131 üzenetére
a buzis színek
És a fehér nincs köztük. Most megnyugodtam, mert nem egy fehér telefonom volt már és lesz is.[ Szerkesztve ]
-
Webster94
csendes tag
Melyik színt válasszam ?
-
kpal
nagyúr
most lattam EDigital ujsagot L920 90K
csökken szépen .
-
Wa2x_
veterán
Pár ProCam-os kép: [link] - non-edited
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
woland ötletét lopva ( hogy ez nekem miért nem jutott eszembe... ) azt kell mondanom, hogy annyira talán nem is lesz nagy ez a 1520, a végén még tényleg erre lesz cserélve a 920.
-
Joubert
tag
képzeljétek az tűnt fel mostanában hogy amikor otthon vagyok vagy valami wifi közelében, tehát arra van csatlakozva, akkor mégis néha mintha a mobilnetet használná... ez onnét tűnik fel hogy amikor egy egyszerübb oldalt is lassan tölt be (lejárt lassított mobilnet), és kilépek gyors és látom a H+ jelet fennt... utána egy frissités gombal már beugrik hamar az oldal, mintha visszaváltana wifire! (a wifi ikon is "aktív") ez miért lehet? sztem kb Amber óta van ez a érdekesség. azért gáz mert akkor ezekszerint lehet ezért (is) fogy el olyan hamar a mobilnetem
-
Wa2x_
veterán
Megérkezett a sajátom!
-
Assdak
őstag
Nálam a zavaró melegedés az, amikor az I4S üveg hátlapja egyszer csak elpattan, pedig a telefon csak töltőre volt dugva...
-
jockas
senior tag
válasz
MikeRenton #11099 üzenetére
Szóval a haverod gyengébb, mint a barátnőd!
A haverodra nézve ez nem túl biztató...
(#11100) dejaris! Lehet, hogy ez itt a gond...sok összehasonlításom nincs. Az előző telefonom egy N85 volt, annak a procija sehol sem volt ehhez képest és GPU meg nem is volt benne.
A többi csúcs telefon is ennyire melegszik (az ennyire értelmezése: jobban, mint egy régi nem érintős Symbian teló)?
Egyébként azért nem hűl jobban, mert így is a sokan a barátnőjüket vonszolják maguk után, hogy valaki vigye a telefonjukat is, mert ők nem bírják el.Félreértés ne essék:nem vinyogok és nem is zavar...csak kíváncsi vagyok.
Terhelés alatti melegedéstől nem félek...ettől csak nem lesz baja (a procinak tuti nem, a kérdéses ilyen szempontból max. a többi alkatrész lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...