Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Ok, köszi. Én a marketről rántottam le, de az "szép" szürke maradt
@(#411) Remusz911
Nekem 1-2 alkalmazás szaggat, de az erősen magának az alkalmazásnak a hibája, mert egy sz.r. A rendszernél, amikor tapasztaltam, akkor olyasmi volt, mint a microlaggolna, nem tudom körbe írni. Szóval megvan az a folyékonyság alapból, amihez hozzászokik az ember, akkor viszont egy parányit mintha darabos lett volna.
Abban egyébként a többieknek igaza van, hogy szerencsésebb úgy megítélni a dolgot, ha használja az embert, mert videó alapján nem lehet végső következtetéseket levonni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest