Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
Sziasztok,
nem tudja véletlenül valaki, hogy 800-as Lumián mik a hozzáférési pont paraméterei a Telekomnál?
Hiába engedélyezem az adatkapcsolatot, nem megy a net, pedig egy 500MB-os csomagom van.
(Korábban a Telenor féle net simán ment.)
Előre is thx -
McCoy20
tag
válasz Intel fan11 #14467 üzenetére
De pl én alig használok appokat és így elég hézagos a dolog, úgy sűrítve jobban tetszett
-
McCoy20
tag
Üdv All,
Lefrissítettem a telót 7.8-ra már vagy 2 hete aztán ma újraidnítás után az app listánál (ahol a beállítás menu meg minden app felvan sorolva) most ilyen ABC-szerint rakta őket sorba ilyen gyorskeresős módban.
Hogy lehet visszaállítani alapra, hogy egymás után jöjjön minden app és feature?
Ne így [link]
hanem így: [link]
[ Szerkesztve ]
-
McCoy20
tag
Üdv All,
múlthét szerdán beruháztam egy 800-as Lumiara. Nagyon meg vagyok vele elégedve a kötöttségei ellenére is.
(Minden "vackot" lekapcsolva, közepes telefonálgatás mellet kb 2 és fél napot ment ami igazán jó, szvsz )A krédésem annyi, hogy miként lehetne rá hackellni egyéni csengőhangot?
-
McCoy20
tag
Üdv All,
töröm a fejem egy 800-as beszerzésén.
A kérdésem annyi lenne, hogy ugye a készülék startolásakor nagyon sok volt a panasz az üzemidőre.
Elvileg március végén kapott egy firmware update-et és azt írták ez majd segít a dolgon.
Mi a tapasztalat, mennyit megy most a készülék normál illetve "light" használat mellett?
Üdv
K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest