- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
brickm
őstag
Igen az a tied.
059R4X9 RM-825 VAR EU HU TMOBILE SL"NokiaCareSuiteForStore-2013.49.3.30.exe" Ezt töltsd le, ezzel fel tudod rá aplikálni a szoftvert, 3-5 perc kb.
A "navifirmplus_3.2" pedig letölti neked product kód alapján.# bilon73
Egy próbát megér az akkus játék, de ha elveszed tőle a tápfeszt hiába adod neki vissza, kikapcsolva marad.
Vedd ki az akkut, majd tedd vissza...nem kapcsol be.Kapcsold ki a telót, majd egy olyan töltővel, kábellel kikapcsolt állapotból kezd tölteni, ami másik telefont tölt...
Ha így nem kapcsol be, próbáld meg a softwerecovery tool-lal, vagy a fent említett care-suittal felismerttetni a telefonodat.
Ha egyik sem, akkor érintkezési hiba, vagy a csatlakozónál, vagy a csatlakozó lábainál, esetleg elszállt egy betáp biztosítód. Szerviz. -
Kube
senior tag
Szerintem nem éri meg a felárat, annyival többet kijelzőben és kamerában sem nyújt szerintem Ráadásul 180 gramm, ami már azért elég emberes darab, kijelzője 4.5", de én még így is 820-at mondanék. Ráadásul írtad hogy lánynak lesz, nem hinném hogy egy féltéglát akar, 820 még éppen határ a 160 grammal meg a szélességével, netezni bőven jól lehet a 4.3" kijelzőn és nagyon szép kis Amoled
-
trobi28
addikt
Én kényes vagyok a jó zene minőségre.Saját fülese nekem gyenge ezért egy s3 fülessel használom és azt kell mondjam brutálisan szól
s3,s4 telefonnal ilyen hangzást csak kernel cserével lehetett elérni, twehát ha nem piszkálta az ember nem szólt ilyen szépen.Én meg vagyok elégedve vele ahogy szól -
MeSKA
aktív tag
A saját fülessel egész jó, de összehasonlítva egy jobb fajta mp3 lejátszóval azért érezni a különbséget. Sajnos.
Más: valahogy az az érzésem, hogy ez a Nokia felvásárlás ránk nézve hátrányos lesz. Decemberre ígértek a Black frissítést, de se híre se hamva. És a 8.1-et is elvileg meg kellene kapnunk. Erre viszont már kevés esélyt látok. Azért reménykedjünk! -
kuszal
tag
Ha a barátnődnek kell,akkor azt nézzétek meg, hogy milyen igényei vannak. Ha csak telefonálni meg netezni, facebookozni kell akkor arra bőven jó a 620 is. Az én páromnak is 620 van és elvan vele. Nem csinal olyan jó képeket mint a 820 de a hátlapok olcsók es egy mozdulattal cserélhetőek. Nálunk ez is fontos volt.
-
Kube
senior tag
Nemrég került a kezembe az 520 és a 620 is. Én az utóbbit akartam, végül a 820 mellett döntöttem, nem bántam meg. 4.3" kijelző már kényelmes a böngészéshez, és hardver ügyben is erősebb szóval ezzel jobban jársz az biztos. Egy egész korrekt kis agybadugós fülest is kaptam hozzá aminek külön örülök.
(#7684) jeni:
Igen, már rájöttem hogy hova, s miképp... Outlook névjegyei között szépen ott vannak most a telefonszámok. Ha pedig bontom facebookkal az összekötést, akkor sem vesznek el, szóval teljesen okés most már a rendszer. Skydrive-ot is beüzemeltem, így már nagyon kényelmes lett a készülék használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest