- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
sikerült PDF Readerrel megtekinteni. (bár a másik PDF Readert szedtem le azzal nem ment csak amit ő kínált fel)
bár gázosnak tartom ,hogy csak azokat lehetne megtekinteni amit a netről kell leszedni,amelyek a könyvtárban vagy a SD karin van azokat nem nyitja meg legalábbis nálam.
-
korlinet
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom ma is 6-szor indult újra.
Általában beszéd közben, de előfordul, hogy nem csinálok semmit rajta, és csak úgy.
Gondoltam szervizbe viszem, szerintetek a T-hez vigyem, vagy jobb, ha eleve a Nokiához viszem.
Debrecenben lesz a művelet.
Köszönöm! -
vwpolopg
őstag
Pályafutásom ebben a topicban véget ért, köszönök mindenkinek minden segítséget, választ, cserélték a telefonom, egy S3 lett helyette végül. Nem örülök ennek, de hát inkább ez mint egy olyan telefon ami több időt töltött szervizben mint nálam... Talán a 925-tel visszatérek a platformhoz, de csak egy jópár hónappal azután, hogy már forgalomban van és a megfelelő fórumtémájában az emberek nem számolnak be rejtélyes térerő eltűnésekről meg fagyásokról...
A többieknek sok sikert a telefonhoz!
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
a mobilon levő PDF fájl-t mivel lehet megnézni?
-
jeni
félisten
Üdv
Érdemes lenne szerkeszteni az első oldalt,mint A MOTOROLA Defy/+ esetében.Egyéb felhasználói oldal elérhetőséget betenni,amivel lehetne könnyíteni a Nokia tulajokat.
-
jeni
félisten
Szia
Mi különbség van kettő között?
Párnaszerű puha anyag minőség? - hosszabb távon kopik-e? -drágább is
Műanyag kör forma -öntött ház - olcsóbb
ezt a T-mobil árulja más boltot nem találtam olcsóbban,amúgy a csomag része-e a tölthetős wireless hátlap , vagy azt külön kell venni,
-
danilla
őstag
Ma sikeresen előjött a rejtélyes térerőeldobás. Megy vissza gariba...
-
korlinet
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom időnként újraindul.
Mostanában csak hívások közben csinálja, 1-2 naponta fordul elő.
2G-n használom, de ez sem oldja meg a problémát.
Tapasztalt-e ilyet valaki, van-e rá megoldás, vigyem szervízbe vagy törődjek bele?Köszönöm!!
-
Tybee000
aktív tag
szerintetek mikor lesz legközelebb nagyobb áresés vagy T akció?
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Már kérdeztem régebben, de nem kaptam választ:
a T-nél kapható modellek kártyafüggők, vagy függetlenek?
Sajnos nem tudom kipróbálni, csak T-s kártyák vannak a családban.
Köszönöm! -
Z406
tag
Köszönöm a tippeket, próbálkozom, aztán kihozzuk a legjobbat a lehetőségekből...
-
guppy_83
tag
Hali,
A whatsapp és az ilyen 'folyton online vagyok' alkalmazások merítik a legjobban az okostelefonokat.... Még az almás telefonomnál vettem ezt észer.. az is egy nap alatt lemerült mert online voltam a viber miatt... Értem én hogy hasznos de nem feltétlen éri meg ez az alkalmazás csoport...
Próbáld ki ezek nélkül, nekem 1,5 - 2 napig megy a telefon gmail, és facebook szinkronizációval, plusz néha zenehallgatás, és web, térkép....
-
zsitvayb
tag
-
Z406
tag
Sziasztok!
Újfent egy kérdésem lenne.
Szóval, Nektek mennyit döcög el a telcsi egy töltéssel? Olvasgattam visszafelé, meg google is volt, elég vegyesek a dolgok. Nekem egy nap alatt lemerül úgy, hogy reggel lekapom a töltőről és este már kikapcsol. Ezalatt csak pár rövid telefonálás van, meg mobilneten van fönt (a gmail óránként a whatsapp meg gondolom non-stop szinkronizál). Más app nincs fönt. Próbáltam wifivel, de ugyanúgy merül. Szerintetek?
-
Peti755
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mai naptól én is boldog tulajdonosa vagy a 820-nak
De szomorúan vettem észre, hogy a domino egyenlegem pár perc alatt 0 lett mert a netet magától használta. Hogyan tudom azt beállítani hogyha nem érzékel wifit akkor ne is használja az internetet? Nem szeretnék újra így járni.
Segítséget előre is köszönöm. -
schortens
csendes tag
igen, az be van kapcsolva, es gondoltam is ra, hogy osszefuggesben lehet ezzel. Kiprobalom majd. Koszi.
Mas:
- Tudjatok esetleg, hogy mikor jon ki a telohoz a GDR2-es frissites? Majus-juniust olvastam, gondolom ez szolgaltatofuggo is lesz, hogy mikor lesz elerheto. Remeljuk a nyar folyaman mindenki le tudja ra frissiteni a telefont.
- Letezik olyan zenelejatszo, ahol a csuszkan lehet beletekerni a szamba, nem a "kov. szam" gomb nyomvatartasaval?
- Olyan tiel, amivel a regi nokiakhoz hasonloan lehetett valtani a profilok kozott?(Csengetes-Rezges-Nema stb.). Kenyelmesebb lenne nem ki-be jarkalni a menuben. A hangero gombos verzio meg attol fuggoen hasznalhato a profilok valtoztatasara, h a menuben milyen variansban vannak megadva a lehetosegek(Csengetes-Rezges), ami szerintem idegesito. Foleg, hogy vannak olyan esetek, amikor 3 mod kozul szeretnek valasztani...
Koszi!
-
schortens
csendes tag
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy az érintés nélküli vezérlés hogy működik? Néha érzékeli az ujjam kozelseget, neha pedig nem. Csak bizonyos helyeken mukodik ez a funkcio?
Koszi
-
miclucky
tag
sziasztok, két kérdésem lenne, az első a T-sekhez: Új előfiz.-hez univerzális SIM-kártyát adnak?(sima,micro egyben, rajtam függ hol töröm ki....,mintha valahol ilyet láttam volna)
másik: Renault-os Carminat rendszerrel a Bluetooth kompatibilis-e??? (Vagy esetleg egy Székesfehérvár-i kedves emberke, akinek a telójával letesztelhetnénk)köszönettel
Lucky -
korlinet
csendes tag
Sziasztok!
Voltam ma a T-Mobile szervízében, mert elegem volt, hogy nem tudok mms-t küldeni a telefonnal.
Megcsinálták!!
Valószínű, a többieknél is az a hiba, hogy nem csak az mms-t, de az internet csatlakozási pontot is be kell jól állítani, legalábbis ezt mondták hosszas tanácskozás után.
Ez lett beállítva az mms-hez:
Elérési pont: internet.telekom
Felhasználó név: (üres)
Jelszó: (üres)
Wap átjáró: 212.51.126.10
WAP átjáró portja: 8080
MMSC kiszolg: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMSC kiszolg portja: 80
MMs max: 300
ip-verz: IPv4Internetelérési pont:
elérési pont: internet
Felh név: üres
jelszó: üres
Prox: 212.51.126.2
Proxyport: 8080
IP-verz: IPv4v6Továbbá felhívták a figyelmem, hogy mms csak bekapcsolt adatátvitel mellett működik.
Nálam is volt olyan probléma, hogy rosszul hallottak, a telefon újraindult, vagy kijelzett térerő mellett nem tudtam hívni, vagy hívást fogadni. Erre azt mondták, hogy a 4g képes telefonok érzékenyebbek a 4g hiányára, valószínű az okozza a problémát, hogy a telefon sokat erőlködik a hálózatok keresésével/váltásával. Vegyem vissza az adatátvitelt LTE-ről 3g-re, és megnő az üzemidő, illetve majdnem biztos, hogy megszűnnek a problémáim. Sőt! Ha nincs szükségem az internetre állandóan, akkor 2g-re vegyem vissza, ami mégjobb stabilitást fog eredményezni, és ha netezni akarok, akor felteszem LTE-re.
Kíváncsian várom az eredményt. -
andrás47
senior tag
Üdv!
Van egy hotmail címem,de szeretnék még egyet,igazán sem a telefon, sem a számítógépemen
nem sikeűl másikat csinálni valami rosszul csinálok,vagy mivel már regisztrált vagyok,igy nem is lehet ?
Köszönöm. -
D5
aktív tag
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
vwpolopg
őstag
válasz
danilla #1834 üzenetére
nekem az antennacsere után bedurvult, napi 1x legalább eldobta, így ment be másodjára, amikor ugye visszakaptam, hogy a hiba nem tapasztalható. Ekkor kezdtem el lefotózni amikor csak tudtam, mögé rakva mindig egy aktuális napi blokkot. Ezeket a képeket kinyomtattam egy lapra, vastag piros filccel bekarikáztam a dátumokat, valamint egy üres részre leírtam tételesen, hogy még mikor dobta el a térerőt. Dokumentálj te is, bizonyíték nélkül sz__nak az ember fejére egy ilyen random előjövő hibánál :S
Miután legutoljára visszakaptam, a kijelzőm is kattogott, recsegett, ha erősen nyomkodtam a felső felét... ezt is elfelejtettem leírni.
-
danilla
őstag
válasz
vwpolopg #1826 üzenetére
Lehet nekem is kezdetét veszi a kálváriám a szervízzel/t-mobillal.
Kicsivel több mint egy hetet töltött a telefon a szervízve. Nokia care-be vittem a telefont, a T-t így kikerülve (és így legalább a jótálási jegyen is feltűntették, hogy "javítás" történt).
Amikor beadtam a bent lévő hölgy ezeket írta fel hibának a papírra:
- eldobja a térerőt
- recseg a hátlap
- kifakul a kijelző
A mikrofont hibáját véletlenül elfelejtettem mondani, bár szerintem ez összefügg a térerő gonddal, mert skypon és viberen soha nem volt gond a mikrofonnal.Tegnap visszakaptam a telefont... a jegyzőkönyvön vevői hiba leírásként ennyi szerepelt: "eldobja a térerőt".
Elvégzett javításnál pedig, hogy "szoftver frissítés". Valamiről mintha megfeletkeztek volna...
Nah meg egy szép szöveg: "Kedves ügyfél! A készüléken van 4G beállítás, azonban nem minden szolgáltató támogatja. Ha a hálózat hozzáférési problémát tapasztal, állítsa át a készüléket 3G/GSM-re."
(A telefon megvásárlását követően rögtön átállítottam 3G-re).Tegnap délután óta nem tapasztaltam a hálózat eldobást, de a mikrofon problámát telefonálás közben igen. Pénteken nagy valószínűséggel megy is vissza, lehet át se kellett volna vennem
-
D5
aktív tag
Volt, hogy azt tapasztaltam, hogy egyes készülékek kamerája gyors mozgatás közben belaggol.
Ez mennyire igaz a 820-ra?
Szokott akadozni? -
marcusa
addikt
Navigáció: Igen, 3 féle útvonaltervezés van, gyors, rövid és ha jól emlékszem takarékos vagy kiegyensúlyozott...
Valamint egy korábbi frissítéssel útvonalparaméterezés is bekerült, ki lehet kapcsolni a fizetős utakat, autópályákat, kompokat, alagutakat stb...
Kamera: Sokat javult, nem olyan zajos, elmosott a háttér, élesebbek a képek.
Kijelző: Ugyan nem GG van benne, de kemény karcálló üveg, én 1 hónapig fólia nélkül használtam, és egy karc sincs rajta. A fólia is csak azért került fel rá, mert valamit vettem a vaterán, ami aztán mégse volt az eladónak, és felajánlott egy tetszőleges készülékhez fóliát, és akkor felraktam.
Flash hiánya: Én úgy tudom, hogy 4.1 Droid-tól sincs benne a rendszerben hivatalosan a flash támogatás...
Ez főleg a reklámokat zárja ki, meg a régebbi flash alapú oldalakat, amikből már egyre kevesebb van... -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Ahogy sokan már előttem, így én sem tudok dönteni telefonvásárlás előtt.
Nálam a kiszemelt példányok: Lumia 820 vs. Galaxy S3.
A főbb eltérésekkel képben vagyok. Elolvastam a nyitó tesztet is, de mivel azóta számos frissítés látott napvilágot Nokiáéknál, ezért is kérdezlek benneteke, update user-eket!
Kérdéseim:
Navigáció: lumia 820 nokia maps-szel tud alternatív útvonalat javasolni, vagy továbbra sem elérhető ez a funkció?
Kamera: mennyit javult lumia 820 kamerája a frissítésekkel?
Kijelző: tényleg javasolt védő fólia használata a lumia 820-on? Ha az ember zsebében van, akkor is nagy az esély a karcokra?
Flash hiánya: ebben nem vagyok otthon. Ez mit jelent pontosan? Máshogy jelennek meg az internetes tartalmak? Veszítek a felhasználói élményből?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
vwpolopg
őstag
akkor annyi se...
akkor marad az ár mint döntő tényező, 100 felett nem szívesen adok ki telefonra, az s3 meg 95ért elhozható... szerintem az lesz... aztán használom egy ideig, eladom, az árához hozzátéve meg veszek később egy Lumia 925-öt, hátha azzal nem lesznek bajok...
-
vwpolopg
őstag
hát halványlila gőzöm sincs... a nokiától ez a ,,kis" kaland elvette a kedvem, jó időre, aztán utálom mind az iOS-t, mind az androidot... iphone mellett egy dolog szól, hogy ha baja van cserélik, ellene minden más, androidból meg az S3-mal szemezek, mert jó árban van, de az meg android... nem vagyok egyszerű eset...
-
vwpolopg
őstag
Úgyfest véget ér lassan a kálváriám, a héten kiderül lesz-e készülékcsere. Amennyiben lesz, érdekel valakit egy ilyen fehér, felpattintós, kemény tok, használt, de hibátlan (lévén szinte alkalmam se volt használni...) állapotban + 2 vadiúj kijelzővédő fólia, egyben, mondjuk egy ezresért?
-
btudos
nagyúr
Olyannal már találkoztam, hogy akaratunk ellenére javította ki a szavakat a billentyűzet, de hogy minden szó után vesszőt rakjon, még soha. Kivételesen ha semmi más nem segít, én is a hard resetet (gyári állapot visszaállítása) javaslom, de ezt csak végső esetben játszanám meg.
-
Z406
tag
Sziasztok!
Egy gyors, esti kérdésem lenne...
Valahogy ki lehet azt kapcsolni, hogy amikor szöveget írok (sms, whatsapp), akkor ne tegyen majd minden szó után vesszőt? A billentyűzetnél minden segítséget kikapcsolatm és így is beteszi, aztán meg lehet visszalépni és törölgetni.
Köszönöm a tippeket előre is!
-
kuszal
tag
válasz
Gregorg #1802 üzenetére
Szia,
én is sokat vaciláltam ezen a döntésen, két-három hétig még a netet is túrtam, hogy esetleg magyar de szolgáltató függő telefont vennék mert az olcsóbb, meg hivatalos a garancia...
A vége az lett, hogy megrendeltem az Extreme Digital-tól 15 havi kamatmentes részletre a 820-at. Így tuti, hogy új lesz és nem sérült, illetve ha baj van vele, akkor mehet a sima garancia, mert ahogy itt olvasom elég esélyes, hogy meg fogja látogatni a szervizt.
De sajnos ez a saját tapasztalatom is, hogy 2 év alatt, amíg a garancia él a telefonra, akkor meglátogatja a szervizt. Volt ott az N9-is és az előtt az 5800-is vendégeskedett egy pár hetet Nokiáéknál :-D -
Gregorg
tag
válasz
Partyface007 #1805 üzenetére
Képesek voltak úgy összehozni a kettőt, hogy komoly dilemmát jelentsen, ismerőseim között is...
-
korlinet
csendes tag
Én úgy tudom, hogy a gorilla glass is összeszedi az apróbb karcokat, tehát arra is kell fóliát tenni. Ezért számomra majdnem mindegy, hogy van-e.
-
Partyface007
őstag
válasz
marcusa #1804 üzenetére
én is a kettő között vacilálok .-)
720-nak 2-3 nap üzemidőket írnak átlagos használat mellett míg a 820-nak ez 1-2
a +512MB RAM illetve az erősebb proci valóban a 820-nak kedvez viszont elméletileg kevés program használja ki....
720 is megkapja elvileg később a here drive+ -t ha mégsem akkor 1600 Ft ért van navi ami offline térképeket kezel
720-nak gorilla glass a képernyője 820-nál nincs ilyen
720-nak unibody a ház ott nem lehet akksit cserélni cserébe a 820-nak könnyebben eltörik a hátlapszóval nehéz ügy ez :-)
-
marcusa
addikt
válasz
Gregorg #1802 üzenetére
Szerintem a 820-at válaszd, sokat számít a +1Gb ram... A 720 kijelzője többet fogyaszt, így nem lesz sokkal hosszabb az akkuidő. A kamera a 820-ban nagyon sokat javult a frissítésekkel, nem vagyok benne biztos, hogy most is jobb még a 720 kamerája. És ha számít, akkor a 820 teljes nokia navit kapott, a 720 nem.
Viszont a gyári gari jobb lenne... -
dome93
csendes tag
válasz
Gregorg #1802 üzenetére
én csak az utolsó kérdésedre tudok válaszolni, szerintem a bolti garival hamarabb elküldenek melegebb éghajlatra ha netán a telefonnal történik valami, mintha gyári garis lenne. és eladásnál nagyobb előny ha a telefon nem külföldről lett behozva, és a gari is gyári nem bolti, és persze vigyázva van a készülékre
nekem samsungom van de gondolom ugyanígy működik ez a garis rész itt is mint a samsungnál
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Több kérdésem lenne hozzátok, részint telefon hardverral kapcs, ezért írom ide:
Lumia 720 és 820 között erősen vacilálok. Nincs árban nagy különbség a kettő között, de a 720 kurvajól néz ki, gorilla glass, 2000mah, talán a kamerája is jobb, de az a fránya 512 ram. A 820 1 gig ram, plusz amoled display. Melyiket érdemes választanom a jövőre tekintettel? ha jön új verzió 8.1 blue akkor megkapja mindkettő telefon? Mert a 820 920 pont elkülönül az alatta lévőktől.
másik kérdés: valószínűleg szürke importos gsm boltban vett telefont veszek, mert erre lesz pénzem. Ezek angol vagy német nyelvűek. Wp8nál olyan nyelvre állítom amire akarok nem? tehát át tudom állítani majd magyarra?
Utolsó sorban pedig kell aggódjak a bolti garancia miatt? Főleg egy egy két évvel későbbi értékesítés miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest