- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibalint
csendes tag
válasz
HAL9001 #8681 üzenetére
Sziasztok!
Ez azért egy kicsit erős:
"Aki nem találkozott a problémákkal, annak vagy szerencséje van, vagy nem használja olyan szinten a készülékét, hogy ez zavaró legyen, esetleg egy igénytelen, egyszerű ember, aki alig várja hogy valami megoldanivaló problémája lehet, amivel lekötheti magát. "
Nekem tavaly január óta van meg a telefon, pont azért választottam, mert nem akartam pöcsölni vele, himihumi firmware-ekkel küzdeni, app és task killereket telepítgetni, lassulások okait nyomozni, hanem dolgozni, telefonálni, útközben e-mailezni,XLS és PDF mellékleteket nyitogatni, netezni, navigálni. Nem érdekeltek azok az "óriási" hiányosságok, hogy nem lehet saját csengőhangot beállítani, meg SMS hangot cserélni, meg nincs Instagram, meg szar a facebook app...
Egy dolog volt számomra fontos, hogy megbízhatóan működjön. És ezt az elmúlt időszakban megkérdőjelezhetetlenül hozza... Ha ma kellene telót keresnem újra ezt választanám...
Az elmúlt 1 évben összesen egyszer volt vele problémám pár napja, de az is inkább az Exchange szerverünk hibája volt (tanúsítvány lejárt, és az új tanúsítvánnyal sem volt hajlandó működni az Exchange szinkronizáció). De ezt a problémát a postafiók törlésével és újra konfigurálásával kb. 5 percen belül megoldottam. Sosem volt fagyás, nem kellett ROM-ot újratölteni, nem volt adatvesztés, nem volt lassulás. Kezdetben ugyan nekem is eldobálta a hálózatot néha, de kb. fél éve nincs ilyen gondom, hogy minek köszönhető, hogy meggyógyult nem tudom, lehetett szoftverhiba, meg hálózati hiba is... Inkább az utóbbira tippelek, mert kb. egy 1 hónapos időszakban heti egyszer előjött aztán elmúlt...
Egy szó, mint száz, nekem úgy tűnik, hogy inkább Neked nem volt szerencséd, és valami hibás darabot fogtál ki... Helyedben már rég szervizeltettem volna...
-
ruskop
senior tag
válasz
HAL9001 #8681 üzenetére
Hihetetlen de még mindig azt írod, hogy a Lumia nem megbízható. Tudod van különbség a nem megbízható illetve a nekem nem jött be között. Más nevében ne nyilatkozz! Én sem írom le, hogy szar a Samsung hanem azt írom, hogy nekem nem jön be. Ég és föld a kettő.
Mondj egy megbízható telefont. -
ruskop
senior tag
válasz
HAL9001 #8621 üzenetére
1: Miért vetted meg?
2: Szervizbe miért nem viszed el?
3: Miért általánosítasz?Érdekes módon egy ilyen problémával nem találkoztam mint amiket leírtál. Pedig aztán frankó lengyel telóm van Sufni Gsm-ből. És semmi baja. Szerintem vidd szervizbe utána meg add el és vegyél egy általad "megbízható" telefont. Ja, hogy nincs olyan! Bocs. Akkor telefon nélkül maradsz.
-
marcusa
addikt
válasz
HAL9001 #8621 üzenetére
Ezek közül ami tényleg többször szerepelt itt, az a hálózat eldobás, és a kamera lap ferdén állása. A többi a te készüléked egyedi garanciális hibája... Nem kellene ez miatt általánosítani! A környezetemben kb 20 wp8-as lumia készülék van használatban már hosszú idő óta(ebből 3db 820-as), és nem jelentkezett egyik általad említett probléma sem. Ez nem épp arra utal számomra, hogy általánosan gond lenne velük.
-
Lall
veterán
válasz
HAL9001 #8164 üzenetére
Nyílván a telefonod hibás. Panaszkodtak páran erre a megjelenéskor és ők azt írták, hogy csak alaplapcsere segített. Tömegesnek vagy szériahibának azért nem mondanám. Nokia Care. Csinálj a hibáról egy videót vagy bármit és már eleve úgy menj be garanciáztatni, hogy kikötöd a szoftverfrissítés nem opció, NSU-val csináltál HR után és semmi nem változott. Ja és ha Debrecen, bár az ország bármely pontján bepróbálkozik bármelyik cég, mert úgy gondolja megteheti. Szóval vetesd fel a jegyzőkönyvbe, hogy a készüléket sérülésmentesen adtad át (már ha az), mert képesek elfelejteni ezt az aprócska tényt és vagy karcosan kapod vissza vagy rád akarják verni a javítási költséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged